Video

Χριστίνα Μπόμπα: Η έκπληξη και το φιλί του Τανιμανίδη στον τελικό του Survivor (vid)

Χριστίνα Μπόμπα: Η έκπληξη και το φιλί του Τανιμανίδη στον τελικό του Survivor (vid)
Χριστίνα Μπόμπα: Βρέθηκε στον τελικό του Survivor και εκεί ο Σάκης Τανιμανίδης με τον Ατζούν Ιλιτζαλί της είχαν μια μεγάλη έκπληξη.

Χριστίνα Μπόμπα: Μεταξύ των Ελλήνων που βρέθηκαν στην Τουρκία για να παρακολουθήσουν από κοντά τον τελικό του Survivor 3 ήταν και η Χριστίνα Μπόμπα. Εκεί την περίμενε μια έκπληξη που είχε ετοιμάσει για χατίρι της ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη είχε τα γενέθλια της και ο Τούρκος παραγωγός της εμφάνισε μια τούρτα. Ο παρουσιαστής την κάλεσε στη σκηνή, ώστε να φυσήξει τα κεράκια της και εκείνη έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της.

Η Χριστίνα Μπόμπα δέχθηκε την πρόσκληση και με χαμόγελο ευχαρίστησε τον Ατζούν για τις ευχές του και την όμορφη έκπληξη που της είχε επιφυλάξει. Όταν βρέθηκε στη σκηνή ανάμεσα στον σύζυγό της και τον Τούρκο παράγωγο άκουσε από το κοινό να της τραγουδάει το «happy birthday». Ο παρουσιαστής αμέσως έσπευσε να την αγκαλιάσει και να τη φιλήσει λέγοντας δημόσια πως την αγαπάει πολύ.

Survivor: Νικήτρια η Κατερίνα Δαλάκα

Η Κατερίνα Δαλάκα και η Δήμητρα Βαμβακούση ήταν οι κοπέλες που έφτασαν μέχρι τον μεγάλο τελικό του Survivor 3. Έπειτα από μεγάλη αγωνία ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε ότι νικήτρια είναι η 27χρονη πρωταθλήτρια στίβου, στη δεύτερή της προσπάθεια στο παιχνίδι.

Η εκρηκτική παίκτρια που επί τόσους μήνες έδινε τον καλύτερο της εαυτό στους στίβους μάχης του Άγιου Δομίνικου, όταν άκουσε το όνομα της ξέσπασε σε ξέφρενους πανηγυρισμούς και τα μάτια της κοκκίνισαν από τη συγκίνηση. Παράλληλα, πήρε στα χέρια της μια ελληνική σημαία, με την οποία και πανηγύρισε.

H Κατερίνα Δαλάκα ήταν ήδη στον τελικό και περίμενε τον αντίπαλό της από την τριπλέτα Δήμητρας Βαμβακούση, Αφροδίτης Σκαφίδα και Νίκου Κοσμά, με την πρώτη να ακούει το όνομά της από τα χείλη του παρουσιαστή του Survivor.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments