Ελλάδα

Άκης Τσοχατζόπουλος: Στο νοσοκομείο ο πρώην υπουργός

Άκης Τσοχατζόπουλος: Στο νοσοκομείο ο πρώην υπουργός
Άκης Τσοχατζόπουλος: Ο πρώην υπουργός βρίσκεται στο νοσοκομείο εξαιτίας ενός προβλήματος στην καρδιά.

Άκης Τσοχατζόπουλος: Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα υγείας για τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ.  Οι κύκλοι του Ναυτικού Νοσοκομείου αναφέρουν ότι ο Άκης Τσοχατζόπουλος αντιμετωπίζει σοβαρό καρδιακό πρόβλημα από το βράδυ της Παρασκευής. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη.  Το καρδιακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει  συνδέεται με μια σειρά από επιπλοκές που εμφανίστηκαν στον οργανισμό του έπειτα από επέμβαση, που πραγματοποίησε πριν από περίπου μία εβδομάδα, στον αυχένα.

Ο πρώην υπουργός νοσηλεύεται ακόμα καθώς χρίζει συνεχούς παρακολούθησης από τους γιατρούς. Εντός της ημέρας αναμένεται να βγουν όλες οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος και τότε μπορούν να καταλήξουν σε πιο ασφαλή συμπεράσματα για την κατάσταση της υγείας του. Θυμίζουμε ότι όλα αυτά έγιναν λίγες μέρες μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε η Βίκυ Σταμάτη και είχε αναφερθεί στα προβλήματα υγείας. Στην πρόσφατη συνέντευξη της στο Open είχε τονίσει ότι η υγεία του πρώην στελέχους του ΠΑΣΟΚ επιβαρύνθηκε κατά την παρουσία του στις φυλακές. Παράλληλα είχε δηλώσεις πως δεν μένει αρκετός χρόνος ζωής στον άντρα της.

Η εξομολόγηση της Βίκυς Σταμάτη

Στον Άκη απομένει συγκεκριμένος χρόνος ζωής, είναι στη χειρότερη κατάσταση της υγείας του. Θα μου επιτρέψετε να μην επεκταθώ στο θέμα της υγείας, γιατί δε θα ήθελα να δώσω χαρά σε εχθρούς και αντιπάλους. Αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα. Το θέμα είναι ότι προσπαθεί -γιατί είναι ένας πολύ εγωιστής και συγχρόνως πολύ υπερήφανος άνθρωπος – να μην το εξωτερικεύει τουλάχιστον τον χρόνο που βρίσκεται κοντά στο παιδί. Όμως είναι τόσο αντιληπτό το πρόβλημα, το οποίο έχει, που δεν περνάει απαρατήρητο. Είναι ένα θέμα που έχει να κάνει με κίνηση. Δεν είμαι γιατρός, δεν είμαι Θεός, και γι’ αυτό δε θα σας πω τον χρόνο», ήταν τα λόγια της.

Την περασμένη Δευτέρα ο Άκης Τσοχατζόπουλος είχε υποβληθεί σε μια λεπτή χειρουργική επέμβαση. Συγκεκριμένα του αφαιρέθηκε υγρό από τον εγκέφαλο. Από την Τετάρτη ανάρρωνε στο σπίτι του. Ωστόσο το βράδυ της Παρασκευής εμφάνισε δύσπνοια και κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στο ΝΝΑ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments