Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Πέμπτης (4/7/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Πέμπτης (4/7/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Πέμπτη (4/7/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Πέμπτης (4/7/19).

  • κριός

Είσαι έξοχα τοποθετημένη, για να ενθαρρύνεις μια επανασύνδεση ή ενδεχομένως μια θεραπεία στην ερωτική σου σχέση. Εκεί που η απόσταση μπορεί να έπαιξε κάποιο ρόλο, σε σένα ή στον εραστή σου, και δεν κάνατε ή δε θέλατε να κάνετε τις απαραίτητες συζητήσεις, υπάρχει μια ευκαιρία να ξεκαθαρίσει τώρα η ατμόσφαιρα. Εφόσον υπάρχει προθυμία και από τις δύο πλευρές να ακούσετε ο ένας τον άλλον, το καρποφόρο αποτέλεσμα, θα είναι το φυσικό επακόλουθο!

  • ταύρος

Έχεις μια εξαιρετική ευκαιρία να αξιολογήσεις την ερωτική σου ζωή σε ένα ουσιαστικότερο επίπεδο… καθώς και τρόπους με τους οποίους μια στενή σχέση, θα μπορούσε να προχωρήσει. Το κλειδί για την πρόοδο, έγκειται στην ικανότητά σου να έχεις απόλυτη πίστη στα όνειρα που σε καλεί να πιστέψεις η καρδιά σου. Η αξιολόγηση των σημερινών ρομαντικών συνθηκών δεν χρειάζεται να είναι ένα σοβαρό καθήκον. Απλά, δώσε στη φαντασία σου την ελευθερία που χρειάζεται, για να σε εμπνεύσει… ώστε να δώσεις στην καρδιά σου, αυτό που θέλει.

  • δίδυμοι

Θα χρησιμοποιήσεις τη φαντασία σου, για να εκφραστείς στον εραστή σου με τρόπους, που μπορεί αρχικά να σου φανούν άβολοι. Ωστόσο, τα συναισθήματα θα μπορούσαν να αναμειχθούν με τα λόγια σου και να εξασφαλίσουν πως δε θ’ αποτύχεις να εντυπωσιάσεις το ταίρι σου -αν αυτός είναι ο στόχος σου. Ίσως εντυπωσιαστείς κι εσύ η ίδια, με το πόσο βαθύ είναι το ερωτικό σου μήνυμα! Η μοναδική σου προσέγγιση, θα φέρει μοναδικά αποτελέσματα.

  • καρκίνος

Είναι πιθανό να προσφέρεις στον εραστή σου, μια διορατική πτυχή του χαρακτήρα ή της προσωπικότητάς σου, που ίσως δεν είχε ξαναδεί. Ωστόσο, μην νιώθεις άβολα, καθιστώντας τον εαυτό σου τρωτό. Δες το σαν μια σαφή προθυμία από πλευράς σου, να εμπιστευτείς το πρόσωπο που αγαπάς. Επειδή αυτό, δε θ’ αγνοηθεί από το ταίρι σου. Η διαμόρφωση ή η ενίσχυση της σχέσης σου, θα μπορούσε να οφείλεται στην αυθεντικότητά σου!

  • λέων

Η διαίσθησή σου σπάνια αποτυγχάνει, όταν σε προειδοποιεί πως κάτι που φαίνεται ή ακούγεται πολύ καλό, παραείναι καλό για να είναι αληθινό. Ωστόσο, είναι σημαντικό να μην αγνοήσεις το μήνυμα της εσωτερικής σου φωνής που σε ενθαρρύνει να νιώθεις αισιοδοξία, για ό,τι εκτυλίσσεται στα ερωτικά σου. Αντί να βλέπεις επιφυλακτικά μια εξέλιξη, θεώρησέ την, σαν θετική και ενθαρρυντική αλλαγή. Όχι μόνο αυτό μπορεί να ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου, αλλά μπορεί να σε βοηθήσει ν’ αποφύγεις, ένα συγκεκριμένο εμπόδιο.

  • παρθένος

Παρόλο που ίσως να αποσπάται εύκολα αυτό το διάστημα η προσοχή σου, θα μπορούσε να είναι μια ευχάριστη αλλαγή από ό,τι σ΄ έχει κουράσει στα ερωτικά σου. Αυτό μπορεί να σε βοηθήσει να εστιάσεις καθαρά στο μέλλον, ακόμα κι αν πρέπει να περιορίσεις τις πολλές ιδέες που έχεις στο μυαλό σου. Με το χρόνο και την υπομονή, θα μπορέσεις να διαχωρίσεις ποιοι ερωτικοί στόχοι είναι ρεαλιστικοί και ποιοι είναι ίσως, λίγο-πολύ φανταστικοί.

  • ζυγός

Προσπάθησε να περιορίσεις την τάση που έχεις να πιστεύεις πως ξέρεις τι είναι καλύτερο για τον εραστή σου. Με όλα τα μέσα που διαθέτεις, δείξε κατανόηση και προθυμία, που θα είναι υποστηρικτική και συμπονετική…. αλλά να ξέρεις επίσης πως ο αγαπημένος σου, μπορεί να έχει τη δική του ατζέντα, στην οποία είναι αποφασισμένος να επιμείνει. Αυτό δεν κάνει καθέναν από τους δυο σας «λάθος»! Αλλά υπάρχουν οφέλη αν τον υποστηρίξεις από απόσταση και του δώσεις το χώρο που χρειάζεται, για να κάνει αυτό που του ταιριάζει. Αν του ταιριάζει, τότε είναι πιθανό να ταιριάζει, και σε σένα επίσης!

  • σκορπιός

Η εκτίμησή σου για μια ερωτική κατάσταση στη σχέση σου, μπορεί να θεωρηθεί ως «ακραία»! Ίσως μάλιστα να πιστεύεις, ότι μια φαινομενικά ακραία κατάσταση, απαιτεί ακραίες λύσεις! Ωστόσο, πρέπει να γνωρίζεις τα όριά σου. Δεν υπάρχει λόγος να κάνεις πολλά πράγματα, για να αποδείξεις τα λεγόμενά σου στον εραστή σου ή στον ίδιο σου τον εαυτό. Η χαλάρωση και η υιοθέτηση μιας πιο ήπιας και πιο ευαίσθητης προσέγγισης, θα είναι πολύ πιο ωφέλιμη….. τόσο για σένα όσο και για το ταίρι σου.

  • τοξότης

Σε ό,τι αφορά τις ερωτικές σου υποθέσεις ή την ερωτική σου σχέση, θέλεις να έχεις τον έλεγχο, σε διάφορα επίπεδα. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει και τον δικό σου αυτοέλεγχο. Όπως επίσης και τον έλεγχο του εραστή σου, και ενδεχομένως τον έλεγχο που επιθυμείς να έχεις σε μια συγκεκριμένη κατάσταση της σχέσης σου. Το παθιασμένο σου δυναμικό ή ο ενθουσιασμός σου, εξαρτάται από το γεγονός ότι χαλαρώνεις την «λαβή» ή την αποφασιστικότητά σου, για να κατευθύνεις τις εξελίξεις. Χαλάρωσε αγαπημένη μου Τοξοτίνα!

  • αιγόκερως

Όχι μόνο ενθαρρύνεσαι να μοιραστείς τα συναισθήματά σου και να δείξεις την εμπιστοσύνη σου σε κάποιον -που ένιωθες απρόθυμη να κάνεις μέχρι πρόσφατα-, αλλά θα δώσεις επίσης λιγότερη σημασία σε ό,τι αποτελούσε μέχρι τώρα, πηγή άνεσης στην ερωτική σου ζωή. Γίνεσαι ευάλωτη με λίγα λόγια…. κι αυτό μπορεί να ξεκινήσει μια θετική διαδικασία συγκόλλησης και επούλωσης. Μόλις αρχίσεις να δοκιμάζεις και τα δύο, θα νιώσεις καθησυχασμένη κι ανακουφισμένη, εκεί που ένιωθες αβέβαιη κι επιφυλακτική.

  • υδροχόος

Μπορεί ν’ αντιμετωπίζεις ένα συνεχώς αυξανόμενο αριθμό περιπλοκών, στη σχέση σου. Είναι πιθανό όμως, να χειροτερέψεις ένα ζήτημα, αν το αφήσεις να μεγαλώσει, πριν αποφασίσεις να το αντιμετωπίσεις! Στην πραγματικότητα, οι προκλήσεις που αντιμετωπίζεις μπορούν να προσεγγιστούν και να λυθούν αυτό το διάστημα. Δεν υπάρχει περίπτωση να εξαφανιστεί ένα πρόβλημα από μόνο του. Το μόνο που θα συμβεί αν παραιτηθείς από την προσπάθεια για την επίλυσή του, θα είναι περαιτέρω επιπλοκές. Κάνε αυτό που πρέπει να κάνεις….και αντιμετώπισε το φόβο σου.

  • ιχθύες

Οι πρόσφατες συνθήκες στην ερωτική σου ζωή, θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην ενίσχυση της επιθυμίας σου, για να κάνεις ένα ρομαντικό όνειρο πραγματικό. Αν χρειάζεσαι περισσότερη αυτοπεποίθηση πριν κάνεις το γενναίο βήμα, τότε θα νιώσεις περισσότερο πρόθυμη να κάνεις την απαραίτητη προσπάθεια για να μετατρέψεις μια φαντασία, σε κάτι απτό. Η πρόοδος εξαρτάται εξ ολοκλήρου από το να έχεις ξεκαθαρίσει στο μυαλό σου, τί ακριβώς θέλεις να συμβεί. Ίσως δεν θέλεις να κάνεις διορθωτικές αλλαγές για να κάνεις ένα όνειρο πραγματικότητα…. αλλά μπορεί να χρειάζονται.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments