Ζώδια

Ταρώ: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (8/7)

Ταρώ: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (8/7)
Ταρώ: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Δευτέρα (8/7).

Ταρώ: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Δευτέρα (8/7).

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

  • Κάρτα ταρώ: η κρίση .

Η αγάπη σας για το σπίτι, μπορεί να αρχίσει να επισκιάζει την λατρεία που έχετε, για έξοδο και διασκέδαση. Ίσως να συνδυάσετε και τις δύο αυτές ενέργειες και να κάνετε αγορές από το διαδίκτυο για έπιπλα, πίνακες ή διακοσμητικά στοιχεία. Μπορείτε να τερματίσετε την ημέρα σας, κρεμώντας τις αγαπημένες σας φωτογραφίες στο σπίτι, για να επιδεικνύουν την αγάπη που μοιράζεστε, με τον αγαπημένο σας.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

  • Κάρτα ταρώ: ο κρεμασμένος

Αφήστε τα μαλλιά σας κάτω και φορέστε κόκκινα, για να δείξετε ότι είστε έτοιμες για οτιδήποτε διασκεδαστικό και περιπετειώδες σήμερα. Μπορεί να εκπλαγείτε από τη φλογερή σας φύση, αν είσαστε ανοιχτή και πρόθυμη να ασχοληθείτε με ένα τύπο που γνωρίσατε τυχαία…..αν η χημεία ανάμεσά σας, είναι έντονη.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

  • Κάρτα ταρώ : ο ερημίτης

Οι άνθρωποι είναι πιο σημαντικοί από τα πράγματα. Μπορεί να αισθανθείτε λίγο εδαφικοί σήμερα εντελώς ξαφνικά….και είναι φυσιολογικό να θέλετε να ξέρετε τι να περιμένετε ή πώς να περάσετε το χρόνο σας όταν κάνετε σχέδια με τους άλλους. Δώστε προτεραιότητα στις δραστηριότητες και τα ενδιαφέροντά σας, για όσο μεγαλύτερο διάστημα μπορείτε σήμερα, για να διασκεδάσετε.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

  • Κάρτα ταρώ : το αστέρι

Μερικές φορές ένα γλυκό κείμενο και λίγη αγάπη είναι όλα όσα χρειάζεστε για να καταλάβετε, τί σημαίνετε ο ένας για τη ζωή του άλλου, μέσα στη σχέση σας. Αφήστε ένα μικρό σημείωμα στο μαξιλάρι του εραστή σας, εκπλήσσοντάς τον, κάνοντάς του μια φιλοφρόνηση. Ακόμα και αν ξεφύγετε από τη συνηθισμένη συμπεριφορά σας, για να του δώσετε μια μακρύτερη αγκαλιά, μπορεί να είναι μια τρανή απόδειξη, για το πώς αισθάνεστε.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

  • Κάρτα ταρώ: η αυτοκράτειρα

Αφήστε να ηρεμήσουν οι καταστάσεις γύρω από τα αγαπημένα σας θέματα, και τα επιδεικνύετε, μια άλλη φορά.

Μπορεί να διαπιστώσετε ότι η γενναιόδωρη φύση σας, σας προτρέπει να περάσετε λίγο περισσότερο χρόνο από το συνηθισμένο, με τον αγαπημένο σας, σήμερα.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

  • Κάρτα ταρώ : τροχός της τύχης

Κάνοντας κάτι μόνο για τον εαυτό σας μπορεί να φαίνεται πως υποστηρίζεται από εκείνους που σας γνωρίζουν καλύτερα. Λίγος χρόνος που θ’ αφιερώσετε για τον εαυτό σας, ξαπλωμένοι στον ήλιο ή κάνοντας τζόκινγκ, θα σας δώσει την αυτοπεποίθηση….. που αυτή τη στιγμή, σας είναι πολύ αναγκαία.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

  • Κάρτα ταρώ : 6 των πεντάκτινων

Η ιστορία μπορεί να επαναληφθεί, αλλά όχι αν είστε προσεκτικοί. Θα μπορούσατε να τρέξετε σε έναν παλιό εραστή ή έναν φίλο που σας έκανε όμως να νιώθετε πως έχετε ελεύθερη σχέση. Θα είναι καλύτερα αν εγκαταλείψετε αυτή τη διάθεση και δεν πιέσετε για να κατανοήσετε ορισμένες αλήθειες, αυτή τη στιγμή.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

  • Κάρτα ταρώ : ο κόσμος

Οι φίλοι σας μπορεί να είναι στη λίστα με τις πρώτες και μεγαλύτερες αγάπες σας σήμερα. Θα καλύψουν μάλιστα, μια ανάγκη που νιώθετε βαθιά μέσα στην καρδιά σας, θυμίζοντάς σας, να παίξετε και να χαρείτε με τους ανθρώπους και με όσα σας περιτριγυρίζουν, όσο τα έχετε.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

  • Κάρτα ταρώ : ο τρελός

Η αγάπη μπορεί να απαιτήσει κάποια επιπλέον προσπάθεια, για να αποφευχθεί η κακή επικοινωνία ανάμεσά σας.

Ένα διπλό τσεκάρισμα, εννοιών που νιώθετε πως σας προκαλούν σύγχυση, σας ωθούν να κάνετε πολλές ερωτήσεις.

Όταν δεν βγάζετε νόημα από τη συζήτηση με τον εραστή σας, σκεφτείτε να λειτουργήσετε, με βάση όσων ειπώθηκαν.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

  • Κάρτα ταρώ : 4 των ράβδων

Η υλοποίηση των καθημερινών σας καθηκόντων στην αρχή της ημέρας, μπορεί να σας αφήσει άφθονο χώρο για να κάνετε όσα θέλετε να κάνετε! Ενώ παράλληλα, θα έχετε άπλετο χρόνο για να διασκεδάσετε.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

  • Κάρτα ταρώ : 8 των ξιφών

Το να μοιράζεστε διάφορες σκέψεις όταν θυμώνετε, μπορεί να γίνει πηγή λύπης για σας, με αποτέλεσμα αργότερα, να χρειαστεί ν’ απολογηθείτε.

Αντί να νιώθετε συνεχώς ανήσυχοι, επικεντρωθείτε στη χαρά και τη διασκέδαση που σας προσφέρει η ερωτική σας σχέση.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

  • Κάρτα ταρώ : η σελήνη

Μπορεί να μην μοιράζεστε πάντα αυτό που σκέφτεστε! Αλλά απόψε μπορεί να νιώσετε σαν να ανοίγετε την καρδιά σας με ένα καινούργιο τρόπο στο σύντροφό σας, που αγαπάτε τόσο πολύ….αλλά αρχίζετε να μαθαίνετε.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments