Ζώδια

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις για το Σάββατο (6/7)

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις για το Σάββατο (6/7)
Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο (6/7).

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο (6/7).

  • κριός

Αν μια συζήτηση ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου φαίνεται πως απομακρύνεται από το θέμα, αυτό είναι ένδειξη, πως το πραγματικό θέμα που χρειάζεται αντιμετώπιση, μπορεί να αποφευχθεί. Μπορεί να είναι εύκολο να χορεύει κανείς γύρω από ένα θέμα χωρίς να φτάνει στην ουσία, του τί πρέπει να συζητηθεί και να αποκαλυφθεί. Το να διατηρείς απλή και κατανοητή μια συζήτηση, μπορεί να απαιτεί προσπάθεια, αλλά είναι απαραίτητο για να κλείσει οριστικά το θέμα.

  • ταύρος

Θα νιώσεις πως τα λόγια δεν αρκούν για να εκφράσουν ό,τι είναι στο μυαλό και στην καρδιά σου αυτή τη στιγμή. Μπορεί μάλιστα να νιώσεις πως θέλεις να το κάνεις, με πιο δημιουργικό, φανταστικό ή ενδεχομένως καλλιτεχνικό τρόπο. Φαίνεται πως θέλεις να κάνεις κάποιες δηλώσεις, που θα έχουν μόνιμο αντίκτυπο. Όμως μια γρήγορη, προφορική απελευθέρωση όσων σκέφτεσαι, μπορεί να μην είναι η απάντηση. Αν έχει περάσει κάποιο διάστημα, από τότε που είχες εκφράσει τα συναισθήματά σου, άφησε τον εαυτό σου, να καθοδηγηθεί από τη δημιουργικότητά σου.

  • δίδυμοι

Η πρόοδος στην ερωτική σου σχέση, θα περιλαμβάνει τη θεραπεία Σκεφτόμενη το παρελθόν, θα μπορέσεις να αποκαλύψεις προηγούμενες απογοητεύσεις, που παραμένουν μέχρι σήμερα ανεπίλυτες. Και αγκαλιάζοντας το μέλλον, θα χρειαστεί, να τις αντιμετωπίσεις. Είτε μόνη είτε σε σχέση, έχεις την ευκαιρία να ανοιχτείς και να συζητήσεις με ειλικρίνεια οποιονδήποτε καταπιεσμένο πόνο ή κρυφή σου δυσαρέσκεια. Επέλεξε αυτόν που εμπιστεύεσαι και στη συνέχεια γνωστοποίησε, όσα θέλεις να βγάλεις από μέσα σου.

  • καρκίνος

Οι σκέψεις σου θα περιστρέφονται συνεχώς γύρω από τον εραστή σου και η απόσταση – η πραγματική, η σωματική ή και τα δύο – θα μπορούσαν να σε δυσκολέψουν στο να προσδιορίσεις τι πρέπει να πεις ή να κάνεις, για να τον βοηθήσεις ή να τον υποστηρίξεις. Στην πραγματικότητα, η απόσταση που υπάρχει είναι πιθανότατα χρήσιμη! Και υπάρχουν τρόποι, που μπορείς να του δείξεις ξεκάθαρα πως είσαι εκεί για κείνον, όταν και όποτε σε χρειαστεί. Αυτό είναι πιθανόν πως θα το εκτιμήσει περισσότερο, αυτή τη στιγμή.

  • λέων

Δεν χρειάζεται να παλεύεις μόνη σου με μια μπερδεμένη, προσωπική σου υπόθεση! Είτε μόνη είτε σε σχέση, κάποιος φαίνεται πρόθυμος να σου προσφέρει τις συμβουλές και την υποστήριξη που χρειάζεσαι, αρκεί να είσαι πρόθυμη ν’ αφήσεις στην άκρη την περηφάνια σου και να δεχτείς. Το ότι αυτό το άτομο, μπορεί να προσφέρει σοφία με βάση την εμπειρία του ή να δει τη σχέση σου από μια νέα οπτική γωνία, αφήνοντάς τον να παρέμβει, θα μπορούσε να αποδειχθεί χρήσιμη.

  • παρθένος

Μπορεί να υπάρχουν προφανείς λόγοι για τους οποίους προσπαθείς να δείξεις ενθουσιασμό αυτή τη στιγμή. Ιδιαίτερα αν ο εραστής σου, σε προτρέπει να εμπλακείς ή να συμμετάσχεις σε κάτι που δεν σε εμπνέει ή δεν σε παρακινεί. Λογικά, θα μπορούσες να πιστέψεις πως το κέφι σου θα αναβιώσει, όταν κάτι σου ταιριάζει. Ωστόσο, ο χρόνος για να απομακρυνθείς από οποιαδήποτε απογοήτευση, μελαγχολία ή αδιαφορία…είναι τώρα. Εξάλλου, δεν είναι μόνο ο εραστής σου, που θα ήθελε να σε δει, να ξαναβρίσκεις τη φόρμα σου.

  • ζυγός

Μπορείς να δεις τα οφέλη της συνεργασίας ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου, σε ό,τι αφορά τη σχέση σας, αυτή τη στιγμή. Αν βρίσκεσαι σε διαφορετική σελίδα από το ταίρι σου, σχετικά με το πώς πρέπει να γίνει ή να ακολουθηθεί κάτι, τότε δεν είναι δύσκολο ούτε αδύνατο να βρείτε κοινό έδαφος, που θα κάνει τη συζήτησή σας, ν’ ακολουθήσει διαφορετική διαδρομή. Ίσως να δημιουργήσεις εσύ τις ισορροπίες όπου χρειάζονται! Και με τα σωστά επίπεδα ευαισθησίας και συμπόνιας, μπορείς να τα καταφέρεις.

  • σκορπιός

Παρόλο που θα νιώσεις πως η προσοχή σου σε ένα ερωτικό σου θέμα στρέφεται σε κάτι σκοτεινό ή θλιβερό, μπορείς γρήγορα να την οδηγήσεις σε ό,τι είναι φωτεινό και χιουμοριστικό, μέσα απ’ οτιδήποτε κι αν συμβεί. Είναι επίσης πιθανό να μπορέσεις να εξασφαλίσεις πως το δράμα που ζεις, θα είναι βραχύβιο…. αν αποφασίσεις πως είσαι υπεράνω, και ενθαρρύνεις τον εραστή σου, ν’ αφήσετε πίσω σας, το όλο θέμα.

  • τοξότης

Ακόμα κι αν αισθάνεσαι χαρούμενη και αισιόδοξη μέσα στη σχέση σου, μια μικρή αμφιβολία που φωλιάζει στην καρδιά σου, μπορεί να μεγαλώσει και να σε κάνει «κομμάτια». Έχεις επιλογές σχετικά με το πώς μπορείς ν’ αντιδράσεις σ’ αυτό! Αν αντικαταστήσεις ό,τι σου φαίνεται αρνητικό, με μια πλημμύρα θετικών σκέψεων, θα είναι ένας ουσιαστικός τρόπος, για να το ξεπεράσεις και να το εξαλείψεις. Μην αφήνεις κάτι που μπορείς εύκολα να διαχειριστείς, να γίνει άσκοπα ανεξέλεγκτο.

  • αιγόκερως

Παρόλο που δεν βλέπεις κανένα κακό στο να χαίρεσαι την απόλαυση, ίσως είναι απαραίτητο να δείξεις εγκράτεια, αυτή τη στιγμή. Εξίσου σημαντικό όμως είναι, να μην πείσεις τον εαυτό σου πως ό, τι σε εμπνέει ή σε χαροποιεί συναισθηματικά, είναι αναγκαστικά προσωρινό. Κάτι γλυκό που προσφέρεται στην ερωτική σου σχέση, αξίζει να το γευτείς! Και η αυτοσυγκράτηση, μπορεί ν’ αποδειχθεί χρήσιμη!

  • υδροχόος

Η λέξη «επένδυση» μπορεί να προκύψει με περισσότερους από έναν τρόπους, σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου. Μπορεί να περιλαμβάνει χρόνο και προσπάθεια που θέλεις να προσφέρεις, αλλά ζητάς ταυτόχρονα να διασφαλίσεις, ότι θα έχεις ανταπόδωση. Μπορεί επίσης να υπάρξει μια σύνδεση ανάμεσα σ’ αυτόν που αγαπάς και μιας ανάγκης να τον βοηθήσεις οικονομικά….. η οποία πάλι, ίσως σε κάνει να αισθανθείς διατεθειμένη να επιβεβαιώσεις, πού βρίσκεστε σαν ζευγάρι. Οτιδήποτε ισχύει, να ξέρεις πως ό,τι δίνεις αυτό παίρνεις. Αυτή είναι η ουσία της υπόθεσης.

  •  ιχθύες

Αν είσαι ελεύθερη, τότε θα υπάρχει κάτι πολύ ενδιαφέρον και συναρπαστικό, ώστε να επανεξετάσεις κάποιες δυνατότητες που θα μπορούσαν να δημιουργηθούν με τον προηγούμενο εραστή σου. Παρόλο που είσαι αρκετά προσγειωμένη και ξέρεις πως δεν μπορείς να αναδημιουργήσεις ένα καλό πράγμα, θα νιώσεις ανησυχία για όσα δεν θα βιώσεις πια. Αν είσαι σε σχέση, τότε η αναπόλησή σου στο παρελθόν, μπορεί ν’ αποκαλύψει κάτι που είχες ξεχάσει…και θα μπορούσε να ενισχύσει, τις τρέχουσες συνθήκες στην ερωτική σου ζωή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments