Αθλητισμός

Τζίμερ Φριντέτ: Η σύζυγος του θα “μαγέψει” το ΟΑΚΑ (pics)

Τζίμερ Φριντέτ: Η σύζυγος του θα “μαγέψει” το ΟΑΚΑ (pics)
Τζίμερ Φριντέτ: O Αμερικανός γκαρντ βρίσκεται μια «ανάσα» από τον Παναθηναϊκό και εφόσον η μεταγραφή του ολοκληρωθεί, τότε είναι σίγουρο ότι η σύζυγος και μητέρα των δύο παιδιών του, Ουίτνεϊ, θα «τρελάνει» το ΟΑΚΑ.

Τζίμερ Φριντέτ: Πολύ κοντά στην απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, ο οποίος του προσφέρει ένα ιδιαίτερα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο. Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» του δίνουν ένα διετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές ύψους 3,75 εκατομμυρίων δολαρίων, ποσό που θα τον κάνει τον δεύτερο πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην ομάδα, πίσω από τον Νικ Καλάθη. Βέβαια, το ενδιαφέρον του «τριφυλλιού» για τον Φριντέτ δεν είναι παλιό. Το 2014 ο Παναθηναϊκός είχε κινηθεί ξανά για την απόκτηση του, φτάνοντας μάλιστα ένα βήμα πριν την τελική συμφωνία. Ωστόσο, τότε προτιμήθηκε η περίπτωση του Νικ Καλάθη, για να χτιστεί πάνω του η ομάδα της νέας εποχής.

Πλέον, αρκετά χρόνια αργότερα ο Φριντέτ μοιάζει έτοιμος να υπογράψει τελικά με τον Παναθηναϊκό, με τον ίδιο τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να αναφέρει μετά τη συνάντηση του με τον Κώστα Μπακογιάννη ότι «οι υπογραφές θα μπουν μέσα στην ημέρα». Ο 30χρονος γκαρντ ετοιμάζεται να μαγνητίσει τα βλέμματα εντός παρκέ, ενώ το ίδιο θα κάνει και η σύζυγος του στις εξέδρες του ΟΑΚΑ. Η 28χρονη Ουίτνεϊ Φριντέτ είναι μαζί με τον Τζίμερ από το 2009, με τον οποία και παντρεύτηκαν το 2012, και έχουν αποκτήσει δύο παιδάκια κι ένα… σκύλο, τα οποία «διαφημίζουν» αρκετά στα social media.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments