Ζώδια

Ζώδια ερωτικές προβλέψεις: Για την Τετάρτη (3/7)

Ζώδια ερωτικές προβλέψεις: Για την Τετάρτη (3/7)
Ζώδια ερωτικές προβλέψεις: Για όλους σήμερα, Τετάρτη (3/7).

Ζώδια ερωτικές προβλέψεις: Για όλους σήμερα, Τετάρτη (3/7).

 • κριός

Μια εξέλιξη στην ερωτική σου σχέση θα μοιάζει με déjà vu, αλλά θα πρέπει να συνειδητοποιήσεις, ότι η ιστορία δεν επαναλαμβάνεται απαραίτητα. Οι περιστάσεις γύρω από το τι έχεις να αντιμετωπίσεις τώρα, είναι διαφορετικές από αυτές που βίωσες στο παρελθόν. Και η στάση σου απέναντι σε αυτό θ’ απαιτήσει προσοχή. Μην αφήνεις ένα αρνητικό επεισόδιο από το παρελθόν, να αποστραγγίσει τη θετική ενέργεια που εφαρμόζεται εποικοδομητικά, σ’ αυτό που ξετυλίγεται τώρα.

 • ταύρος

Η εμπιστοσύνη και η κοινή λογική είναι σύμμαχοι στην ερωτική σου ζωή, αυτή τη στιγμή.Οπότε άφησε τον εαυτό σου, να καθοδηγηθεί απ’ αυτά. Δεν σημαίνει ότι το πάθος πρέπει να απομακρυνθεί από την εξίσωση, αλλά μπορεί να γίνει καταλύτης για ανυπόμονες ή ορμητικές αποφάσεις. Προσφέρεται μια ευχάριστη πρόοδος, και μια ήρεμη και σταθερή προσέγγιση είναι ο τρόπος επίτευξής της.

 • δίδυμοι

Θα χρειαστεί να είσαι σε εγρήγορση αν πρόκειται να «πιάσεις» τις δυνατές δονήσεις ή τα ισχυρά σημάδια στην ερωτική σου ζωή. Περισσότερες από μία ρομαντικές ευκαιρίες προσφέρονται, αλλά ίσως χρειαστεί να κοιτάξεις για λίγο από πού θα τις δεις. Φαίνεται ότι κάποια πράγματα που σου αποσπούσαν την προσοχή, πρόκειται να απομακρυνθούν, βοηθώντας σε να γίνεις πιο δεκτική σε οποιαδήποτε νέα ή άγνωστη ερωτική επικράτεια της σχέσης σου, που σε καλεί τώρα.

 • καρκίνος

Το όραμά σου για ένα κοινό ρομαντικό μέλλον με τον εραστή σου, θα είναι ισχυρότερο από ό, τι πίστευες. Εντούτοις, υπάρχουν οφέλη αν δεν δείξεις όλα τα «χαρτιά» σου από την αρχή. Θα έρθει ο καιρός, που οι συζητήσεις για το μέλλον θα γίνουν πιο σημαντικές, αλλά προς το παρόν, κρατάς ζωντανές τις ιδέες και τα σχέδια που κάνεις, στο μυαλό σου. Έχεις δίκιο που θέλεις να δεις μια κατάσταση να προχωρήσει ή να βελτιωθεί πριν λάβεις οποιαδήποτε περαιτέρω μέτρα, για να κάνεις αλλαγές.

 • λέων

Θα μπερδευτείς πολύ σήμερα, αν προσπαθήσεις να ερμηνεύσεις τα λόγια ή τα μηνύματα που σου στέλνει, ο αγαπημένος σου. Ακριβώς εκεί που πιστεύεις πως έχεις καταλάβει τί ακριβώς εννοούσε, εμφανίζεται μια άλλη πιο πιθανή εξήγηση. Παίξε κι εσύ με τις λέξεις, δημιουργώντας ασάφεια στις μεταξύ σας συζητήσεις. Όσο εσείς οι δυο εστιάζετε αποκλειστικά στα γεγονότα, τότε η επικοινωνία σας, μπορεί να κυλάει θαυμάσια.

 • παρθένος

Προσπάθησε να παίξεις το ρόλο σου, για να εξασφαλίσεις ότι μια συζήτηση ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου, δε θα ενταθεί. Ένα ευαίσθητο ζήτημα θα αποτελέσει τη βάση κάποιων συζητήσεων και θα προκαλέσει τόσο εσένα όσο και στον εραστή σου, να υπερασπιστείτε με πάθος σημεία που δεν χρειάζονται τόσο μεγάλη υποστήριξη. Η καταπολέμηση της φωτιάς με φωτιά και από τους δυο σας, θα παρατείνει μόνο μια συζήτηση που θα μπορούσε να τελειώσει πιο γρήγορα.

 • ζυγός

Τα λόγια σου έχουν περισσότερη επιρροή απ’ ό,τι πιστεύεις. Ενώ προσπαθείς να πείσεις τον αγαπημένο σου με πάθος για ένα συγκεκριμένο σημείο, προσπάθησε να έχεις μια πιο ήρεμη προσέγγιση. Η προσεκτική επιλογή των λέξεων και η κίνησή σου ν’ αφήσεις χώρο για να ακούσεις, μπορεί να φέρει ένα ευτυχές τέλος σε μια συζήτηση.

 • σκορπιός

Με τη Σελήνη που επηρεάζει τα μακρινά οράματα και τις μεγάλες ιδέες, θα νιώθεις πιο ήρεμη, επειδή κάτι που αφορά τη σχέση σου, κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση. Αυτό θα μπορούσε να καθησυχάσει ότι τόσο εσένα όσο και το αντικείμενο του πόθου σου, πως βρίσκεστε στην ίδια σελίδα με τους τρόπους που χρειάζεστε. Οι εξελίξεις έχουν πιθανώς αναπτυχθεί πολύ γρήγορα, και αυτή η δυναμική προς τα εμπρός, δεν δείχνει ενδείξεις μείωσης ακόμη.

 • τοξότης

Μπορεί να χρειαστεί μια επανεκτίμηση προτεραιοτήτων και ίσως να είναι απαραίτητη η εξισορρόπηση της καθημερινότητάς σου, με την ερωτική σου ζωή. Όσο περισσότερη προσπάθεια κάνεις για να ξεκαθαρίσεις τις καταστάσεις και να νιώσεις την δικαιολογημένη ανακούφιση απ’ αυτό, τόσο περισσότερο θα απολαύσεις, το να δώσεις την πλήρη προσοχή σου σ’ αυτόν που θα προτιμούσες να εστιάσεις την προσοχή σου. Πρόκειται για μια υπόθεση «πρώτα η δουλειά, και η ευχαρίστηση αργότερα» αυτή τη στιγμή.

 • αιγόκερως

Αν περίμενες την κατάλληλη στιγμή για να εκφράσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματα στον εραστής σου, τότε ίσως να αποδεχτείς, ότι το παρόν είναι πολύ κατάλληλο. Μην ανησυχείς ότι πρέπει να αποφύγεις ορισμένα θέματα επειδή μπορεί να αντιμετωπιστούν με αντίσταση από το ταίρι σου. Αν αυτό που πρέπει να πεις έρχεται κατευθείαν από την καρδιά σου, τότε πρέπει να το ακούσει. Η αυθεντικότητά σου, ενθαρρύνει με τον ίδιο τρόπο, το σύντροφό σου.

 • υδροχόος

Το να αισθάνεσαι πως τελειώνει η υπομονή σου, μπορεί να σε κάνει να δείξεις την απογοήτευσή σου, με έναν περιττό και άχρηστο τρόπο. Δεν υπάρχει λόγος να αφήσεις ένα ζήτημα να σιγοβράζει σε ό, τι συμβαίνει ανάμεσά σας, για να καταλήξεις να μιλήσεις με θυμό. Αν αρχίζεις να νιώθεις πως σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι, τότε φρόντισε αμέσως να καταλαγιάσεις τα συμπτώματα και να κάνεις μια πιο ήρεμη προσέγγιση. Μ’ αυτό τον τρόπο, θα μπορέσεις ν’ αποφύγεις ένα αδιέξοδο!

 • ιχθύες

Ένας σημαντικός ρομαντικός στόχος θα φανεί πολύ πραγματικός και εφικτός! Αλλά χρειάζεται μια αργή και σταθερή προσέγγιση αν πρόκειται να συμβεί. Αυτό μπορεί να σου ταιριάζει περισσότερο. Οι συνέπειες θα βελτιωθούν αν μεταφερθεί ένα όραμα σε άλλο επίπεδο! Θα είναι επίσης πολύ ισχυρό για να το αγνοήσεις. Δώσε στον εαυτό σου λίγο χρόνο για να προσαρμοστείς στην επίτευξη του στόχου σου σταδιακά… και όχι ξαφνικά. Κάτι τόσο καλό, θέλει φροντίδα με την πάροδο του χρόνου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Περισσότερα