Ζώδια

Ταρώ της Αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια (10/7/19)

Ταρώ της Αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια (10/7/19)
Ταρώ της Αγάπης: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τετάρτη (10/7/19).

Ταρώ της Αγάπης: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τετάρτη (10/7/19).

κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

  • κάρτα ταρώ: 2 των κυπέλλων

Η ερωτική σας γλώσσα, μπορεί να αλλάξει σήμερα! Θα είστε πιο ανοιχτοί και πρόθυμοι να συμβιβαστείτε με τους άλλους, για χάρη της συναισθηματικής σας ευεξίας…… και της επιθυμία σας, να μην κάνετε κακό σε εκείνους που αγαπάτε.

ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

  • κάρτα ταρώ: ο διάβολος

Βρίσκεστε σε θετική θέση για κάποιες αλλαγές.Αλλά να είστε ενήμεροι για τις κακίες που σας αρέσει να πετάτε μερικές φορές, αλλά και για τις υπερβολές στη συμπεριφορά σας! Επειδή μπορεί, να σας δημιουργήσουν προβλήματα. Προσέξτε να μην υπερβείτε ή να μην προσπαθήσετε να εξαγοράσετε την αγάπη κάποιου με δώρα, επειδή περιμένετε κάποιο αντάλλαγμα σαν ανταπόδοση.

δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

  • κάρτα ταρώ : η εγκράτεια

Φιλοδοξείτε και είστε έτοιμοι να ευχαριστήσετε, αυτούς που αγαπάτε. Η φιλανθρωπική πλευρά σας, αποκαλύπτεται σήμερα…. και θα φανείτε πιο γενναιόδωροι στη σχέση σας.

καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

  • κάρτα ταρώ : ο ερημίτης

Είναι μια καλή μέρα για να εστιάσετε στα δικά σας πράγματα και να αφιερώσετε λίγο επιπλέον χρόνο για τον εαυτό σας. Η ζωτικότητα και η ενέργεια που έχετε για προσωπική ανάπτυξη, είναι διαθέσιμες. Μπορείτε να περιβάλλετε τον εαυτό σας, με αγάπη.

λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

  • κάρτα ταρώ: ο θάνατος

Σήμερα είναι μια σπουδαία μέρα για να εκτελέσετε καθήκοντα που απαιτούν μεγάλη προσπάθεια και θα το κάνετε μόνοι σας, αν χρειαστεί. Το περιπετειώδες πνεύμα σας είναι υψηλό σήμερα….και ίσως να μην αισθάνεστε πως πρέπει να μοιραστείτε με τους άλλους, τις σκέψεις και τα σχέδιά σας.

παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

  • κάρτα ταρώ : οι εραστές

Είστε αποφασισμένοι να φανείτε χρήσιμοι και να υποστηρίξετε εκείνους που αγαπάτε σήμερα, ακόμα κι αν δεν σας το ζητήσουν. Οι επιλογές σας είναι έξυπνες και ρεαλιστικές…. επιτρέποντάς σας να είστε ο μεγάλος σύμβουλος για έναν φίλο ή για τον εραστή σας.

ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

  • κάρτα ταρώ : τροχός της τύχης

Έχετε μεγάλη διαίσθηση σήμερα και μπορεί να προσφέρετε σοφία και γνώση στον αγαπημένο σας. Προσπαθήστε να μην είσαστε πολύ απασχολημένοι, ώστε να μπορέσετε ν’ ακούσετε τί ειπώθηκε.

σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

  • κάρτα ταρώ : ακόλουθος των πεντάκτινων

Η αγάπη σας για τη ζωή και τη χαρά ζωντανεύει σήμερα, ενώ εργάζεστε και σχεδιάζετε το μέλλον σας. Έχετε καλύτερη κατανόηση του, γιατί κάτι δεν λειτούργησε, μέχρι το τέλος της ημέρας. Μπορείτε επίσης, να θεραπεύσετε μια περιοχή της καρδιάς σας, που σας εμπόδιζε ν’ αγαπάτε βαθιά.

τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

  • κάρτα ταρώ : η εγκράτεια

Οι επιλογές σας έχουν μεγαλύτερη σημασία σήμερα, από ποτέ. Μην παραιτηθείτε από την προσωπική σας εκπλήρωση αυτή τη στιγμή. Όσο πιο αληθινοί είστε με τον εαυτό σας, τόσο περισσότερα άτομα θα προσελκύσετε στη ζωή σας που θα υποστηρίξουν τους στόχους και τα όνειρά σας.

αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

  • κάρτα ταρώ : βασιλιάς των πεντάκτινων

Μια αλλαγή που εδώ και καιρό εξελίσσεται, μπορεί να διαταράξει το πρόγραμμά σας….και δεν είναι ό,τι πιο βολικό! Είναι όμως καθησυχαστικό, αν είχατε κάποιες αμφιβολίες για το μέλλον.

υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

  • κάρτα ταρώ : η σελήνη

Θα κάνετε κάτι που σας συνδέει με τον πυρήνα της ερωτικής σας ζωής σήμερα. Όπως το ψήσιμο φρέσκου ψωμιού στο σπίτι με τον αγαπημένο σας…. ή θ’ ασχοληθείτε με την κηπουρική, παρέα. Όλοι αυτοί οι απλοί τρόποι θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ρίζες….και θα σας κάνουν να νιώσετε ασφάλεια και σταθερότητα μέσα στη σχέση σας.

ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

  • κάρτα ταρώ : 9 των ξιφών

Έχετε ένα όνειρο που πηγάζει από την καρδιά σας και θ’ αρχίσει να σας γεμίζει σήμερα, με σκοπό και ελπίδα. Σταθερότητα και συνέπεια είναι οι νέες λέξεις για την ερωτική σας επικοινωνία…και είναι καιρός ν’ ακολουθήσετε το ρυθμό.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments