Αθλητισμός

Αργεντινή Εθνική: Αποκλεισμός για την “αλμπισελέστε” – Ξέσπασμα από τον Μέσι

Αργεντινή Εθνική: Αποκλεισμός για την “αλμπισελέστε” – Ξέσπασμα από τον Μέσι
Αργεντινή Εθνική: Η "αλμπισελέστε" γνώρισε ήττα - αποκλεισμό από τη Βραζιλία και ο Λίο Μέσι τα "έχωσε" στους διαιτητές.

Αργεντινή Εθνική: Στάθηκε καλά, έχασε τις ευκαιρίες της, αλλά στο τέλος αποκλείστηκε. Η Αργεντινή προσπάθησε να κάνει την έκπληξη και να περάσει στον τελικό του Copa America, επικρατώντας της Βραζιλίας μέσα στο ίδιο της το “σπίτι”, αλλά τελικά, η “σελεσάο” υπερασπίστηκε την έδρα της, την τιμή της, απέναντι στη μεγάλη της αντίπαλο και με σκορ 2-0, πέρασε στον τελικό της διοργάνωσης. Για ακόμη μια διοργάνωση, η Αργεντινή μένει άπραγη. Μετά από ακόμη ένα τουρνουά, η κριτική στρέφεται στον Λιονέλ Μέσι και την αδυναμία του να οδηγήσει τη χώρα του σε έναν τίτλο.

Ο Μέσι δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα νεύρα του μετά την ήττα – αποκλεισμό και ξέσπασε μπροστά στις κάμερες για τη διαιτησία. Τόνισε, μεταξύ άλλων ότι “βαρέθηκαν να μετρούν… μ@λ@κ…”. Αφού ξέσπασε και κάλεσε την CONMEBOL, την αμερικάνικη ομοσπονδία να αναλάβει τις ευθύνες της, ωστόσο έκλεισε τις δηλώσεις του με τη διαπίστωση ότι… η Βραζιλία ελέγχει τα πάντα!

«Bαρέθηκαν να μετρούν μαλ@@@@ς στη διοργάνωση και δεν πήγαν καν στο VAR. Είναι απίστευτο. Μακάρι η CONMEBOL να έκανε κάτι για τις διαιτησίες, αλλά δεν πιστεύω ότι θα γίνει κάτι καθώς η Βραζιλία ελέγχει τα πάντα. Είναι θέμα περίπλοκο», ανέφερε σχετικά ο Αργεντινός σταρ. Πάντως, από την πλευρά του, δεν έκρυψε ότι αισθάνεται περήφανος για την εμφάνιση της ομάδας στον ημιτελικό: «Πέρα από το αποτέλεσμα κάναμε πολύ καλή εμφάνιση, Κάναμε μεγάλη προσπάθεια και οι αντίπαλοι δεν ήταν καλύτεροι από εμάς. Πιστεύω ότι η ομάδα έχει μια βάση, τα παιδιά έκαναν μεγάλη θυσία και αξίζουν σεβασμό. Η Αργεντινή έχει το υλικό για να γίνει καλύτερη».

Τα highlights του Βραζιλία – Αργεντινή

Οι Αργεντινοί είχαν δύο δοκάρια στο ματς, με τους Βραζιλιάνους να είναι εύστοχοι και να παίρνουν το αποτέλεσμα που τόσο επιθυμούσαν. Η πρώτη φάση άνηκε στους φιλοξενούμενους στο 12′, με τον Παρέδες να επιχειρεί ένα δυνατό σουτ και να στέλνει την μπάλα λίγο πάνω από το δοκάρι.

Πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Ντάνι Άλβες, και όχι ο Λιονέλ Μέσι, με τον πρώην αστέρα της Παρί να δείχνει κεφάτος και με μία «no look» πάσα, έδωσε στον Φιρμίνο που έκανε το 1-0 στο 19’. Δώδεκα λεπτά αργότερα (στο 30’) ο Αγκουέρο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, έπειτα από φάουλ που είχε εκτελέσει ο Λιονέλ Μέσι.

Στην επανάληψη, δεν άλλαξε η κατάσταση και στο 66’ ο αστέρα της Μπαρτσελόνα έκανε ένα εξαιρετικό φάουλ, αλλά ο Άλισον ήταν εκεί και δεν επέτρεψε να έρθει στα ίσα το ματς. Και επειδή η μπάλα είναι… πονηρή, σε μία από τις επόμενες φάσεις (στο 71’ συγκεκριμένα, ο Ζεσούς πήρε ρόλο «σερβιτόρου» και έδωσε την ασίστ στον Φιρμίνο για να κάνει το 2-0 και να τελειώσει το ματς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments