Αθλητισμός

Λέο Σένα: Ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Βραζιλιάνο χαφ

Λέο Σένα: Ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Βραζιλιάνο χαφ
Λέο Σένα: Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Βραζιλιάνου μέσου της Γκοΐας.

Λέο Σένα: Ο ΠΑΟΚ χωρίς να το έχει προγραμματίσει μπήκε σε διαδικασία αλλαγής προπονητής. Όλη αυτή η ιστορία με την αποχώρηση του Ρασβάν Λουτσέσκου πήγε πίσω τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας. Οι άνθρωποι του συλλόγου θέλουν να τρέξουν τις διαδικασίες για την ενίσχυση του ρόστερ σύμφωνα με όσα θέλει ο νέος προπονητής. Μια από τις θέσεις που οι πρωταθλητές χρειάζονται ενίσχυση είναι στο χώρο του κέντρου.

Οι “ασπρόμαυροι” έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις σε λίγο καιρό για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Με δεδομένο ότι ο Χοσέ Κάνιας έχει αποχωρήσει και οι Βέρμπλουμ και Μαουρίτσιο προέρχονται από τραυματισμό κάνει επιτακτική την ανάγκη ενός μέσου. Τον τελευταίο καιρό ο ΠΑΟΚ διαπραγματεύεται σκληρά με την Πόρτο για την απόκτηση του Σέρτζιο Ολιβέιρα, αλλά η περίπτωση του παραμένει εξαιρετικά δύσκολη. Ειδικότερα από τη στιγμή που οι “δράκοι” δεν πέφτουν κάτω από τα 12 εκατομμύρια ευρώ.

Λέο Σένα: Στο προσκήνιο ο νεαρός Βραζιλιάνος

Από τη στιγμή που η επιστροφή του Ολιβέιρα μόνο εύκολη δεν είναι, ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να ψάξει και αλλού. Αρκετοί ποδοσφαιριστές έχουν προταθεί στους “ασπρόμαυρους”, αλλά οι άνθρωποι της ομάδας έχουν εντοπίσει μια εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή από την Βραζιλία. Πρόκειται για τον Λέο Σένα που αγωνίζεται με τη φανέλα της Γκοΐας. Είναι 23 ετών η κύρια θέση του είναι κεντρικό χαφ, αλλά μπορεί να αγωνιστεί στα αριστερά και μπροστά από τα στόπερ.

Το συμβόλαιο του με την ομάδα της Βραζιλίας ολοκληρώνεται σε ενάμιση χρόνο κάτι που σημαίνει ότι η Γκοΐας θα πρέπει να αποζημιωθεί οικονομικά για να δώσει τη συγκατάθεση της για να παραχωρηθεί ο ποδοσφαιριστής. Την τρέχουσα σεζόν ο Λέο Σένα έχει πραγματοποιήσει 6 συμμετοχές και από αυτές οι 4 ήταν στο βασικό σχήμα. Για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το αν υπάρχει ακόμα πρόταση του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments