Πολιτισμός

The Witcher: Οι πρώτες φωτογραφίες της σειράς του Netflix

The Witcher: Οι πρώτες φωτογραφίες της σειράς του Netflix
The Witcher: Η πολυαναμενόμενη σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Netflix τον ερχόμενο χειμώνα.

The Witcher: H Comic-Con 2019 στο Σαν Ντιέγκο πλησιάζει και το Netflix αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες από το άκρως αναμενόμενο The Witcher, που είναι η τηλεοπτική μεταφορά των διάσημων βιβλίων του Andrej Sapkowski και βιντεοπαιχνιδιών της CD Projekt RED. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Geralt έχει αποκαλυφθεί ότι θα είναι ο Χένρι Κάβιλ.

Το Netflix πέρα από τις φωτογραφίες, αποκάλυψε και το κεντρικό εικαστικό και την πρώτη αφίσα της πολυαναμενόμενης σειράς.

Πέραν του Geralt, πήραμε μία πρώτη γεύση από τις πρωτοεμφανιζόμενες Άνια Σαλότρα και Φρέγια Άλλαν στους ρόλους των Yennefer και Ciri, που αποτελούν δύο από τους σημαντικότερους χαρακτήρες της σειράς. Περισσότερες πληροφορίες καθώς και πιθανότατα το trailer της σειράς αναμένονται στο μεγάλο panel στο πλαίσιο της Comic-Con 2019 στο Σαν Ντιέγκο.

Η σειρά “The Witcher” θα αποτελείται από 8 επεισόδια, με την Lauren Hissrich (“Daredevil”) να έχει αναλάβει τη συγγραφή του σεναρίου. Ακόμα δεν έχει αποκαλυφθεί η ημερομηνία κυκλοφορίες, άλλα η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Netflix τον ερχόμενο χειμώνα.

The Witcher: Το σενάριο της σειράς

Βασισμένο στην best-seller σειρά βιβλίων, η σειρά The Witcher είναι ένα επικό παραμύθι σχετικά με τη μοίρα και την οικογένεια. O Geralt of Rivia, ένας μεταλλαγμένος κυνηγός τεράτων, παλεύει να βρει την θέση του σε έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι συχνά αποδεικνύονται πιο μοχθηροί από τα τέρατα. Όταν όμως το πεπρωμένο τον σπρώχνει προς μία παντοδύναμη μάγισσα και μία νεαρή πριγκίπισσα με ένα επικίνδυνο μυστικό, οι τρεις αυτοί καλούνται να βρουν τον δρόμο τους στην ολοένα και πιο ασταθή Ήπειρο.

The Witcher: Το cast της σειράς

Ο Χένρι Κάβιλ (Mission Impossible – Fallout, Justice League) θα ηγείται του cast του The Witcher saga, παίζοντας τον ρόλο του Geralt of Rivia, μαζί με άλλα βασικά μέλη του cast, την Άνια Σαλότρα (The ABC Murders, Wanderlust) ως Yennefer και τη Φρέγια Άλλαν (The War of the Worlds, Into The Badlands) ως Ciri.

Άλλα μέλη του cast που έχουν ήδη ανακοινωθεί, περιλαμβάνουν την Τζόντι Μέι (Game of Thrones, Genius) ως Calanthe, τον Μπιόρν Χλίνουρ Χάραλντσον (Fortitude) ως Eist, τον Άνταμ Λέβι (Knightfall, Snatch) ως Mousesack, τη Μιάνα Μπέρινγκ (Ripper Street, Kill List) ως Tissaia), τη Μίμι Ντιβένι (Black Earth Rising) ως Fringilla, τη Θέρικα Ουίλσον Ρίντ (Profile) ως Sabrina, την Έμμα Άπλετον (The End of The F**king World) ως Renfri, τον Ίμον Φάρρεν (The ABC Murders, Twin Peaks) ως Cahir, τον Τζόυ Μπάτυ (Knightfall, Strike) as Jaskier, τον Λαρς Μίκελσεν (House of Cards, Sherlock) ως Stregobor, τον Ρόις Πιέρεσον (Wanderlust, Judy) ως Istredd, τον Μάσιες Μουσιάλ (1983) ως Sir Lazlo, τον Ουίλσον Ραντζού-Πιουτζάλτ (Ja

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments