Video

Άνγκελα Μέρκελ: Τρέμει ξανά – Τρίτη φορά δημοσίως (vid)

Άνγκελα Μέρκελ: Τρέμει ξανά – Τρίτη φορά δημοσίως (vid)
Άνγκελα Μέρκελ: Νέο βίντεο με τη Γερμανίδα καγκελάριο προκαλεί παγκόσμια ανησυχία. Πρόκειται για την τρίτη φορά που η κάμερα την "πιάνει" να τρέμει δημόσια.

Άνγκελα Μέρκελ: Η ανησυχία για την υγεία της Άνγκελα Μέρκελ εντείνεται, μετά το νέο βίντεο που εμφανίζει τη Γερμανίδα καγκελάριο να τρέμει σύγκορμη κατά την υποδοχή του Φινλανδού πρωθυπουργού, στο Βερολίνο.

Άνγκελα Μέρκελ: Το πρώτο επεισόδιο που προκάλεσε ανησυχία

Το πρώτο επεισόδιο είχε καταγραφεί στις 18 Ιουνίου κατά την υποδοχή, στην καγκελαρία, του νέου προέδρου της Ουκρανίας, Βολοντιμίρ Ζελένσκι. Στις 18 Ιουνίου, η Μέρκελ εμφανίσθηκε να τρέμει κατά την υποδοχή του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο Βερολίνο. Τότε, η καγκελάριος είχε υποστηρίξει πως δεν έχει κάποιο πρόβλημα υγείας και πως το τρέμουλο ήταν αποτέλεσμα αφυδάτωσης. Όπως τόνιζε μάλιστα τότε, συνήλθε άμεσα αφού ήπιε ένα ποτήρι νερό. Την εξήγηση της καγκελαρίου για το τρέμουλο επιβεβαίωναν τότε και οι ειδικοί.

Έπειτα, στις 27 Ιουνίου και ενώ βρισκόταν στο πλευρό του Γερμανού προέδρου Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάγερ που απηύθυνε ομιλία με αφορμή το διορισμό της νέας υπουργού Δικαιοσύνη, Κριστίνε Λάμπρεχτ, η Γερμανίδα καγκελάριος φαίνεται και πάλι να τρέμει ολόκληρη και, ανήμπορη να ελέγξει το τρέμουλο, σταυρώνει ξανά τα χέρια της όπως την πρώτη φορά.

Η καγκελάριος είχε αισθανθεί αδιαθεσία και τον Δεκέμβριο του 2014, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου, επειδή της έπεσε η πίεση. Η συνέντευξη τότε διακόπηκε για λίγα λεπτά, αλλά μετά συνεχίστηκε, κανονικά. Το περιβάλλον της είχε εξηγήσει και τότε ότι το πρόβλημα οφειλόταν σε αφυδάτωση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments