Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή (7/7)

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή (7/7)
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, σήμερα Κυριακή (7/7).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, σήμερα Κυριακή (7/7).

  • Κριός

Σήμερα θα είστε σε θέση να επικοινωνήσετε εύκολα με τον/την αγαπημένο/η σας. Βρείτε ένα ήσυχο μέρος για να χαλαρώσετε παρέα και συζητήστε ο,τιδήποτε σας απασχολεί.

  • Ταύρος

Τα οικονομικά ζητήματα είναι κάτι που δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε σήμερα. Από τη στιγμή που δεν θα αναβάλλετε να τα επεξεργαστείτε για πολύ καιρό, δεν είναι κακό να τα αφήσετε για τώρα. Απλά βεβαιωθείτε ότι εσείς και ο/η σύντροφός σας κινείστε στο ίδιο μήκος κύματος.

  • Δίδυμοι

Σήμερα έχετε διάθεση για φλερτ. Κάθε φορά που κοιτάτε τον/την αγαπημένο/η σας θέλετε να κάνετε κάποιο προκλητικό σχόλιο. Μόλις μπείτε στο παιχνίδι, να είστε βέβαιοι ότι θα σας ακολουθήσουν.

  • Καρκίνος

Υπάρχουν πολλά μικρά θέματα που πρέπει να τακτοποιηθούν πριν να ξεκινήσετε να ασχολείστε με αυτό που πραγματικά θέλετε να κάνετε. Αν πείσετε και τον/τη σύντροφο σας να σας βοηθήσει θα μοιάζει λιγότερο με αγγαρεία.

  • Λέων

Συζητήστε για να αναζητήσετε λύσεις με τον/τη σύντροφό σας για ένα πρόβλημα που σας απασχολεί. Όταν συνεργάζεστε βρίσκετε ιδέες, που ο καθένας από μόνος του δεν θα σκεφτόταν ποτέ.

  • Παρθένος

Σήμερα είναι πιθανόν να σας ξεφύγει και να πείτε κάτι που δεν εννοείτε, οπότε επιλέξτε προσεκτικά τα λόγια σας. Αν κάπου έχετε αμφιβολία, προτιμήστε να είστε ευγενικοί. Ο/Η σύντροφός σας θα το εκτιμήσει δεόντως.

  • Ζυγός

Η σχέση σας με τον/την αγαπημένο/η σας γίνεται πιο δυνατή σήμερα, όταν ανακαλύπτετε ότι έχετε κάτι ακόμη κοινό. Ανεξάρτητα από το πόσο καιρό είστε μαζί, συνεχίζετε να ανακαλύπτετε νέα πράγματα ο ένας για τον άλλον.

  • Σκορπιός

Σήμερα προσέξτε μια λεπτομέρεια που θα σας κάνει να σκεφτείτε κάτι. Πριν βιαστείτε να την απορρίψετε, συζητήστε τη με τον/την αγαπημένο/η σας. Μπορεί να είναι σε θέση να σας δώσουν μερικές ιδέες ή να προτείνουν πού θα μπορούσατε να αναζητήσετε περισσότερες πληροφορίες.

  • Τοξότης

Σήμερα μπορεί να πιστεύετε ότι ο/η σύντροφός σας είναι μόνο λόγια και καθόλου πράξεις. Πριν βιαστείτε να τον/την κατηγορήσετε, ρίξτε μια ματιά στη δική σας συμπεριφορά. Μπορεί να ευθύνεστε το ίδιο για την όλη κατάσταση.

  • Αιγόκερως

Κάντε κάτι για να εξυπηρετήσετε τον/την αγαπημένο/η σας σήμερα. Αν κάποια στιγμή σας ανέφεραν ότι δεν είχαν χρόνο για να κάνουν κάτι, σκεφτείτε μήπως το αναλάβετε εσείς.

  • Υδροχόος

Εσείς και ο/η σύντροφός σας μοιράζεστε το πάθος για γνώση. Σήμερα διασκεδάστε εξερευνώντας κάποιο από τα κοινά σας ενδιαφέροντα και κάνοντας μετά μια συζήτηση για αυτά που μάθατε. Μην εκπλαγείτε αν ανάψει το πάθος ανάμεσά σας – με την καλή έννοια!

  • Ιχθύες

Η μέρα σας είναι τόσο γεμάτη που δεν έχετε χρόνο ούτε να αναπνεύσετε. Προγραμματίστε να βρεθείτε με τον/την αγαπημένο/η σας μόλις τελειώσετε με τη λίστα των υποχρεώσεών σας για να χαλαρώσετε παρέα. Όταν τους έχετε στο πλάι σας ξεχνάτε όλες σας τις έγνοιες.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments