Ζώδια

Ζώδια προβλέψεις: Ταρώ ερωτικές για το Σάββατο (29/6/19)

Ζώδια προβλέψεις: Ταρώ ερωτικές για το Σάββατο (29/6/19)
Ζώδια προβλέψεις: Ερωτικές ταρώ για όλα τα ζώδια σήμερα, Σάββατο (29/6/19).

Ζώδια προβλέψεις: Ερωτικές ταρώ για όλα τα ζώδια σήμεραΣάββατο (29/6/19).

κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

  • κάρτα ταρώ: η δύναμη

Κριέ, ίσως περνάτε δύσκολες στιγμές σαν ζευγάρι, αλλά έχετε τη δύναμη και για τους δύο, για να τα καταφέρετε.Δεν θα χάσετε ποτέ την πίστη στο σύντροφό σας και θα κάνετε οτιδήποτε για να προστατέψετε το ταίρι σας….από ζημιές ή αρνητικότητα. Να θυμάστε πως η υπομονή, είναι η καλύτερη κίνηση για σας! Με την υπομονή, μπορείτε να κάνετε οτιδήποτε βάλετε στο μυαλό σας.

ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

  • κάρτα ταρώ: ο κρεμασμένος

Ταύρε, γίνεται όλο και πιο προφανές ότι πρέπει να κάνετε κάποιες θυσίες αν θέλετε να παραμείνετε μαζί. Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε κάποιες υποχωρήσεις, για να καταλήξετε σ’ έναν ανάλογο συμβιβασμό. Γενικά, μερικές φορές μόνο μια αγκαλιά και μια φυσική επαφή, θα σας καθησυχάσουν! Γιατί θα σιγουρευτείτε, ότι όλα μεταξύ σας είναι εντάξει και θα μπορέσετε να ξεπεράσετε, αυτές τις δύσκολες στιγμές.

δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

  • κάρτα ταρώ : ο αυτοκράτορας

Δίδυμοι, πάνω απ’ όλα επιθυμείτε την ευτυχία. Έχετε τη δύναμη να κάνετε ευτυχισμένο τόσο το ταίρι σας, όσο και τον εαυτό σας! Μπορείτε να προσαρμόσετε κάποιες πτυχές της ζωής σας, για να ικανοποιήσετε και τους δύο στόχους σας. Τελικά, έχετε τη δύναμη να κάνετε τη σχέση σας ό, τι θέλετε και μπορεί αυτό, να σας φέρει πιο κοντά σαν ζευγάρι.

καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

  • κάρτα ταρώ : ο τρελός

Καρκίνε, υπάρχουν τόσες πολλές ευκαιρίες για να πετύχει η ερωτική σας σχέση. Εσείς και ο σύντροφός σας μπορείτε να πάτε ένα ταξίδι για να ανακαλύψετε πώς είσαστε μαζί, σαν ζευγάρι. Είναι απλό και δεν χρειάζεται να φοβάστε τί μπορεί να προκύψει. Να ξέρετε, ότι μπορείτε να χειριστείτε οποιαδήποτε κατάσταση, όσο μπορείτε να λειτουργείτε μαζί.

λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

  • κάρτα ταρώ: ο μάγος

Λέοντα, είστε ο δημιουργός του δικού σας πεπρωμένου. Δεν υπάρχει τίποτα που να φοβάστε. Αν σας λείπει κάτι στη σχέση σας, τότε το ζητάτε. Μπορεί να είναι κάτι απλό…. όπως λίγη προσοχή ή μια αγκαλιά για να σας κάνει να νιώσετε καλύτερα. Πρέπει να νιώθετε σημαντική και χρήσιμη μέσα στη σχέση σας, γι’ αυτό ρωτήστε τον σύντροφό σας, αν υπάρχει κάτι που μπορείτε να κάνετε γι’ αυτόν. Αυτό θα συγκινήσει το ταίρι σας, γιατί θ’ αντιληφθεί, ότι θέλετε να φροντίσετε τις ανάγκες του, έτσι ώστε να θελήσει να κάνει το ίδιο για εσάς.

παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

  • κάρτα ταρώ : η εγκράτεια

Παρθένε, μπορεί να υπάρχουν κάποιες τρικυμίες στη σχέση σας, αλλά έχετε τη δυνατότητα να είστε ήρεμη και χαλαρή. Έχετε την υπομονή να ξεπεράσετε μερικές από τις πιο δύσκολες προκλήσεις. Θυμηθείτε, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να βρείτε την αρμονία με τον σύντροφό σας! Και μόλις ορίσετε τις προτεραιότητές σας σαν ζευγάρι, θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να ζήσετε ευτυχισμένοι μαζί.

ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

  • κάρτα ταρώ : ο διάβολος

Ζυγέ, ίσως αισθάνεστε λίγο παγιδευμένη από τη σχέση σας αυτή τη στιγμή. Δεν ξέρετε πώς να δράσετε, για να κάνετε τη ζωή σας πιο ενδιαφέρουσα. Ίσως θελήσετε να κάνετε μια συζήτηση με τον εραστή σας, για να διαπιστώσετε, αν έχει παρατηρήσει κι εκείνος, πόσο αδύναμη έχει γίνει η σχέση σας. Αν συμφωνήσετε, τότε θα μπορέσετε να βρείτε έναν τρόπο για να φουντώσετε το πάθος ανάμεσά σας…..και τα συναισθήματα που σας έκαναν να νιώθετε παγιδευμένοι σε μια ανεκπλήρωτη σχέση, θα εξαφανιστούν.

σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

  • κάρτα ταρώ : ο τρελός

Σκορπιέ, να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας, πως έχετε το θάρρος να κάνετε να συμβεί κάτι που θέλετε στη ζωή σας. Μπορείτε να ανοίξετε νέες πτυχές της ζωής σας όσο έχετε το θάρρος να βγείτε και να το αποκτήσετε. Πάρτε μερικά ρίσκα, έτσι ώστε να μπορέσετε ίσως, να ανακαλύψετε κάτι φανταστικό, με το πρόσωπο που αγαπάτε.

τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

  • κάρτα ταρώ : η εγκράτεια

Τοξότη, είστε ατρόμητη. Δεν διστάζετε να πείτε όσα σκέφτεστε στον σύντροφό σας και να παραμένετε ήρεμη, όταν υπάρχουν δύσκολες ή αγχωτικές στιγμές. Θα βρείτε το πάθος, την ευτυχία και την αγάπη με το σύντροφό σας και θα νιώσετε ήρεμη και ικανοποιημένη.

αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

  • κάρτα ταρώ : ο μάγος

Αιγόκερε, ελέγχετε τη μοίρα σας. Αν δεν είστε ευχαριστημένοι ή ικανοποιημένοι από τη σχέση σας, πάρτε πρωτοβουλίες και προσπαθήστε να την κάνετε πιο πικάντικη. Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να επαναφέρετε το πάθος στη σχέση σας. Το πρώτο βήμα είναι να δώσετε στο ταίρι σας, την αμέριστη προσοχή σας και να λάβετε το ίδιο σε αντάλλαγμα. Απλά μια μικρή προσήλωση του ενός προς τον άλλον, θα σας δείξει πόσο μεγάλη αγάπη και λατρεία νιώθετε, μεταξύ σας.

υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

  • κάρτα ταρώ : η κρίση

Υδροχόε, εσείς και ο σύντροφός σας ίσως θέλετε να αρχίσετε να αξιολογείτε τη ζωή σας και όσα έχετε κάνει ο ένας για τον άλλον. Αν και οι δύο σκέφτεστε τη σχέση σας μαζί, θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να ξεκαθαρίσετε διάφορες καταστάσεις, τόσο μεμονωμένα όσο και μεταξύ σας, σαν ζευγάρι. Αυτό θα σας επιτρέψει να μάθετε περισσότερα ο ένας για τον άλλον όπως και όσα πρέπει να κάνετε μαζί, για να ευδοκιμήσετε σαν ζευγάρι.

ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

  • κάρτα ταρώ : τροχός της τύχης

Ιχθύες δυστυχώς, μπορεί να αισθάνεστε ότι είστε στο χειρότερο σημείο της σχέσης σας. Είστε κολλημένοι και δεν ξέρετε πώς να αναζωπυρώσετε το πάθος που έχετε ο ένας για τον άλλο. Δεν ξέρετε τι να κάνετε για να βελτιώσετε γενικά την κατάσταση. Θυμηθείτε, το μόνο που χρειάζεται είναι να δώσετε αγάπη και καλοσύνη για να την λάβετε κι εσείς σαν αντάλλαγμα. Θα διαπιστώσετε ότι αν φροντίσετε πραγματικά ο ένας τον άλλον, θα ξεπεράσετε αυτά τα εμπόδια. Το πρώτο βήμα, είναι να ακούτε ο ένας, τις ανησυχίες του άλλου.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments