Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή (12/7/19)

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή (12/7/19)
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Παρασκευή (12/7/19)

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Παρασκευή (12/7/19).

  • Κριός

Σήμερα είστε κάπως κακόκεφοι, οπότε βάλτε λίγη περισσότερη γυμναστική στο πρόγραμμά σας για να απελευθερώσετε την ένταση. Καλύτερα είναι να ξεσπάσετε στα βάρη παρά πάνω στον/στην αγαπημένο/η σας!

  • Ταύρος

Τις επόμενες μέρες θα αισθάνεστε λίγο σπιτόγατοι. Τίποτα δεν σας φαίνεται καλύτερο τώρα από το να κάτσετε σπίτι με τον/την αγαπημένο/η σας. Νοικιάστε τις αγαπημένες σας ταινίες, φτιάξτε μια μεγάλη γαβάθα ποπ-κορν και αράξτε στον καναπέ.

  • Δίδυμοι

Σήμερα προσέξτε μήπως γίνετε κάπως κτητικοί. Μπορεί να θέλετε να περνάτε κάθε λεπτό της μέρας με τον/την αγαπημένο/η σας αλλά κάποιες φορές θα πρέπει να χαλαρώνετε μόνοι σας. Αφήστε τους χώρο και μην ανησυχείτε – σύντομα θα είστε πάλι μαζί.

  • Καρκίνος

Είτε είστε έτοιμοι είτε όχι, σήμερα βρίσκεστε στο επίκεντρο. Ο/Η αγαπημένος/η σας θα κάνει στην άκρη και θα σας αφήσει να τραβήξετε όλη την προσοχή πάνω σας. Μην ντρέπεστε – έχετε ό,τι χρειάζεται για κερδίσετε τους γύρω σας.

  • Λέων

Το να μιλήσετε με τον/την αγαπημένο/η σας για τις ελπίδες και τις επιθυμίες σας μπορεί να είναι ένας ιδιαίτερα ρομαντικός τρόπος για να περάσετε το βράδυ σας. Διαλέξτε μια ήσυχη στιγμή και ανοιχτείτε στον/στη σύντροφό σας για όσα περιμένετε από το κοινό σας μέλλον.

  • Παρθένος

Το να περνάτε όλο σας το χρόνο με τον/την αγαπημένο/η σας ακούγεται ρομανικό, αλλά οι φίλοι σας σας αναζητούν! Σήμερα προγραμματίστε να βρεθείτε με την παρέα σας. Φροντίστε να το κάνετε τακτικά.

  • Ζυγός

Σήμερα επικεντρωθείτε στην οικογένεια σας και ενθαρρύνετε και τον/την αγαπημένο/η σας να κάνει το ίδιο. Έχετε καιρό να μιλήσετε με κάποιους μακρινούς συγγενείς σας. Κάντε τους ένα τηλέφωνο. Θα χαρείτε που το κάνατε όσο και εκείνοι.

  • Σκορπιός

Προσπαθήστε να απαλλαγείτε από φόβους που μπαίνουν εμπόδιο σε όσα θέλετε να κάνετε. Αν τους μοιραστείτε με τον/την αγαπημένο/η σας ίσως καταφέρετε να τους ξορκίσετε. Όταν θα είστε έτοιμοι να κάνετε το επόμενο βήμα, θα το καταλάβετε.

  • Τοξότης

Σήμερα τα επίπεδα της ενέργειάς σας είναι ιδιαίτερα αυξημένα. Θα είστε σε θέση να διεκπεραιώσετε πολλά καθήκοντα στο χώρο εργασίας σας αλλά από το απόγευμα θα αρχίσετε να χαλαρώνετε. Ανυπομονείτε να περάσετε ένα ήρεμο βράδυ με τον/την αγαπημένο/η σας στο σπίτι.

  • Αιγόκερως

Σήμερα δυσκολεύεστε να επικεντρωθείτε στη δουλειά σας όταν το μόνο που θέλετε είναι να είστε με τον/την αγαπημένο/η σας. Μεγαλώστε την προσμονή, αφήνοντάς τους ένα «πονηρό» μήνυμα, όπου θα τους λέτε τι έχετε σκοπό να κάνετε όταν γυρίσετε το βράδι στο σπίτι.

  • Υδροχόος

Σταματήστε να θέλετε να ελέγχετε την παραμικρή λεπτομέρεια και μάθετε να παίρνετε τα πράγματα όπως έρχονται. Αν ο/η σύντροφός σας προτείνει κάτι για το οποίο έχετε αμφιβολίες, μην το απορρίπτετε. Μπορεί να ανακαλύψετε ότι σας αρέσει να μην έχετε διαρκώς τον έλεγχο για τα πάντα.

  • Ιχθύες

Μην ντρέπεστε – μιλήστε στον/στην αγαπημένο/η σας για τις φαντασιώσεις σας! Ακόμη και αν δεν κάνετε τίποτα για να τις πραγματοποιήσετε, μόνο και μόνο λέγοντάς τις δυνατά, θα αισθανθείτε διέγερση. Το δίκαιο είναι να μοιραστούν και εκείνοι τις δικές τους μαζί σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments