Πολιτική

La Casa De Papel: Το σποτ υποψηφίου της ΝΔ που έγινε viral (vid)

La Casa De Papel: Το σποτ υποψηφίου της ΝΔ που έγινε viral (vid)
La Casa De Papel: Ένας υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας κατάφερε να γίνει viral με το σποτ που κυκλοφόρησε εμπνευσμένος από την γνωστή Ισπανική σειρά.

La Casa De Papel: Το La Casa De Papel είναι μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές των τελευταίων ετών. Οι μάσκες του Σαλβατόρ Νταλί σε συνδυασμό με την κόκκινα φόρμα εργασίας έγιναν viral. Δεκάδες συμπολίτες μας επέλεξαν να γίνουν μέλη της “Τέλειας ληστείας” στα καρναβάλια όλης της χώρας. Μέσα σε αυτούς που εμπνεύστηκαν από την Ισπανική σειρά του Netflix ήταν και κάποιοι πολιτικοί. Ειδικότερα κάποιοι υποψήφιοι στην τοπική αυτοδιοίκηση προσπάθησαν να γίνουν viral.

Τρεις μέρες πριν η χώρα πάει και πάλι στις κάλπες, αυτή τη φορά για Εθνικές εκλογές, ένας υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα. Συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Μαραβέγιας από τον νομό Μαγνησίας. Στο σποτ που δημοσιεύθηκε ένας άντρας ντυμένος με την στολή από τη σειρά προσπαθεί να κλέψει τα ψηφοδέλτια. Το κεντρικό μήνυμα του βίντεο είναι “Μην αφήνεις να κλέψουν την ψήφο σου. Η ψήφος σου έχει αξία”.

Δείτε το σποτ του Κώστα Μαραβέγια εδώ.

La Casa De Papel: Πηγή έμπνευσης η Ισπανική σειρά

Εκτός από πολιτικά κόμματα ή υποψηφίους το La Casa De Papel έγινε πηγή έμπνευσης για ένα χιουμοριστικό βίντεο στην Κρήτη. Αφορμή ήταν οι Ευρωεκλογές και οι εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση. Στο νο σποτ, πρωταγωνίστριες είναι 3 γιαγιάδες, με κωδικά ονόματα «Ανώγεια», «Πιλαλήματα» και «Αρχάνες», οι οποίες ετοιμάζουν την… «τέλεια νοθεία», προκειμένου να γίνει Πρόεδρος της Κοινότητας ο γιος της αρχηγού τους. Ο αστυνομικός, ο οποίος έπεσε θύμα της «τέλειας νοθείας», διηγείται στους συγχωριανούς του τι συνέβη, όμως εκείνοι δεν τον πιστεύουν, μέχρι που βλέπουν το… δημοσίευμα της προαγωγής του στην εφημερίδα «Νέα Κρήτη»!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments