Lifestyle

Survivor – τελικός: Μεγάλη νικήτρια η Κατερίνα Δαλάκα – Όλα όσα έγιναν στο φινάλε του ριάλιτι επιβίωσης (vid)

Survivor – τελικός: Μεγάλη νικήτρια η Κατερίνα Δαλάκα – Όλα όσα έγιναν στο φινάλε του ριάλιτι επιβίωσης (vid)
Survivor - τελικός: Η Κατερίνα Δαλάκα ήταν η μεγάλη νικήτρια του φετινού ριάλιτι επιβίωσης, λαμβάνοντας δόξα αλλά και 100.000 ευρώ στον λογαριασμό της.

Survivor – τελικός: Μετά από αρκετούς μήνες μαχών, εντάσεων, ταλαιπωρίας, το ριάλιτι επιβίωσης έφτασε στο τέλος του. Το βράδυ της Κυριακής, προβλήθηκε ο μεγάλος τελικός, από το Μπόντρουμ της Τουρκίας, με την πρωτιά και το μεγάλο έπαθλο να καταλήγει στην Κατερίνα Δαλάκα. Η Ελληνίδα αθλήτρια, η οποία είχε συμμετάσχει στην προηγούμενη έκδοση του ριάλιτι και επέστρεψε και στο φετινό για να ενισχύσει την ελληνική ομάδα αλλά και τα… νούμερα τηλεθέασης, έφτασε μέχρι την “πηγή”, ήπιε… το νέκταρ της επιτυχίας και είδε τον λογαριασμό της να αυξάνεται κατά 100.000 ευρώ. Φιναλίστ, η Δήμητρα Βαμβακούση, η οποία χειροκρότησε την επιτυχία της φίλης της, Κατερίνας.

Λίγο μετά τη μία, ώρα Ελλάδος, ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε τη μεγάλη ανακοίνωση: «Ήρθε λοιπόν η ώρα για να τελειώσουμε αυτόν τον κύκλο, το φετινό αυτό Survivor και να μάθουμε πια θα είναι η κοπέλα που θα κερδίσει τον φετινό αυτόν τίτλο της Survivor της χρόνιας! Η νικήτρια λοιπόν του φετινού Survivor, η παίκτρια που θα κερδίσει αυτόν το μεγάλο τίτλο, η παίκτρια που θα κερδίσει 100.000 ευρώ, η φετινή Survivor, είναι η Κατερίνα Δαλάκα». Ακολούθησαν πανηγυρισμοί με την Κατερίνα Δαλάκα να χάνεται στις αγκαλιές των δικών της ανθρώπων. Έπειτα, αρκέστηκε σε μία λακωνική δήλωση: “Είναι από τις φορές που πραγματικά δεν έχω λόγια να πω. Είχα δώσει μία υπόσχεση και χαίρομαι που με την βοήθεια του κόσμου κατάφερα να την πραγματοποιήσω”.

Ο Acun Ilicali και η εξήγηση για το μέρος διεξαγωγής του τελικού

Αν και αρχικά υπήρχε σκέψη να διεξαχθεί σε ελληνικό έδαφος και συγκεκριμένα στο Γαλάτσι, εν τέλει το μεγάλο φινάλε του ριάλιτι παίχτηκε στο Μπόντρουμ της Τουρκίας. Κατά τη διάρκεια του τελικού, ο Acun Ilicali έδωσε την εξήγησή του για το θέμα.

Όπως ανέφερε ο Acun Ilicali, η ιδέα για το Μπόντρουμ έπεσε έπειτα από μία πρόσκληση. Ο Acun τόνισε ότι το μέρος είναι ένα από τα αγαπημένα του, αλλά και το γεγονός πως τόσο εκείνος, όσο και οι παίκτες με την παραγωγή, έτυχαν εξαιρετικής φιλοξενίας από τους ανθρώπους της περιοχής. Η δήλωση του Acun Ilicali για το Μπόντρουμ είχε ως εξής:

«Πραγματικά η ιδέα του να κάνουμε τον τελικό στο Μπόντρουμ, ήταν από μια πρόσκληση! Ποιος δεν θα ήθελε να κάνει τελικό στο Μπόντρουμ, ειδικά όταν έρχεται μία πρόσκληση; Έπρεπε να έρθουμε, δεν μπορούσαμε να πούμε όχι! Μας κάλεσαν στο Μπόντρουμ εμάς και τους παίκτες μας, μας φιλοξένησαν πάρα πολύ όμορφα».

Η έναρξη του τελικού και τα λόγια του Τανιμανίδη

Νωρίτερα, ο Έλληνας παρουσιαστής του φετινού Survivor, Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος έκανε και έκπληξη στην αγαπημένη του, Χριστίνα Μπόμπα, καλωσόρισε το κοινό. Έκανε μια σύντομη αναδρομή στην πορεία του ριάλιτι επιβίωσης, το οποίο από «μάχες» μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας μετατράπηκε σε αγώνες μεταξύ μαύρης και άσπρης ομάδας. Συν τοις άλλοις, αναφέρθηκε και στην επιλογή του Μπόντρουμ, τονίζοντας ότι η επιλογή της παραγωγής έκανε τους πάντες να νιώσουν άνετα.

«Καλησπέρα σας, αγαπητοί τηλεθεατές, καλωσορίσατε στον μεγάλο τελικό του φετινού Survivor, ένα Survivor που ξεκίνησε Ελλάδα – Τουρκία και στη συνεχεία έγινε Άσπρη – Μαύρη ομάδα και σήμερα εδώ στην Αλικαρνασσό θα μάθουμε ποιος θα είναι ο Survivor της χρόνιας. Όπως ξέρετε τα δύο τελευταία χρόνια κάναμε τον αντίστοιχο τελικό πίσω στην Ελλάδα, στην Αθήνα, φέτος όμως, επειδή ξεκινήσαμε με την Τουρκία αυτόν τον κοινό Survivor, δεν νιώσαμε άνετα να τα κάνουμε ξεχωριστά και είπαμε να το κάνουμε μαζί».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments