Αθλητισμός

Κώστας Μήτρογλου: Οι Τούρκοι τον θεωρούν «σίγουρο» για Ολυμπιακό

Κώστας Μήτρογλου: Οι Τούρκοι τον θεωρούν «σίγουρο» για Ολυμπιακό
Κώστας Μήτρογλου: Δεν έχουν σταματημό τα τουρκικά δημοσιεύματα που συνδέουν τον Έλληνα φορ με τον Ολυμπιακό.

Κώστας Μήτρογλου: Οι Τούρκοι δεν σταματούν να συνδέουν το όνομα του Έλληνα φορ με τον Ολυμπιακό, με νέα δημοσιεύματα από την γειτονική χώρα να θεωρούν «σίγουρο» πως ο ίδιος θα συνεχίσει την καριέρα του στους «ερυθρόλευκους». Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τύπος της γειτονικής χώρας φέρνει τον Μήτρογλου κοντά στον Ολυμπιακό, καθώς τις τελευταίες ημέρες παρουσιάζουν ως ιδιαίτερα πιθανό το ενδεχόμενο ο ίδιος να επιστρέψει στο Λιμάνι και πλέον υπογραμμίζουν ότι αυτό αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» μόλις χθες έκλεισαν το βασικό θέμα που είχαν στην επιθετική τους γραμμή, δηλαδή την απόκτηση ενός επιθετικού. Κι αυτό γιατί ανακοίνωσαν την απόκτηση του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, χωρίς όμως αυτό να αποκλείει το ενδεχόμενο να ισχύουν τα τουρκικά σενάρια. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι τις περισσότερες φορές τα Μέσα της γειτονικής χώρας έχουν δείξει τα τελευταία χρόνια ότι είναι αναξιόπιστα, τουλάχιστον, όσο αναφορά τη συγκεκριμένη περίπτωση. Μένει, λοιπόν, να φανεί τις επόμενες ημέρες αν θα υπάρξει κάποια εξέλιξη στην υπόθεση του Κώστα Μήτρογλου και αν αυτή εμπλέκεται με τον Ολυμπιακό.

Κλανούντιο Γιάκομπ: Ο πρώτος στόχος για το κέντρο του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός ήθελε να τελειώσει άμεσα το θέμα με την απόκτηση επιθετικού. Οι «ερυθρόλευκοι» εξέτασαν πολλές περιπτώσεις παικτών και τελικά αποφάσισαν να προχωρήσουν στην απόκτηση του Γουσέφ Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός στράικερ βρίσκεται στην Αθήνα προκειμένου να ολοκληρώσει και τυπικά την μετακίνηση του στην ομάδα του Πειραιά. Μόλις ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφική κίνηση, ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει δει τις τρύπες του ρόστερ να έχουν καλυφθεί.

Από εδώ και πέρα θα γίνουν κάποιες συμπληρωματικές κινήσεις. Φυσικά δεν μπορεί να αποκλειστεί μια πώληση ποδοσφαιριστή που θα πρέπει να αντικατασταθεί. Με τα τωρινά δεδομένα ο Ολυμπιακός δίνει προτεραιότητα στην απόκτηση ενός παίκτη για το χώρο του κέντρου. Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να προσθέσει άλλη μια λύση στα χαφ. Έναν παίκτη που δεν θα έρθει για να πάρει τη φανέλα σπίτι του, αλλά θα μπορεί να δώσει ποιοτικές λύσεις όταν του ζητηθεί.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε στα χέρια του μια λίστα με αρκετούς ποδοσφαιριστές. Αυτό που φαίνεται να έχει πάρει το προβάδισμα είναι ο Κλαούντιο Γιάκομπ που ανήκει στην Νότιγχαμ Φόρεστ. Πρόκειται για ένα χαφ με μεγάλη ποιότητα που έχει περάσει όλη του την Ευρωπαϊκή καριέρα στα Αγγλικά γήπεδα. Αρχικά φόρεσε την φανέλα της Γουέστ Μπρομ και πέρσι το καλοκαίρι πήγε σαν ελεύθερος στην ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο έμπειρος χαφ δεν υπολογίζεται από την Αγγλική ομάδα και οι άριστες σχέσεις των δυο πλευρών θα παίξουν ρόλο στις διαπραγματεύσεις. Με τα δεδομένα της υπόθεσης φαίνεται πως η υλοποίηση της μεταγραφής είναι καθαρά στο χέρι του προπονητή του Ολυμπιακού. Άλλωστε το όνομα του έχει «παίξει» και στο παρελθόν στο ρεπορτάζ. Αυτό που τον κάνει να μην έχει δώσει ακόμα το οριστικό «ΟΚ» είναι μια άλλη περίπτωση που έχει στο μυαλό του. Πρόκειται για τον Πελέ που προέρχεται από το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας και τον γνωρίζει καλά ο έμπειρος κόουτς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments