Αθλητισμός

Ματίας Λεσόρ: Στα “ραντάρ” του Ολυμπιακού ο Γάλλος σέντερ

Ματίας Λεσόρ: Στα “ραντάρ” του Ολυμπιακού ο Γάλλος σέντερ
Ματίας Λεσόρ: Επανήλθε το όνομα του Γάλλου φόργουορντ/σέντερ για λογαριασμό των "ερυθρολεύκων". Τι αναφέρουν τα τελευταία δημοσιεύματα.

Ματίας Λεσόρ: Πρόκειται για μία περίπτωση παίκτη που απασχολεί συχνά πυκνά το ρεπορτάζ των ελληνικών ομάδων και δη του Ολυμπιακού. Ο 23χρονος φόργουορντ/σέντερ, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στη Μάλαγα, φέρεται να έχει τεθεί εκ νέου στο στόχαστρο των “ερυθρολεύκων”. Η εν λόγω πληροφορία μεταδόθηκε από το eurohoops.net, αλλά και από ισπανικά Μέσα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα, ο Γάλλος παίκτης αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Το ταλέντο του και τα εξαιρετικά του προσόντα κάτω από το καλάθι τον έχουν κάνει περιζήτητο, με αρκετές ομάδες από τη Euroleague να εξετάζουν την περίπτωσή τους, ανάμεσά τους και ο Ολυμπιακός.

Μάλιστα, τα ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με την πλευρά του Λεσόρ, έχοντας μπει σε επαφές με τον εκπρόσωπό του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς. Τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τις επόμενες εβδομάδες, με τον Λεσόρ και τον Ραζνάτοβιτς να καλούνται να διαχειριστούν τις προτάσεις και τις κρούσεις που φέρεται να πέφτουν… βροχή.

Πάντως, από την πλευρά του Ολυμπιακού τονίζουν ότι ο Λεσόρ είναι απλά μία περίπτωση, από τις πολλές που έχουν προταθεί στον σύλλογο και εξετάζονται. Για την ώρα, οι “ερυθρόλευκοι” τσεκάρουν την περίπτωσή του, δίχως να έχουν προχωρήσει το ενδιαφέρουν τους ένα βήμα παραπάνω.

O Ματίας Λεσόρ γεννήθηκε τον Σεπτέμβρη του 1995 στη Γαλλία και άρχισε την επαγγελματική του πορεία από την Ελάν Σαλόν.

Στη συνέχεια, πήρε μεταγραφή για τη Ναντέρ, ενώ τη σεζόν 2017-18 έπαιξε στη Σερβία για λογαριασμό του Ερυθρού Αστέρα, προτού πάρει μεταγραφή για τη Μάλαγα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments