Αθλητισμός

Χρήστος Αλμπάνης: Η ΑΕΚ σκέφτεται να τον στείλει δανεικό

Χρήστος Αλμπάνης: Η ΑΕΚ σκέφτεται να τον στείλει δανεικό
Χρήστος Αλμπάνης: Τα δεδομένα για τον Έλληνα εξτρέμ και οι σκέψεις των ανθρώπων της "Ένωσης".

Χρήστος Αλμπάνης: Τον Μάιο του 2018, ο Απόλλωνας Σμύρνης ανακοίνωσε τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ. Ο Έλληνας εξτρέμ, κεφαλαιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με την ομάδα της Ριζούπολης, παίρνοντας μεταγραφή στην τότε, πρωταθλήτρια Ελλάδος. Την περασμένη σεζόν, βοήθησε τα μέγιστα, κάθε φορά που χρησιμοποιήθηκε και φέτος, ήθελε να κάνει το βήμα παραπάνω και να καθιερωθεί στο άμεσο ροτέισον του Καρντόσο. Ωστόσο, το γόνατό του, του έβαλε εμπόδια.

Ο Ελληνας ακραίος επιθετικός υποβλήθηκε σε κλινικό και απεικονιστικό έλεγχο, ο οποίος έδειξε οστικό οίδημα αριστερού γόνατος, συνέπεια της κάκωσης που είχε υποστεί. Ως εκ τούτου, ο ποδοσφαιριστής θα μείνει πίσω, κάνοντας συντηρητικό πρόγραμμα φυσικοθεραπειών και δεν θα ακολουθήσει την υπόλοιπη αποστολή στο Κίελτσε της Πολωνίας, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας για τη σεζόν 2019/20.

Ο Αλμπάνης συνεχίζει να προβληματίζει τους ανθρώπους της “Ένωσης”. Όχι για την απόδοσή του, αλλά για την ευπάθειά του στους τραυματισμούς, που τόσο πέρσι, όσο και τώρα, τον θέτουν εκτός προγραμματισμού. Γι’ αυτό και σύμφωνα με την Sportday, στην ΑΕΚ (που έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στην υπόθεση φορ) σκέφτονται ακόμη και το ενδεχόμενο να τον παραχωρήσουν ως δανεικό. Τη δεδομένη στιγμή δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση, αλλά όσο περνούν οι μέρες, κερδίζει έδαφος.

Αν προχωρήσει το θέμα, τότε θα γίνουν προσπάθειες για εξάμηνο δανεισμό του Αλμπάνη σε κάποια ομάδα, από τη στιγμή που δεν κάνει προετοιμασία με τον Μιγκέλ Καρντόσο, ώστε να βρει ρυθμό και να επανέλθει έτοιμος τον Ιανουάριο, να προσθέσει μια αξιόπιστη λύση στις πτέρυγες.

Εξτρέμ και φορ για την ΑΕΚ

Η Ένωση συνεχίζει τον σχεδιασμό για την επόμενη χρονιά, με τις σημαντικές προσθήκες που χρειάζεται να είναι γνωστές εδώ και καιρό. Στο μεταγραφικό παζάρι η ΑΕΚ θα κινηθεί για την απόκτηση εξτρέμ και φορ, ο οποίοι μπορούν να κάνουν διαφορά.

Για το άκρο της επίθεσης, οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν καταλήξει στην περίπτωση του Ντανιέλε Βέρντε, ενώ για την επίθεση επιθυμούν μία ακόμα πιο ηχηρή μεταγραφή που θα προκαλέσει «ντόρο». Σύμφωνα με το «Sportime», η διοίκηση της Ένωσης αναζητεί έναν φορ, του οποίου το συμβόλαιο θα κυμανθεί και πάνω από το 1 εκατομμύριο ευρώ, φτάνοντας ακόμη και στα 1.3 εκατομμύρια.

Στην ΑΕΚ τονίζουν ότι ο νέος επιθετικός της ομάδας του Μιγκέλ Καρντόσο θα είναι ένας παίκτης – πρωταγωνιστής, ο οποίος θα κάνει «πάταγο», απέναντι στους επιθετικούς των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments