Αθλητισμός

Μάρκους Μπεργκ: Το παλεύει ο ΠΑΟΚ για τον Σουηδό

Μάρκους Μπεργκ: Το παλεύει ο ΠΑΟΚ για τον Σουηδό
Μάρκους Μπεργκ: Ο ΠΑΟΚ δεν έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια για την απόκτηση του Μάρκους Μπεργκ.

Μάρκους Μπεργκ: Ο ΠΑΟΚ εξακολουθεί να ψάχνει παίκτη για την κορυφή της επίθεσης. Παρά το γεγονός ότι ο Ευθύμης Κουλούρης πραγματοποιήσε εξαιρετική σεζόν δεν έπεισε τους ανθρώπους της ομάδας να του δώσουν άλλη μια ευκαιρία. Μάλιστα, ο παίκτης πουλήθηκε στην Γαλλική Τουλούζ και έφερε αρκετά χρήματα στο ταμείο του συλλόγου. Αρκετοί ποδοσφαιριστές έχουν προταθεί στους πρωταθλητές, αλλά εκείνοι είναι κολλημένοι με έναν παίκτη.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός σέντερ φορ έχει δείξει την κλάση του στα χρόνια που αγωνίστηκε στην Ελλάδα με την φανέλα του Παναθηναϊκού. Οι “ασπρόμαυροι” είχαν κινηθεί για την απόκτηση του ακόμα και όταν φορούσε την πράσινη φανέλα. Τότε είχε επιλέξει τα πολλά χρήματα που του έχει στρώσει στα πόδια του η Άλ Αίν. Ο έμπειρος στράικερ επιθυμεί να επιστρέψει στην Ευρώπη και δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα.

Μάρκους Μπεργκ: Πάντα στην λίστα του ΠΑΟΚ

Φέτος το καλοκαίρι το όνομα του Μάρκους Μπεργκ έπαιξε για σχεδόν όλες τις μεγάλες ομάδες της χώρας. Ο Ολυμπιακός ήταν ο πρώτος που ενδιαφέρθηκε. Μάλιστα, οι “ερυθρόλευκοι” προχώρησαν σε επίσημη πρόταση για την απόκτηση του. Παρά την οικονομική υπέρβαση που έκαναν οι Πειραιώτες ο Σουηδός ήθελε περισσότερο χρόνο και υπήρχε η αίσθηση ότι θα καταλήξει στην Τουρκία. Για λίγο διάστημα το όνομα του ακούστηκε και για την ΑΕΚ, αλλά η περίπτωση του δεν προχώρησε.

Τις τελευταίες ώρες υπάρχουν αρκετά δημοσιεύματα που θέλουν τον ΠΑΟΚ να μην έχει ξεγράψει τον 32χρονο φορ. Ο Μάρκους Μπεργκ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Τράνζοσπορ, αλλά δημοσιεύματα από Τουρκία και Σουηδία αναφέρουν ότι υπάρχει σφήνα από άλλη ομάδα. Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι αυτή η ομάδα είναι ο “δικέφαλος του βορά”. Σε κάθε περίπτωση το έργο του ΠΑΟΚ δεν είναι καθόλου εύκολο.

Την ίδια στιγμή, ο ΠΑΟΚ  δεν έχει ξεχάσει το θέμα του Σέρτζιο Ολιβέιρα, την ώρα που η Πόρτο δεν έχει δείξει κάποια διάθεση να ρίξει τις απαιτήσεις της για την παραχώρηση του παίκτη από τα 12 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, κοιτάει και άλλους παίκτες και το ίδιο δημοσίευμα προσθέτει πως συζητάει και με άλλον υποψήφιο στόχο, με τις εξελίξεις να σημειώνονται στο τέλος της εβδομάδας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments