Πολιτική

Εκλογές 2019: “Σήμερα επιστρέφει η λογική”, τόνισε η Φώφη Γεννηματά

Εκλογές 2019: “Σήμερα επιστρέφει η λογική”, τόνισε η Φώφη Γεννηματά
Φώφη Γεννηματά: Η ψήφος της προέδρου του ΚΙΝΑΛ και οι δηλώσεις της στους δημοσιογράφους.

Εκλογές 2019: Το εκλογικό της δικαίωμα άσκησε πριν από λίγη ώρα η Φώφη Γεννηματά. Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, η οποία χθες συνάντησε τα ΜΜΕ σε μεζεδοπωλείο, ψήφισε στην Ηλιούπολη και στη συνέχεια μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου. Τόνισε ότι η λογική επιστρέφει στον τόπο μέσω της ψήφου των Ελλήνων πολιτών και υπογράμμισε ως κρίσιμη ψήφο αυτή στο ΚΙΝΑΛ. Έκλεισε τη δήλωσή της αναφέροντας ότι η ψήφος στο ΚΙΝΑΛ, ήταν, είναι και θα είναι πολύτιμη για την Ελλάδα.

Αναλυτικά η δήλωση της Φώφης Γεννηματά μετά την άσκηση του εκλογικού της δικαιώματος: «Σήμερα η λογική επιστρέφει στον τόπο με την ψήφο των Ελλήνων Πολιτών. Η ψήφος στο ΚΙΝΑΛ είναι η χρήσιμη ψήφος για τα λαϊκά συμφέροντα και η κρίσιμη ψήφος για την πολιτική σταθερότητα στη χώρα. Είμαστε περήφανοι για την προοδευτική μας ταυτότητα. Ήταν, είναι και θα είναι πολύτιμη για την Ελλάδα».

Η Φώφη Γεννηματά και οι δημοσιογράφοι στην Ηλιούπολη

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ μαζί με υποψηφίους βουλευτές από τη Αττική και στελέχη του κόμματος, μία ημέρα λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες, γεύτηκαν θαλασσινούς μεζέδες χαλαρώντας μετά από την κουραστική προεκλογική εκστρατεία. Η Φώφη Γεννηματά στις συζητήσεις της ήταν ικανοποιημένη με την προεκλογική εκστρατεία που έκανε το ΚΙΝΑΛ και τη κινητοποίηση των στελεχών. Στις συζητήσεις με τους δημοσιογράφους και όσα αυτοί συζήτησαν με τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ εκφράστηκε η πεποίθηση ότι το αποτέλεσμα για το Κίνημα Αλλαγής θα είναι θετικό και θα αναδειχθεί σε σημαντικό παράγοντα των εξελίξεων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments