Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Κλαρκ και Χάμιλτον οι εκλεκτοί για την frontline του

Ολυμπιακός: Κλαρκ και Χάμιλτον οι εκλεκτοί για την frontline του
Ολυμπιακός: Τις περιπτώσεις των Τζάστιν Χάμιλτον και Ερλ Κλαρκ φέρονται να εξετάζουν οι «ερυθρόλευκοι».

Ολυμπιακός: Η απόκτηση του Ογκουστίν Ρούμπιτ συμπλήρωσε τη μια θέση στη γραμμή ψηλών των «ερυθρόλευκων», οι οποίοι έχουν αρχίσει να σχηματίζουν τη frontline τους. Ο Αμερικανός προορίζεται περισσότερο για τη θέση «5» στο πλευρό του Μιλουτίνοφ, εφόσον ο Σέρβος ψηλός παραμείνει οριστικά, που είναι και το πιο πιθανό, αλλά όπως και να έχει, μια τουλάχιστον προσθήκη θα υπάρξει με τη λογική να λέει πως θα γίνει στη θέση «4».

Ο Ολυμπιακός ήδη έχει εξετάσει τις περιπτώσεις αρκετών παικτών, αλλά μέχρι στιγμής έχει ξεχωρίσει μόλις δύο, σύμφωνα με με δημοσίευμα του «piratasdelbasket.net». Πρόκειται για τους Ερλ Κλαρκ και Τζάστιν Χάμιλτον. Ο πρώτος αγωνίστηκε την περσινή σεζόν με τη φανέλα της Μπουντούτσνοστ, όντας από τους κορυφαίους παίκτες της. Ο 31χρονος, ύψους 2.08μ φόργουορντ σε σύνολο 29 παιχνιδιών για τους Βαλκάνιους είχε κατά μέσο όρο 11.7 πόντους και 3.7 ριμπάουντ ενώ διαθέτει και μακρινό σουτ που ανταποκρίνεται στα «θέλω» του Μπλατ, σουτάροντας με 38.8%.

Από την άλλη ο Χάμιλτον αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στο κινεζικό πρωτάθλημα. Ο 29χρονος και ύψους 2.13 σέντερ ξεκίνησε στο ΝΒΑ όπου αγωνίστηκε από το 2013 μέχρι και το 2017 για λογαριασμό των Χόρνετς, Μαϊάμι, Τίμπεργουλβς και Νετς κατά σειρά, έχοντας αγωνιστεί σε 113 ματς με 4.5 πόντους και 2.5 ριμπάουντ σε 13.8’ συμμετοχής ανά ματς. Ωστόσο, από το 2017 ο ίδιος προτίμησε την αγορά της Κίνας και συγκεκριμένα τα εκατομμύρια των Μπέιζιν Ντακς. Εκεί κάνει πολύ καλές εμφανίσεις, φτιάχνοντας τα νούμερά του, τα οποία ανέρχονται σε 23.9 πόντους, 9.9 ριμπάουντ και 2.2 ασίστ ανά ματς. Το δημοσίευμα αναφέρει πως ένας από τους δύο ίσως καταλήξει στο Λιμάνι τις επόμενες ημέρες αφήνοντας ανοικτό το τραβηγμένο από τα… μαλλιά σενάριο της απόκτησης αμφότερων.

Ζήσης Σαρικόπουλος: Τον εξετάζει ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός, μετά την απόκτηση από του Μπράντον Πόλ και του Όγκουστιν Ρούμπιτ, στρέφεται στην ενίσχυσή της φροντ λάιν του, ενός σέντερ που θα πλαισιώσουν τους Νίκολα Μιλουτίνοφ και Γιώργο Πρίντεζη. Βέβαια οι Πειραιώτες έχουν ακόμη μία θέση κενή για τα γκαρντ, αλλά είναι διατεθειμένοι να περιμένουν.

Ο Ντέβιντ Μπλατ φέρεται να έχει προκρίνει τέσσερις περιπτώσεις ξένων παικτών (Ογκουστιν Ρούμπιτ, Ντέβιν Μπούκερ, Ρασόν Τόμας και Ματίας Λεσόρ), όμως σύμφωνα με το sport-fm.gr, οι «ερυθρόλευκοι» εκτός από τις διαπραγματεύσεις με τους συγκεκριμένους αθλητές, στοχεύουν και σε έναν Έλληνα ψηλό, ώστε να έχει μία τρίτη λύση στη θέση «5».

Ο Έλληνας σέντερ που φέρεται να ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό και μάλιστα έχει ήδη γίνει μία πρώτη επαφή, είναι ο Ζήσης Σαρικόπουλος, ο οποίος αγωνίστηκε την σεζόν που ολοκληρώθηκε με επιτυχία στην Τσμόκι Μινσκ. Ο 29χρονος σέντερ με ύψος 2.13 μ. , είχε σε 26 αγώνες στην VTB League, 10,5 πόντους, 6,7 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ ανά παιχνίδι με συμμετοχή κάτι λιγότερο από 25 λεπτά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments