Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη (11/7/19)

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη (11/7/19)
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, σήμερα Πέμπτη (11/7/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, σήμερα Πέμπτη (11/7/19).

  • Κριός

Να είστε γενναιόδωροι με τον/την αγαπημένο/η σας σήμερα, γεμίζοντας τους με γλυκά λόγια και χάδια. Μόλις θέσετε τον τόνο για ρομαντισμό, είναι βέβαιο ότι ο/η αγαπημένος/η σας θα ανταποκριθεί ανάλογα.

  • Ταύρος

Είναι υπέροχο να εναρμονίζεστε πλήρως με τον/τη σύντροφό σας αλλά μερικές φορές απλά θέλετενα ξεκινήσετε να κάνετε κάτι. Προχωρήστε και αναλάβετε το προβάδισμα! Ο/Η σύντροφός σας είναι βέβαιο ότι θα ακολουθήσει.

  • Δίδυμοι

Η καλοσύνη σας είναι ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας. Και τώρα ο/η αγαπημένος/η σας χρειάζεται λίγη παραπάνω φροντίδα και έναν καλό λόγο. Να είστε γενναιόδωροι με την αγάπη σας προς αυτούς σήμερα.

  • Καρκίνος

Εσείς και ο/η αγαπημένος /η σαςκάνετε μια υπέροχη ομάδα. Σήμερα θα αποδείξετε για ακόμη μια φορά ότι όταν συνεργάζεστε μπορείτε να επιλύσετε μια δύσκολη κατάσταση. Η υποστήριξή του ενός προς τον άλλο, βοηθά τη σχέση σας να ευδοκιμήσει.

  • Λέων

Μην υποτιμάτε τις δυνάμεις σας. Μπορείτε να κάνετε οτιδήποτε, αρκεί να το βάλετε στο μυαλό σας. Σήμερα θα καταφέρετε να επιλύσετε μια δύσκολη κατάσταση με τον/τη σύντροφό σας.

  • Παρθένος

Το συνεχώς μεταβαλλόμενο πρόγραμμα του/της αγαπημένου/ης σας σημαίνει ότι θα πρέπει να γίνετε πιο ευέλικτοι. Αν είστε προετοιμασμένοι για αλλαγές της τελευταίας στιγμής θα γίνονται πιο ομαλά. Και μπορεί τελικά να συνειδητοποιήσετε ότι σας αρέσουν τα απρόβλεπτα!

  • Ζυγός

Ο/Η αγαπημένος/η σας μπορεί να ζητήσει τη γνώμη σας για κάτι σήμερα. Να είστε ειλικρινείς μαζί τους, αλλά και ευγενικοί. Τη συμβουλή σας ζήτησαν, δεν θέλουν να τους κάνετε κριτική. Ρωτήστε τους τι σκέφτονται και ξεκινήστε από εκεί.

  • Σκορπιός

Σήμερα τα συναισθήματά σας για τον/την αγαπημένο/η σας είναι πιο έντονα από ποτέ. Μπορεί να μην μπορείτε καν να συγκεντρωθείτε στη δουλειά σας. Βεβαιωθείτε ότι μόλις φτάσετε σπίτι, θα τους δείξετε τι ακριβώς έχετε στο μυαλό σας.

  • Τοξότης

Σήμερα το μυαλό σας περιπλανιέται σε μακρινά μέρη. Εάν δεν μπορείτε να κανονίσετε ένα ταξίδι τώρα, δοκιμάστε το επόμενο καλύτερο πράγμα. Βάλτε τα ρούχα των διακοπών σας και πηγαίνετε για κοκτέιλ με τον /την αγαπημένο/η σας.

  • Αιγόκερως

Μπορεί να αισθάνεστε ότι ο/η αγαπημένος/η σας έχει υπερβολικές απαιτήσεις από εσάς. Εάν αισθάνεστε ότι σας ζητάει περισσότερα από όσα μπορείτε να δώσετε, συζητήστε το μαζί τους. Μπορεί να μην γνωρίζουν πώς αισθάνεστε.

  • Υδροχόος

Μην αφήνετε μία διαφωνία με τον/τη σύντροφό σας να επαναλαμβάνεται διαρκώς. Αν καταφέρετε να φτάσετε σε συμβιβασμό απόψε θα μπορέσετε να επιστρέψετε σε μια χαλαρή, ήρεμη ατμόσφαιρα στη σχέση σας και να ξαναγίνετε το αγαπημένο ζευγάρι που μπορεί να αντιμετωπίσει τα πάντα.

  • Ιχθύες

Μπορεί να έχετε πολλά να πείτε, αλλά προσπαθήστε να κρατήσετε τις πιο κατηγορηματικές απόψεις για τον εαυτό σας σήμερα. Αν ο/η αγαπημένος/η σας δεν μπορεί να επωφεληθεί από την κριτική σας, ίσως θα ήταν καλύτερα να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments