Πολιτική

Νίκος Μιχαλολιάκος: “Η Χρυσή Αυγή επιστρέφει στους δρόμους”

Νίκος Μιχαλολιάκος: “Η Χρυσή Αυγή επιστρέφει στους δρόμους”
Νίκος Μιχαλολιάκος: Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής παραδέχτηκε την πολιτική ήττα του κόμματος του και έστειλε απειλητικό μήνυμα για επιστροφή στους δρόμους.

Νίκος Μιχαλολιάκος: Οι εκλογές ολοκληρώθηκαν και είχαν μια μεγάλη νικήτρια. Αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία που πήρε ένα ποσοστό κοντά στο 40% και επιστρέφει στην διακυβέρνηση της χώρας. Ωστόσο η μη είσοδος της Χρυσής Αυγής στη Βουλή είναι μια νίκη της δημοκρατίας. Με την ενσωμάτωση στο 93% το ναζιστικό κόμμα έχει συγκεντρώσει 2.95% και είναι σίγουρα εκτός της νέας Βουλής.

Μετά την ανακοίνωση του εκλογικού αποτελέσματος ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, παραδέχτηκε την ήττα του κόμματος του. Στο πλευρό του ήταν όλα τα στελέχη του και η κόρη του Ουρανία. Στην ομιλία του έστειλε απειλητικό μήνυμα τονίζοντας ότι το ακροδεξιό κόμμα θα επιστρέψει στους δρόμους. Παράλληλα ευχαρίστησε τους 150.000 Έλληνες πολίτες που την στήριξαν με την ψήφο της. Θυμίζουμε ότι η δίκη των μελών της Χρυσής Αυγής για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα είναι σε εξέλιξη.

Αναλυτικά η δήλωση του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής

“Ευχαριστούμε θερμά τις περισσότερες από 150.000 υπερήφανους Έλληνες και υπερήφανες Ελληνίδες που τίμησαν με την ψήφο τους τη Χρυσή Αυγή και δίνουμε ένα μήνυμα σε εχθρούς και “φίλους”: Η Χρυσή Αυγή δεν τέλειωσε, ας το πάρουν απόφαση.

Ο αγώνας για τον εθνικισμό συνεχίζεται. Επιστρέφουμε εκεί όπου γίναμε δυνατοί, στους δρόμους και στις πλατείες, σε έναν αγώνα σκληρό ενάντια στον μπολσεβικισμό και στον άγριο καπιταλισμό που έρχεται. Θα αγωνιστούμε με σθένος ενάντια στο ξεπούλημα των εθνικών θεμάτων και για τα συμφέροντα του λαού μας. Ζήτω η νίκη”, ήταν τα λόγια του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments