Αθλητισμός

Γιάννης Μπουζούκης: Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να “κλέψει” τον νεαρό χαφ

Γιάννης Μπουζούκης: Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να “κλέψει” τον νεαρό χαφ
Γιάννης Μπουζούκης: Ο ΠΑΟΚ έκανε άλλη μια προσπάθεια να πάρει τον νεαρό πριν υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Γιάννης Μπουζούκης: Ο νεαρός χαφ αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που υπάρχουν στη χώρα μας. Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι αν δουλέψει σωστά θα μπορέσει να πάρει μεταγραφή σε μεγάλη ομάδα του εξωτερικού. Ο 21χρονος είναι ένα παιδί χαμηλών τόνων και παρά τη δημοσιότητα που έχει αποκτήσει, είναι προσγειωμένος. Παρά το γεγονός ότι είχε πολλές προτάσεις επέλεξε να παραμείνει στον Παναθηναϊκό.

Το συμβόλαιο του τελείωνε το καλοκαίρι του 2020 και θα μπορούσε να είναι ουσιαστικά ελεύθερος σε έξι μήνες από τώρα. Μετά από διαπραγματεύσεις που κράτησαν αρκετούς μήνες, ο Γιάννης Μπουζούκης πήρε την απόφαση να παραμείνει στους “πράσινους” μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες τελείωσε και το τυπικό σκέλος της υπόθεσης με τις υπογραφές και τις σχετικές ανακοινώσεις.

Γιάννης Μπουζούκης: Η πρόταση του ΠΑΟΚ

Όταν ο Γιάννης Μπουζούκης άρχισε να γίνεται γνωστός στο ευρύ κοινό ο ΠΑΟΚ ήταν μια από τις ομάδες που παρακολούθησαν στενά την εξέλιξη του. Στο παρελθόν το όνομα του νεαρού ποδοσφαιριστή έχει “παίξει” στο ρεπορτάζ των πρωταθλητών. Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι “ασπρόμαυροι” δεν σταμάτησαν να θέλουν τον Μπουζούκη μέχρι πολύ πρόσφατα. Για την ακρίβεια ο ΠΑΟΚ έκανε πρόταση λίγο πριν ο παίκτης ανανεώσει με τον Παναθηναϊκό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο “δικέφαλος του Βορά” , έδινε στο τριφύλλι 1,5 εκατ. ευρώ, ποσοστό μεταπώλησης 20%, αλλά και τα δικαιώματα δύο παικτών από το δυναμικό του, για να αποσπάσει το «ναι» από τον Παναθηναϊκό. Οι “πράσινοι” απάντησαν αρνητικά καθώς δεν ήθελαν να δουν ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια τους να καταλήγει σε άλλη μεγάλη Ελληνική ομάδα. Λίγες μέρες αργότερα “ξόρκισαν” με τον καλύτερο τρόπο κάθε ενδιαφέρον άλλης ομάδας. Οι άνθρωποι της ομάδας ελπίζουν ότι κάτι ανάλογο θα γίνει και με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments