Ζώδια

Ζώδια Ιουλίου 2019: Οι ερωτικές προβλέψεις του μήνα

Ζώδια Ιουλίου 2019: Οι ερωτικές προβλέψεις του μήνα
Ζώδια Ιουλίου 2019: Οι μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τι θα συμβεί αυτόν τον μήνα είτε είστε σε σχέση, είτε όχι.

Ζώδια Ιουλίου 2019: Οι ερωτικές προβλέψεις του μήνα για όλα τα ζώδια. Δείτε πώς θα πάει η αισθηματική σας ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχετε στον δεσμό σας; Εσείς που είστε single τι να περιμένετε; Διαβάστε τις μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις και ενημερωθείτε για όλα όσα θα συμβούν.

Ζώδια Ιουλίου 2019: Οι ερωτικές προβλέψεις του μήνα

  • Κριός

Αξίζει να είστε νοσηρά προσκολλημένοι στο παρελθόν; Ο πλανήτης της επικοινωνίας ο Ερμής θα είναι ανάδρομος και μαζί με τον Άρη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας σάς κάνουν να σκέφτεστε το χαμένο πάθος μιας παλιάς αγάπης. Ίσως κι εσείς να πάρετε την πρωτοβουλία να προσεγγίσετε αυτό το άτομο, αλλά ποιό θα είναι το αποτέλεσμα; Νιώθετε να αναζωπυρώνει το ερωτικό πάθος, αλλά το πιο πιθανό είναι να καταλήξει σε δράμα, καθιστώντας δύσκολο να αποσαφηνίσετε αν πρόκειται για βαθιά συναισθήματα ή όχι. Βρίσκεστε στην αμφιβολία και την ασάφεια, έτσι μην πάρετε αποφάσεις τώρα. Ίσως ακόμα δεν έχετε καν την υπομονή να ασχοληθείτε με το φλερτ. Αλλά μην εγκαταλείπετε! Αφιερώστε αυτό το μήνα για να καθαρίσετε τους ιστούς της αράχνης και σκεφτείτε πολύ καλά πριν στείλετε μήνυμα σε έναν/μία πρώην πριν πατήσετε «Αποστολή».

Κριός: Προβλέψεις για τους δεσμευμένους

Προσέξτε το θυμό σας και τις αντιδράσεις σας. Ο πλανήτης της επικοινωνίας ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και μαζί με τον κυβερνήτη πλανήτη σας τον Άρη δημιουργούν άσκοπες εκρήξεις στη σχέση σας, υποκινώντας σας να ξεσπάσετε, ίσως ακόμα άνευ λόγου και αιτίας. Από τη φύση σας είστε παρορμητικοί και μιλάτε τόσο γρήγορα, που θα μπορούσατε να μειώσετε την αξιοπρέπεια ή να θίξετε τον αγαπημένο σας. Δεν μπορείτε να συγκρατηθείτε, έτσι αν έχετε καταπιεσμένη οργή, θα ξεσπάσετε. Αφιερώστε χρόνο για να απομακρύνετε αυτά τα κρυμμένα συναισθήματα καθώς η ανάδρομη κίνηση του Ερμή θα μπορούσε να τα κάνει πιο φλογερά από ό, τι συνήθως. Κάποια από αυτά τα συναισθήματα και ο θυμός σας μπορεί να προκύπτουν από την απογοήτευσή σας που δεν είχατε μιλήσει τόσο καιρό.

  • Ταύρος

Αναζητάτε τη φροντίδα και τη ζεστασιά, την οικειότητα και την εμπιστοσύνη, ίσως σκέφτεστε μια παλιά αγάπη που κάποτε σάς είχε χαρίσει πολλά καθώς ο Άρης και ο ανάδρομος Ερμής κινούνται στον τέταρτο οίκο σας, του παρελθόντος. Θέλετε να ζωντανέψετε και πάλι αυτή τη σχέση, αλλά περπατάτε στην ομίχλη. Κάτω από αυτή την επιρροή, θα μπορούσατε να γίνετε λίγο αφελείς, υποθέτοντας ότι οι άνθρωποι σκέφτονται τα καλύτερα για σας ή σάς έχουν ακόμα στην καρδιά τους, όταν πραγματικά τα κίνητρά τους είναι διαφορετικά. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί πριν εμπιστευτείτε μια παλιά αγάπη. Αντί να εκδηλωθείτε αυθόρμητα συναισθηματικά ή να δώσετε τα κλειδιά του σπιτιού σας, πάρτε το χρόνο σας. Παρακολουθήστε τη συμπεριφορά αυτού του προσώπου, ενεργεί αξιόπιστα;

Ταύρος: Προβλέψεις για τους δεσμευμένους

Πού πηγαίνει αυτή η σχέση; Θα κάνετε επιτέλους οικογένεια; Σίγουρα δεν μπορείτε να ανεχτείτε να μην πάρετε απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις αυτό το μήνα καθώς ο Άρης και ο ανάδρομος Ερμής κινούνται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Είστε επικεντρωμένοι στην οικοδόμηση μιας ισχυρής συναισθηματικά σχέσης και στην επίτευξη κοινών στόχων, αλλά η συμπεριφορά σας και ο ενέργειές σας είναι εγωιστικές και ασαφείς. Εάν είστε υπερβολικά επικεντρωμένοι στον προορισμό, απλά θα χάσετε την ομορφιά της παρούσας στιγμής. Μήπως κατά βάθος είστε εσείς η αιτία που η ατμόσφαιρα είναι πολύ βαριά; Χρησιμοποιώντας χιούμορ στους διαλόγους με τον αγαπημένο σας μπορεί να σας βοηθήσει να ελαφρύνετε την ατμόσφαιρα και να αλλάξει τη διάθεσή σας.

  • Δίδυμοι

Ψάχνετε καιρό μια πιο οικεία σχέση, αναζητάτε την αίσθηση της σταθερότητας, θέλετε να ανήκετε κάπου, να ζήσετε έντονο πάθος και συναισθήματα καθώς η Σεληνιακή έκλειψη φωτίζει τον παθιασμένο και έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας. Αν είστε ερωτευμένοι με κάποιον/α μιλάτε έντονα! Και τολμάτε να αποκαλύψετε την κρυφή πλευρά του εαυτού σας! Ίσως αποσαφηνιστούν τα συναισθήματα κάποιου/ας που ήδη λατρεύετε και τα οποία μέχρι τώρα ήταν στο σκοτάδι, νιώθετε ότι η συνάντηση αυτή ήταν προσχεδιασμένη από τη μοίρα. Τίποτα από όλα αυτά δεν θα είναι έκπληξη, διότι αυτή η διαδικασία έχει ήδη ξεκινήσει ένα χρόνο ήδη. Κοιτάξτε πίσω ένα χρόνο για να δείτε τι ξεκίνησε αυτή η έκλειψη και ετοιμαστείτε.

Ζώδια Ιουλίου 2019: Ερωτικές προβλέψεις για δεσμευμένους και αδέσμευτους

Δίδυμοι: Προβλέψεις για τους δεσμευμένους

Έχετε έναν καλό λόγο να εστιαστείτε εις βάθος στη σχέση σας, δεδομένου ότι η Σεληνιακή έκλειψη στο μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας ταρακουνά με καταλυτικά γεγονότα τη σχέση σας τα οποία μπορούν να σας προκαλέσουν να αλλάξετε ριζικά το status quo. Εστιάζεστε τώρα στους από κοινού οικονομικούς πόρους σας, στο αν υπάρχει οικειότητα και εμπιστοσύνη. Οι Σεληνιακές εκλείψεις μπορούν να φέρουν ένα αιφνίδιο τέλος ή ξαφνικές εκδηλώσεις γεγονότων που προοιωνίζονταν από καιρό, έτσι αυτή η έκλειψη θα μπορούσε να σάς ωθήσει στα άκρα: Σε μια επισημοποίηση ή σε ένα τέλος. Αν έλθει το τέλος είναι γιατί κανείς από τους δυο σας δεν έχει τη διάθεση να συμβιβαστεί, ή ακόμα και να δώσει μια ευκαιρία στον άλλον. Ωστόσο, θα πρέπει να συγκεράσετε τα πράγματα κατά κάποιον τρόπο, πως θα επέλθει ειρήνη μεταξύ σας;

  • Καρκίνος

Γιατί είστε τόσο καιρό μόνοι; Με τη Σεληνιακή έκλειψη στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων, θα αποκτήσετε μια καθαρή εικόνα για το τι σας κρατά πίσω στην αγάπη. Ίσως να θέλετε να αισθάνεστε ελεύθεροι, ίσως έχετε εστιαστεί υπερβολικά στην καριέρα σας και ξαφνικά βλέπετε ότι ΔΕΝ θέλετε την ελευθερία σας, ούτε τη δόξα και τα μεγαλεία. Ψάχνετε μια σχέση που θα σας κάνει ευτυχισμένους, όμως με τους δικούς σας όρους. Μη σάς φοβίζει όμως αυτό, επειδή αρνείστε να ακολουθήσετε την πεπατημένη, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να έχετε συντροφιά. Και αυτή η έκλειψη εντός των προσεχών έξι μηνών θα σάς ρίξει στην αγκαλιά κάποιου/α με μακροπρόθεσμη προοπτική. Σίγουρα υπάρχει και για σας πραγματικά κάπου η αληθινή αγάπη.

Καρκίνος: Προβλέψεις για τους δεσμευμένους

Πού βαδίζει η σχέση σας; Σε πράσινα λιβάδια ή στο γκρεμό; Με τη Σεληνιακή έκλειψη στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων, έχετε μόνο δύο επιλογές: Ή να κάνετε τα πράγματα επίσημα ή να δώσετε ένα τέλος. Μπορεί να τερματίσετε τα πράγματα απότομα αν γνωρίζετε κατά βάθος ότι δεν υπάρχει μέλλον μεταξύ σας. Αυτή είναι μια έκλειψη που ήδη άρχισε από το 2018, οπότε μέχρι τώρα θα πρέπει να είστε αρκετά σίγουροι αν θα μείνετε ή θα φύγετε. Οι εκλείψεις είναι απρόβλεπτες και μπορούν να προκαλέσουν εκπλήξεις από τα γεγονότα που εμφανίζονται. Απλά αν αποφασίσετε να κάνετε κάτι επίσημο, λάβετε υπόψη σας τον ανάδρομο Ερμή, δεδομένου ότι μπορεί να σας κάνει να παραβλέψετε σημαντικές λεπτομέρειες και να κάνετε λανθασμένες ενέργειες.

  • Λέων

Κάθε τέλος φέρνει μια νέα αρχή και με την Ηλιακή έκλειψη αγκαλιά με την Αφροδίτη στο δωδέκατο οίκο σας, του υποσυνειδήτου και της πνευματικότητας, αφήνετε πίσω σας τον πόνο και τη θλίψη του παρελθόντος για να καλωσορίσετε τη νέα σας ζωή. Νιώθετε να υπάρχει μια μυστική συμφωνία με το σύμπαν, ότι τα πράγματα που έρχονται τώρα είναι καρμικά προσχεδιασμένα, αισθάνεστε ανακούφιση από το ζοφερό παρελθόν. Είστε πολύ κοντά στην ευτυχία και τη συναισθηματική εκπλήρωση αφήνοντας πίσω σας τη δυσαρέσκεια και τη νοσηρή προσκόλληση στα παλιά. Καλέστε την ανώτερη δύναμη που πιστεύετε, είτε λέγετε Θεός, Αλλάχ, Βούδας, τα ονόματα του σύμπαντος δεν έχουν σημασία όσο η συνειδητοποίηση ότι δεν έχετε στο 100% τον έλεγχο τώρα. Έχετε όμως λίγη πίστη, έτσι;

Λέων: Προβλέψεις για τους δεσμευμένους

Αντί να τρέχετε στον αγαπημένο σας, είναι καλύτερο να μιλήσετε με τον εαυτό σας, να κάνετε αυτό που επιθυμεί η καρδιά σας, είναι η παρότρυνση της Ηλιακής έκλειψης και της Αφροδίτης στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας. Οι φίλοι ή ο αγαπημένος σας μπορεί να εκπέμψουν S.O.S., αλλά σκεφτείτε προσεκτικά πριν απαντήσετε. Τώρα δεν θα έχετε τόσα πολλά να δώσετε ως συνήθως, και σίγουρα δεν θέλετε να γίνετε το θύμα και ο μάρτυρας. Διεισδύστε βαθιά στο υποσυνείδητό σας και αποσαφηνίστε: Την θέλετε πραγματικά αυτή τη σχέση; Πόσες ώρες αγωνίας μετράτε μέχρι να αποφασίσετε; Η μοναξιά, η μουσική και η θάλασσα θα σας βοηθήσουν να πάρετε την τελική απόφαση. Αν ασχολείστε με μια μνησικακία, είναι καιρός να δουλέψετε πάνω σε αυτά τα συναισθήματα. Η δυσαρέσκεια μόνο εσάς βλάπτει μακροπρόθεσμα.

  • Παρθένος

Είστε έτοιμοι για την αγάπη; Δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να σας σταματήσει! Με τη Σεληνιακή έκλειψη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας ένας άνθρωπος που ποτέ δεν τον είχατε σκεφτεί … έτσι, θα μπορούσε να αποδειχθεί η αδελφή ψυχή σας! Ή μια υποβόσκουσα ερωτική έλξη μετατρέπεται ξαφνικά σε έναν έντονο ρομαντισμό και πάθος. Έχετε ανοιχτό μυαλό, αφού η αληθινή αγάπη θα μπορούσε να έρθει απροσδόκητα στη ζωή σας. Είστε τώρα στο προσκήνιο, λάμπετε, οπότε μπείτε στο ερωτικό παιχνίδι. Επισήμανση: Ο Άρης και ο ανάδρομος Ερμής στον ασαφή δωδέκατο οίκο σας σάς κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου. Μην αφήνετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από τις φρούδες υποσχέσεις μιας παλιάς αγάπης, ζωντανεύοντας το παρελθόν θα σας δημιουργήσει μόνο απογοήτευση.

Παρθένος: Προβλέψεις για τους δεσμευμένους

Το σύμπαν με τη Σεληνιακή έκλειψη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας ταρακουνά τη σχέση σας, δεν μπορείτε να κοντρολάρετε το πάθος σας και τα συναισθήματά σας, θέλετε να εκφραστείτε. Βρείτε μια δημιουργική ή παραγωγική διέξοδο για να διοχετεύσετε οποιαδήποτε έντονα συναισθήματα ξεσπούν τώρα. Οι Σεληνιακές εκλείψεις φέρνουν τα πάντα στο φως και μπορούν να προκαλέσουν ξαφνική στροφή των γεγονότων ή εκδηλώσεις κρυμμένων καταστάσεων. Περιμένετε το απροσδόκητο στη σχέση σας, αυτό θα μπορούσε να αφορά κάτι που πρέπει να αποκαλυφθεί για να δείτε την αλήθεια. Αν νιώσετε ότι θα εκραγείτε και δεν μπορείτε να κοντρολάρετε τα συναισθήματά σας, μιλήστε σε έναν έμπιστο φίλο σας, θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε. Και επειδή ο πέμπτος οίκος κυβερνά επίσης τη γονιμότητα, είναι πιθανή μια εγκυμοσύνη.

  • Ζυγός

Ο πλανήτης της αγάπης η Αφροδίτη και η Ηλιακή έκλειψη ενεργοποιούν το δέκατο οίκο σας, των μακροπρόθεσμων στόχων, έτσι ψάχνετε μια σχέση που έχει δυνατότητες να αντέξει στο χρόνο. Μπορεί να συναντήσετε κάποιον/α σε μια κοινωνική εκδήλωση ή μέσω της δουλειάς σας, αναζητάτε πιο ώριμα και σοβαρά πρόσωπα. Μόνο φροντίστε να μην εστιαστείτε στο μέλλον και χάσετε τις παθιασμένες στιγμές. Εξάλλου, το ζευγάρωμα και η σχέση θα πρέπει να είναι ευχάριστα, δεν χρειάζεται να σκέφτεστε μακροπρόθεσμα και προγραμματισμένα. Τι θα λέγατε να διοχετεύσετε όλη αυτή την έντονη ερωτική ενέργεια που έχετε στο να προγραμματίσετε το τώρα και όχι το αύριο; Από την άλλη πλευρά, ίσως να μην μπορείτε να διώξετε τα μαύρα σύννεφα … ότι κανείς δεν θα είναι ποτέ κοντά σας, πράγμα το οποίο επιβαρύνει την ψυχολογία σας.

Ζυγός: Προβλέψεις για τους δεσμευμένους

Η Αφροδίτη και η Ηλιακή έκλειψη ενεργοποιούν το δέκατο οίκο σας, των μακροπρόθεσμων στόχων, έτσι εσείς ενδιαφέρεστε περισσότερο για το μέλλον της σχέσης σας, αν υπάρχουν εξελικτικές προοπτικές. Μην εξαναγκάζετε τις καταστάσεις, ούτε και να πάρετε δεσμευτικές αποφάσεις. Μη διστάσετε να συζητήσετε πιθανά σενάρια για το κοινό σας μέλλον ως ζευγάρι, απλά μην χάσετε αυτό το χαλαρό πνεύμα στη σχέση σας, εκτός του ότι είναι πιο ελκυστικό, θα νιώσετε κι οι δυο σας πολύ πιο διασκεδαστικά. Συζητήστε για το μέλλον σας κάνοντας βόλτα στην προβλήτα ή σε ένα μπαρ στον τελευταίο όροφο ενός ξενοδοχείου με υπέροχη θέα ή ίσως κρατώντας τα χέρια ενώ περπατάτε δίπλα στη θάλασσα. Να είστε προσεκτικοί όταν συζητάτε για οποιαδήποτε σοβαρά θέματα, δεν χρειάζεται να κάνετε τα πράγματα δύσκολα.

Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

  • Σκορπιός

Πόσο ελεύθεροι νιώθετε να εκφέρετε τις ιδέες και τις απόψεις σας; Η Σεληνιακή έκλειψη ενεργοποιεί τον επικοινωνιακό και νοητικό τρίτο οίκο σας, και δημιουργεί μια ξαφνική αλλαγή στον τρόπο που σκέφτεστε και εκφράζεστε. Οι σχέσεις απαιτούν πάντα συμβιβασμό, πρέπει να κάνετε λίγο πίσω, είναι η σωστή συνταγή για την επιτυχία. Θα πρέπει να βρείτε έναν τρόπο να συγκεράσετε τις απόψεις σας αν θέλετε να έχετε μια σχέση με διάρκεια. Πρέπει να επικοινωνείτε άμεσα, συνειδητά και διπλωματικά. Πρέπει να εκφράσετε τον εαυτό σας, αλλά να επιλέξετε με σύνεση τα λόγια σας. Το να είστε σαρκαστικοί και εξουσιαστικοί δεν βοηθάει κανέναν, ειδικά όχι εσάς. Θα πρέπει να χαλιναγωγήσετε την έμφυτη τάση σας του ελέγχου και της εξουσίας. Σκεφτείτε: Ενώ εσείς νομίζετε ότι μπορείτε να χειριστείτε μια κατάσταση, ο τρόπος σας εκλαμβάνεται από τους άλλους ως επιθετικός ή ακόμα και προσβλητικός.

Σκορπιός: Προβλέψεις για τους δεσμευμένους

Μια αλλαγή σκέψεων και ιδεών δημιουργεί η Σεληνιακή έκλειψη στον νοητικό τρίτο οίκο σας, έτσι μπορεί να αφήσετε άναυδο τον αγαπημένο σας με την ξαφνική στροφή των απόψεων και των αντιλήψεών σας. Μπορεί επίσης να ακούσετε κάποιο γραφικό κουτσομπολιό που όμως φωτίζει ένα θέμα που σάς ανησυχούσε καιρό τώρα. Απλά προσέξτε τον εαυτό σας και την ισχυρή δύναμη που έχουν τα λόγια σας, καθώς αυτή η έκλειψη θα μπορούσε να σας εμπλέξει σε μια δυσάρεστη ή ακόμα και διασπαστική συζήτηση. Εστιάστε την ενέργειά σας στο διάλογο και όχι στη ρητορική. Αν ήσασταν αναποφάσιστοι για κάτι τους τελευταίους έξι μήνες, μπορείτε τελικά να καταλήξετε κάπου. Επισήμανση: Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να αναβάλει ή να καθυστερήσει κάποιες συναντήσεις σας.

  • Τοξότης

Γιατί σάς έχει γίνει εμμονή το παρελθόν; Η Ηλιακή έκλειψη αγκαλιά με την Αφροδίτη στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, μπορεί να σηματοδοτήσει μια συναισθηματική έκρηξη, καθώς ο καταπιεσμένος φόβος, ο θυμός ή η απογοήτευση εκρήγνυνται σαν τον Βεζούβιο και έρχονται να πλημμυρίσουν την ψυχή σας. Αντί να έχετε θαμμένα όλα αυτά τα συναισθήματα, ξεσπάστε. Μόλις το κάνετε, θα νιώσετε ότι πατάτε σε πολύ πιο σταθερό έδαφος, ίσως ακόμα νιώσετε ότι έχετε περισσότερη κατανόηση και φροντίδα να δώσετε. Οι Ηλιακές εκλείψεις σηματοδοτούν εκπληκτικά νέα ξεκινήματα, έτσι μπορεί να συναντήσετε κάποιον/α με μακροπρόθεσμη προοπτική, εντελώς ξαφνικά.

Τοξότης: Προβλέψεις για τους δεσμευμένους

Είστε έτοιμοι να ενωθείτε με κάποιον/α σε βαθύτερο επίπεδο; Η Ηλιακή έκλειψη αγκαλιά με την Αφροδίτη στο μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας, φέρνουν μια νέα αρχή στη ζωή σας στον τομέα του σεξ και της συναισθηματικής οικειότητας. Μια εγκυμοσύνη, μια δέσμευση ή ίσως μια ανταλλαγή κλειδιών του σπιτιού σας μπορεί να συμβεί, ακόμη και λίγο απροσδόκητα. Αυτή η έκλειψη σας ζητά να δείτε σε βάθος τα οικονομικά που έχετε από κοινού με τον αγαπημένο σας σε μακροπρόθεσμη βάση, να αποσαφηνίσετε αν υπάρχουν οικειότητα και εμπιστοσύνη μεταξύ σας. Αν το πλοίο της αγάπης έχει πέσει στα βράχια, τώρα γυρίζετε μια καθαρή, νέα σελίδα, καθώς και οι δυο σας είστε σε θέση να προσπαθήσετε προκειμένου να μην καταρρεύσουν τα πράγματα.

  • Αιγόκερως

Πόσο βαθιά είστε ερωτευμένοι; Η Αφροδίτη και η Ηλιακή έκλειψη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, αγκαλιά με τον Άρη στον παθιασμένο όγδοο οίκο σας μετασχηματίζουν εντελώς την ερωτική σας ζωή. Το πάθος σας εντείνεται και νιώθετε σαν βασιλείς καθισμένοι στο θρόνο σας, βλέπετε τα κρυμμένα όνειρά σας να γίνονται πραγματικότητα, είστε πιο λαμπεροί, γεμάτοι δύναμη και αυτοπεποίθηση. Και με τη Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σας, προβάλετε σε όλους τις αληθινές επιθυμίες σας. Από τη στιγμή που οι εκλείψεις φέρνουν στο φως αυτά που έχουν κρυφτεί, μπορεί να εκπλαγείτε από αυτό που αναδύεται τώρα. Ίσως τα κρυμμένα συναισθήματα ανάμεσα σε εσάς και έναν φίλο σας να φτάσουν στο αποκορύφωμά τους και ξεκινούν παθιασμένες συναντήσεις αφού και οι δυο σας έχετε την τόλμη να μιλήσετε ο ένας στον άλλον.

Αιγόκερως: Προβλέψεις για τους δεσμευμένους

Υπάρχει ένας καλός λόγος για να καθαρίσετε τον αέρα στη σχέση σας καθώς η Αφροδίτη και η Ηλιακή έκλειψη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, αγκαλιά με τον Άρη στο μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας σάς ζητούν μόνο την αλήθεια. Αν κάτι έχει κρυφτεί καιρό κάτω από το χαλί, τώρα είναι ώρα να το αντιμετωπίσετε. Δώστε τη δέουσα προσοχή στην άρνηση, τη νοσηρή αλληλεξάρτηση και την εξουσιαστική συμπεριφορά. Αν κάποιος από τους δυο σας κάνει περισσότερες θυσίες από τον άλλο, ήρθε η ώρα να εξισορροπήσετε την κατάσταση, δεν χρειάζεται να σηκώνει μόνο ο ένας το φορτίο. Και παραδεχτείτε το, πιθανώς είστε μάλλον εσείς. Ωστόσο, οι εκλείψεις θα σας ανοίξουν τα μάτια σας, δηλαδή, δεν θα ανεχτείτε πλέον μια μονόπλευρη σε προσφορά σχέση.

Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

  • Υδροχόος

Εάν χρειάζεστε να αφήσετε κάποιον/α – ή μια οδυνηρή κατάσταση – θα έχετε βοήθεια από τη Σεληνιακή έκλειψη στο δωδέκατο οίκο σας, του τέλους. Το φεγγάρι επουλώνει τις πληγές του παρελθόντος και απαλύνει τον πόνο σας. Ετοιμαστείτε: Αυτή η έκλειψη μπορεί να κλείσει μια πόρτα και να ανοίξει μια νέα, χωρίς προειδοποίηση. Παραδεχτείτε το … μπορείτε να πείτε αντίο για πάντα όταν πρόκειται να αλλάξετε. Εάν ένας τοξικός άνθρωπος έχει προκαλέσει απογοήτευση στη ζωή σας, ήρθε η ώρα να πείτε … αρκετά, φτάνει πια! Η έκλειψη θα σας εξαναγκάσει να το κάνετε. Κρυφές πληροφορίες σχετικά με κάποιον/α που βλέπετε θα μπορούσαν να έρθουν στο φως. Ενώ μπορεί προσωρινά να σας αναστατώσουν βραχυπρόθεσμα, αυτό που θα μάθετε θα είναι τελικά η σωτηρία σας.

Υδροχόος: Προβλέψεις για τους δεσμευμένους

Μήπως είστε νοσηρά εξαρτημένοι από τον αγαπημένο σας; Η Σεληνιακή έκλειψη στο θολό δωδέκατο οίκο σας μπορεί να σας δείξει αυτή τη νοσηρή εξαρτημένη δυναμική, αλλά και να τη μειώσει. Αν έχετε κρατήσει μνησικακία στο σύντροφό σας, αυτή η έκλειψη μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να θεραπεύσετε το παρελθόν και να αντιμετωπίσετε αυτή την αρνητική κατάσταση. Θα μπορούσατε να έχετε ένα πολύ σαφές μήνυμα από το σύμπαν ότι εσείς οι δύο είναι καρμικό να είστε μαζί. Είναι καιρός να ξεκινήσετε εκ νέου; Πολύ πιθανό, καθώς οι εκλείψεις σαρώνουν το τοπίο για ριζικές μεταρρυθμίσεις, κι αυτό θα μπορούσε να συμβεί απρόβλεπτα. Αντί να εξαναγκάζετε μια κατάσταση να γίνει ακριβώς όπως θέλετε εσείς, κάντε κάτι εντελώς … επαναστατικό, παραδοθείτε στη φυσική ροή των πραγμάτων.

  • Ιχθείς

Έχετε την τάση να τρέχετε να βοηθάτε τους άλλους ή να δίνετε συμβουλές στον καθένα που γνωρίζετε; Αυτή η γνωστή τάση σας μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο στην αγάπη, είναι το μήνυμα που σάς στέλνουν η Αφροδίτη και η Ηλιακή έκλειψη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Να είστε ανοιχτοί σε ό, τι προκύψει εντός των προσεχών έξι μηνών καθώς αυτή η έκλειψη πυροδοτεί μια νέα αγάπη, ίσως και να φτερουγίσει η καρδιά σας από το πάθος και το ρομαντισμό για κάποιον/α που είχατε ονειρευτεί. Η αγάπη γίνεται ένα σοβαρό παιχνίδι, δεν μπορείτε τώρα να είστε με κάποιον/α που σάς επιβαρύνει με ανασφάλειες και ανησυχίες. Κάνετε έναν απολογισμό της ερωτικής σας ζωής, αφήνετε πίσω σας το ζοφερό παρελθόν μια για πάντα, προετοιμαζόμενοι για τη νέα αγάπη που έρχεται.

Ιχθείς: Προβλέψεις για τους δεσμευμένους

Ως ζώδιο της προσφοράς και της θυσίας, συνήθως δίνετε τα περισσότερα, όμως η Αφροδίτη και η Ηλιακή έκλειψη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας σάς ζητούν να αλλάξετε πορεία πλεύσης και να επιφέρετε την ισορροπία ανάμεσα στο «δούναι και λαβείν» της αγάπης. Μήπως είναι ώρα να κάνετε επιτέλους αυτή τη συζήτηση; Αυτή η έκλειψη σας βοηθά να μιλήσετε με ανοιχτά χαρτιά και να λήξετε αυτή τη διαμάχη μια για πάντα. Απλώς προσέξτε τον ανάδρομο Ερμή, καθώς είναι πιθανό να υπάρξουν παρερμηνείες. Σίγουρα, το ζώδιό σας μπορεί να είναι υποχωρητικό, αλλά μπορεί να μιλήσετε με κακεντρέχεια αν αισθάνεστε ότι έχει γίνει αδικία. Μη βγάζετε γρήγορα συμπεράσματα και κατηγορείτε τους ανθρώπους για αδικήματα που μπορεί να μην έχουν διαπράξει ή ακόμα χειρότερα για … εγκλήματα που είναι μόνο στο μυαλό σας.

Πηγή: e-zwdia.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments