Αθλητισμός

Φεντερίκο Μακέντα: Απέρριψε πρόταση για την πώληση του ο Παναθηναϊκός

Φεντερίκο Μακέντα: Απέρριψε πρόταση για την πώληση του ο Παναθηναϊκός
Φεντερίκο Μακέντα: Ο Παναθηναϊκός δέχτηκε πρόταση για την παραχώρηση του Ιταλού, αλλά απάντησε αρνητικά.

Φεντερίκο Μακέντα: Την περασμένη σεζόν ο Παναθηναϊκός έφερε στην Ελλάδα τον Ιταλό επιθετικό για να ηγηθεί της γραμμής κρούσης. Ο έμπειρος σέντερ φορ αποτελούσε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα πριν από μερικά χρόνια. Μάλιστα, όταν έκανε το ξεπέταγμα του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάποιοι τον είχαν χρίσει μέχρι και… νέο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ωστόσο η καριέρα του ήταν σε πτώση και οι “πράσινοι” φάνταζαν μια καλή ευκαιρία να αναστήσει την καριέρα του.

Ο Φρεντερίκο Μακέντα δικαίωσε τις προσδοκίες των ανθρώπων της ομάδας με τις εμφανίσεις του. Ο Ιταλός έχει συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν και ο Γιώργος Δώνης σχεδιάζει να χτίσει πάνω του την επιθετική γραμμή της ομάδας. Ωστόσο οι καλές εμφανίσεις σε συνδυασμό με το καλό βιογραφικό κάνουν τον Μακέντα να έχει πέραση σε πολλές ομάδες. Μια από αυτές φέρεται να έχει ήδη χτυπήσει την πόρτα του Παναθηναϊκού για την αγορά του.

Φρεντερίκο Μακέντα: Το πρώτο “όχι” του Παναθηναϊκού

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ομάδα της μέσης Ανατολής έκανε επίσημη πρόταση στους “πράσινους”. Το όνομα της ομάδας δεν έχει γίνει γνωστό, αλλά το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η προσφορά έφτασε τις 500.000 ευρώ. Ο Νίκος Νταμπίζας απάντησε αρνητικά και ξεκαθάρισε στον ποδοσφαιριστή ότι δεν είναι το κατάλληλο τάιμινγκ για να αποχωρήσει. Πόσο μάλλον με ένα ποσό που κρίθηκε χαμηλό από τους ανθρώπους της ομάδας.

Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής δεν είδε με καλό μάτι της απόρριψη αυτής της πρότασης. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Sportime, από τότε που έμαθε για την πρόταση πηγαίνει στην προπόνηση χωρίς να έχει όρεξη. Τις επόμενες μέρες ο Γιώργος Δώνης θα έχει ένα τετ α τετ μαζί του προκειμένου να βεβαιωθεί ότι θα παραμείνει συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του όσο θα φοράει την πράσινη φανέλα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μακέντα δεν είναι ευχαριστημένος με το οικονομικό καθεστώς που υπάρχει στην ομάδα. Την περασμένη σεζόν ο Ιταλός στράικερ έπαιξε σε 28 παιχνίδια και βρήκε δίχτυα σε 11 από αυτά, ενώ έδωσε και τέσσερις ασίστ στους συμπαίκτες του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments