Διεθνή

ΗΑΕ: “Πέπλο” μυστηρίου καλύπτει τον θάνατο πρίγκιπα – Τα σενάρια που αφορούν το τέλος του

ΗΑΕ: “Πέπλο” μυστηρίου καλύπτει τον θάνατο πρίγκιπα – Τα σενάρια που αφορούν το τέλος του
ΗΑΕ: Οι Αρχές προσπαθούν να βρουν άκρη σχετικά με την αιτία θανάτου του σεΐχη Καλίντ μπιν Σουλτάν Αλ Κασίμι.

ΗΑΕ: Ο πρίγκιπας των Εμιράτων και σχεδιαστής μόδας, σεΐχης Καλίντ μπιν Σουλτάν έφυγε από τη ζωή, με τις συνθήκες που οδήγησαν στον θάνατό του να παραμένουν για την ώρα αδιευκρίνιστες. Οι Αρχές προσπαθούν να διαλευκάνουν την υπόθεση, έχοντας βρει τον νεαρό άνδρα νεκρό στο διαμέρισμά του στο Λονδίνο. Η πρώτη εξήγηση από την αστυνομία έκανε λόγο για “ανεξήγητο θάνατο”. Από την άλλη πλευρά, υπάρχει ένα στοιχείο το οποίο ίσως και να οδηγήσει το μυστήριο προς τη λύση του. Η εφημερίδα Sun, σε δημοσίευμά της, αναφέρει πως υπήρξαν πηγές που έκαναν λόγο για εύρεση ναρκωτικών ουσιών στο ρετιρέ του διαμερίσματός του σεΐχη στο Νάιτσμπριτζ.

Συγκεκριμένα, στο δημοσίευμα, φιλοξενούνται μαρτυρίες που κάνουν λόγο για τη διεξαγωγή πάρτι με… συνοδεία ναρκωτικών και σεξουαλικών επαφών. Ουσιαστικά, υπάρχει η υπόνοια ότι η χρήση ναρκωτικών οδήγησε στον θάνατο τον Καλίντ. Ωστόσο, αποτελεί μυστήριο το γεγονός πως το προσωπικό που δούλεψε στο πάρτι, έχει λάβει εντολές να μη μιλήσει. “Φαίνεται ότι υπήρξε ένα πάρτι όπου ορισμένοι καλεσμένοι έπαιρναν ναρκωτικά και έκαναν σεξ.

Υπάρχει υπόνοια πως ο σεϊχης Καλίντ πέθανε ξαφνικά ως αποτέλεσμα της λήψης ναρκωτικών. Εκτός από την αστυνομική έρευνα, έχει διαταχθεί και επείγων δειγματοληπτικός έλεγχος και το προσωπικό έχει λάβει εντολές να κρατήσει το στόμα του κλειστό”, αναφέρει η “Sun”.

Την ίδια ώρα, στην Σάρτζα των ΗΑΕ, οι σημαίες κυματίζουν μεσίστιες ως ένδειξη πένθους για τον Καλίντ, ενώ έχει κηρυχθεί τριήμερο πένθος. Παράλληλα οι Αρχές δεν έχουν προχωρήσει ακόμη σε ενέργειες που ίσως υποδεικνύουν τη λύση για τον θάνατο – μυστήριο. Παράλληλα, ανακοίνωση για τον θάνατο του Καλίντ εξέδωσε ο οίκος που ανήκε στον πρίγκιπα:

«Με μεγάλη θλίψη αναφέρουμε πως ο Καλίντ Αλ Κασίμι απεβίωσε απροσδόκητα την 1η Ιουλίου 2019. Ο Καλίντ είχε επαινεθεί για την επίμονη αλλά ευαίσθητη διερεύνηση των κοινωνικοπολιτικών θεμάτων, ειδικά εκείνων που αφορούν την Μέση Ανατολή και την ενίοτε τεταμένη σχέση της με την Δύση, θέμα που του ήταν πολύ οικείο λόγω της ανατροφής του.

Ο στόχος του ήταν να δημιουργήσει έναν κόσμο γεμάτο από όμορφα κατασκευασμένα προϊόντα με έμπνευση από πολιτιστικές, κοινωνικές και πολιτικές επιρροές. Ο κόσμος του μόδας έχασε έναν σπουδαίο φιλόσοφο και καλλιτέχνη και ζητάμε τον σεβασμό της ιδιωτικότητας της οικογένειας, της ομάδας του και του εμπορικού σήματος, αυτή την δύσκολη περίοδο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments