Lifestyle

Βασιλική Μιλλούση: Ο τρόπος που αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της στον Πετρούνια

Βασιλική Μιλλούση: Ο τρόπος που αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της στον Πετρούνια
Βασιλική Μιλλούση: Στο νέο της βίντεο στο Youtube, η άλλοτε πρωταθλήτρια αποκαλύπτει πως γνωστοποίησε στον Λευτέρη Πετρούνια το ότι περιμένει παιδί.

Βασιλική Μιλλούση: Η μέλλουσα μητέρα και ο σύζυγός της, Λευτέρης Πετρούνιας, μιλούν για πρώτη φορά δημοσίως για το παιδί που περιμένουν και που θα επεκτείνει την ευτυχία τους. Η σύζυγος του Λευτέρη Πετρούνια είχε αποκαλύψει το χαρμόσυνο γεγονός μέσω instagram, ωστόσο περισσότερες λεπτομέρειες έγιναν γνωστές μέσα από το νέο βίντεο του Έλληνα Ολυμπιονίκη στους κρίκους.

Στο βίντεο, ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση δείχνουν ασκήσεις στους κρίκους ειδικά για εγκύους, ενώ ο Έλληνας πρωταθλητής και Ολυμπιονίκης τονίζει ότι θέλει να περάσει μαζί με τη σύζυγό του την εμπειρία αυτή. Παράλληλα, η Βασιλική Μιλλούση αποκαλύπτει το φύλο του παιδιού (κοριτσάκι) και περιμένει πως και πως να το υποδεχθεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι βρίσκεται στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Οι αποκαλύψεις πάντως δεν σταμάτησαν, καθώς ο Λευτέρης Πετρούνιας ανέφερε πως από τη στιγμή που έμαθε το φύλο του παιδιού, γράφτηκε σε… σεμινάρια, προκειμένου να μάθει να κάνει κοτσιδάκια! Ωστόσο, η καλύτερη στιγμή του βίντεο είναι όταν η Βασιλική Μιλλούση διηγείται τον τρόπο με τον οποίον έκανε γνωστό στον σύζυγό της ότι περιμένει παιδί.

Η ίδια είχε κολλήσει το τεστ εγκυμοσύνης στον τοίχο, αλλά ο Πετρούνιας άργησε να το πάρει είδηση, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα αρκετά αστείο σκηνικό.

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments