Αθλητισμός

Όλαφ Μέλμπεργκ: Ανέλαβε ομάδα από τη Δανία

Όλαφ Μέλμπεργκ: Ανέλαβε ομάδα από τη Δανία
Όλαφ Μέλμπεργκ: Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού ανέλαβε τις τύχες συλλόγου στη δεύτερη κατηγορία της Δανίας.

Όλαφ Μέλμπεργκ: Τον θαυμάσαμε στην Άστον Βίλα και τη Γιουβέντους, τον αγαπήσαμε από το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό. Ο παλαίμαχος Σουηδός ποδοσφαιριστής αποτέλεσε μια… υπερκομματική περίπτωση παίκτη που είχε συμπάθειες από φιλάθλους όλων των συλλόγων, καθότι επαγγελματίας και εξαιρετικός στα καθήκοντά του εντός αγωνιστικού χώρου. Ο Μέλμπεργκ κατέγραψε 71 συμμετοχές στον Ολυμπιακό την τριετία 2009-12 και στη συνέχεια αποχώρησε, δοκιμάζοντας την τύχη του στη Βιγιαρεάλ. Εκεί, έμεινε για μία σεζόν και στη συνέχεια μετέβη στη Δανία για λογαριασμό της Κοπεγχάγης, όπου κρέμασε τα παπούτσια του το 2014, σε ηλικία 37 ετών.

Η Δανία… ξανακάλεσε τον Μέλμπεργκ, ο οποίος πλέον “βγάζει” το “ψωμί” του ως πρώτος προπονητής. Έπειτα από δύο χρόνια επιτυχημένης πορείας στην πατρίδα του, τη Σουηδία, με τη Μπρομαποϊκάρνα, ο άλλοτε αμυντικός του Ολυμπιακού κι αρχηγός της εθνικής Σουηδίας, προβάρει ξανά το προπονητικό του κουστούμι, για λογαριασμό ενός συλλόγου που είναι… άγνωστος στα καθ’ ημάς. Η Φρέμαντ Αμαγκερ, ομάδα της δεύτερης κατηγορίας της Δανίας, ανακοίνωσε ότι αναλαμβάνει τα ηνία της ο Όλοφ Μέλμπεργκ. Ο ίδιος, έχει αποδείξει ότι δεν φοβάται τις προκλήσεις και ετοιμάζεται να αναλάβει τα ηνία ενός συλλόγου που έχει στόχο την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία της χώρας.

Ο Μέλμπεργκ και η… Σάκκαρη

Ο Όλαφ Μέλμπεργκ έκανε αρκετούς φίλους στην Ελλάδα και δημιούργησε το δικό του fan club. Μία από τις μεγαλύτερες θαυμάστριές του, φαίνεται ότι είναι η Μαρία Σάκκαρη. Η Μαρία Σάκκαρη, λίγο πριν τον αγώνα για τους “32” του αυστραλιανού Open και στο περιθώριο της χαλάρωσής της πριν τον αγώνα με την Άστρα Σάρμα από την Αυστραλία, συνάντησε στη Μελβούρνη τον Όλοφ Μέλμπεργκ. Η Σάκκαρη, η οποία είναι και οπαδός του Ολυμπιακού, ανάρτησε τη φωτογραφία της με τον πρώην αμυντικό των ερυθρόλευκων, γράφοντας: «Επιτέλους συνάντησα τον ίδιο τον θρύλο».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments