Lifestyle

Βάσω Λασκαράκη: Γαμήλιο πάρτι στη Νάξο για τη γνωστή ηθοποιό (pics)

Βάσω Λασκαράκη: Γαμήλιο πάρτι στη Νάξο για τη γνωστή ηθοποιό (pics)
Βάσω Λασκαράκη: Το after wedding πάρτι της γνωστής ηθοποιού με τον Λευτέρη Σουλτάτο, ήταν το κοσμικό γεγονός του Σαββατοκύριακου.

Βάσω Λασκαράκη: Μπορεί ο γάμος της με τον Λευτέρη Σουλτάτο να έλαβε χώρα τη δεύτερη ημέρα του Πάσχα, όμως το ζευγάρι είχε μια… εκκρεμότητα. Πρόκειται για το γαμήλιο πάρτι, το οποίο τελέστηκε το Σάββατο στη μαγευτική Νάξο, παρουσία αρκετών φίλων και φυσικά των οικείων του ζευγαριού. Ένα πάρτι που εν πολλοίς μας το αποκάλυψε η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος.

Η Βάσω Λασκαράκη έκανε εξαιρετική εντύπωση λευκό της outfit, έχοντας τα μαλλιά της σπαστά με δυο τούφες πιασμένες στο πίσω μέρος. Η ηθοποιός επέλεξε να κάνει μια boho εμφάνιση, φορώντας λευκό τοπ και τούλινη φούστα, τα οποία συνδυάστηκαν ιδανικά με σανδάλια.

Στο πάρτι, το ζευγάρι αλλά και οι καλεσμένοι επιδόθηκαν σε ξέφρενους χορούς και όλοι μαζί μοιράστηκαν την ευτυχία των Λασκαράκη και Σουλτάτου, οι οποίοι εδώ και λίγους μήνες ανήκουν στο γκρουπ των παντρεμένων.

Η Νικόλ Παναγιώτου φίλη της Βάσως και της Αθηνάς Οικονομάκου ανέβασε μία από τις πιο όμορφες φωτογραφίες του ζευγαριού, γράφοντας χαρακτηριστικά πως μοιάζουν με παραμύθι, ενώ συμπλήρωσε στο caption αυτής και μία υπέροχη μαντινάδα.

Γιατί έγινε ξαφνικά και… μυστικά ο γάμος τους

Πριν από λίγους μήνες, σε συνέντευξή της, η Βάσω Λασκαράκη είχε ξεκαθαρίσει τον λόγο που ώθησε το ζευγάρι στο να παντρευτεί μυστικά.

«Είχαμε σχεδιάσει ότι θα γινόταν λίγο πιο ανοιχτό και λίγο προς το καλοκαίρι» ανέφερε αρχικά η ηθοποιός. Και συνέχισε «απλώς, όταν είδαμε ότι ο κλοιός σφίγγει λίγο γύρω μας και το ενδιαφέρον γίνεται μεγάλο, αποφασίσαμε να το κάνουμε ξαφνικά. Ένα βράδυ είπαμε πάμε όποτε προλάβουμε κι έχουμε τα ρούχα μας. Ο φωτογράφος μας και πολύ καλός μας φίλος που ήταν μαζί μας στην Κρήτη, μας είπε εγώ έχω παντρευτεί τη δεύτερη μέρα του Πάσχα. Και ξαφνικά χτυπούσαν κουδουνάκια μια εβδομάδα πριν γύρω μας, είχαμε εφτά μέρες μπροστά μας».

«Δεν είχα καμία αγωνία, ήμουν πολύ χαλαρή. Δεν είχα άγχος, είχα μια ανυπομονησία και μία χαρά να γίνει όλο αυτό. Ήθελα να είναι έτσι όπως το φαντάστηκα», ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός για τον λόγο που άλλαξαν ημερομηνίες στο γάμο τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments