Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: “Ο Μητσοτάκης θα γίνει από τους καλύτερους πρωθυπουργούς που είχε η χώρα”

Άδωνις Γεωργιάδης: “Ο Μητσοτάκης θα γίνει από τους καλύτερους πρωθυπουργούς που είχε η χώρα”
Άδωνις Γεωργιάδης: Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αποθέωσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Άδωνις Γεωργιάδης: Η Νέα Δημοκρατία επέστρεψε στην διακυβέρνηση της χώρας με ποσοστό που άγγιξε το 40%. Ο αντιπρόεδρος του κόμματος δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί σε αυτή τη μεγάλη νίκη της δεξιάς παράταξης. Από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Μάλιστα, δεν δίστασε να πει ότι ο πρόεδρος της ΝΔ θα γίνει ένας από τους καλύτερους πρωθυπουργούς που είχε ποτέ η χώρα.

“Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εργάστηκε ακατάπαυστα και με μεθοδικότητα για την χθεσινή του νίκη. Πιστεύω ειλικρινά ότι θα γίνει ένας από τους καλύτερους Πρωθυπουργούς που είχε ποτέ η Ελλάδα. Θα τον βοηθήσουμε όλοι όσο περισσότερο μπορούμε για να τα καταφέρει για το καλό όλων των Ελλήνων!”, έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter, ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Άδωνις Γεωργιάδης: Τι είπε για την στήριξη του κόσμου

Λίγο αργότερα ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκανε ένα νέο tweet. Σε αυτό ήθελε να ευχαριστήσει τον Ελληνικό λαό για την στήριξη που έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια για στο πρόσωπο του. Ο Άδωνις Γεωργιάδης μπαίνει στη Βουλή για 5η φορά. Το 2007 είχε εκλεγεί με το κόμμα του Γιώργου Καρατζεφέρη και όλες τις άλλες φορές με την Νέα Δημοκρατία.

«2007, 2009, 2012, 2015 και τώρα 2019 τα έτη κατά τα οποία οι συμπολίτες μου με Τίμησαν εκλέγοντας με σταθερά βουλευτή τους. Χθες ειδικά μου έδωσαν έναν τεράστιο αριθμό, δεκάδων χιλιάδων ψήφων και θα σκιστώ για να φανώ αντάξιος της Εμπιστοσύνης τους. Σας ευχαριστώ όλους!», έγραψε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments