Αθλητισμός

Formula 1: Φήμες για αποχώρηση Φέτελ από την Ferrari

Formula 1: Φήμες για αποχώρηση Φέτελ από την Ferrari
Formula 1: Τον τελευταίο καιρό υπάρχει έντονη φημολογία για πρόθεση της Ferrari να αντικαταστήσει τον Σεμπάστιαν Φέτελ.

Formula 1: Ο Σεμπάστιαν Φέτελ βγήκε από τη σχολή οδηγών της Red Bull Racing. Ξεκίνησε από την Toro Roso πριν πάρει προαγωγή για την “μεγάλη” ομάδα. Με τους “ταύρους” ο Γερμανός κατάφερε να γίνει Παγκόσμιος πρωταθλητής. Λίγα χρόνια αργότερα πήρε την απόφαση ότι έχει έρθει η ώρα για κάτι νέο στην καριέρα του. Η Ferrari δεν έχασε την ευκαιρία και τον έκανε δικό του. Τα όνειρα που έκανε ο 28χρονος με την Scuderia δεν έγιναν πραγματικότητα.

Τα τελευταία χρόνια η Ferrari δεν έχει καταφέρει να του δώσει ένα μονοθέσιο που μπορεί να διεκδικήσει τίτλους. Αυτό φαίνεται πως έχει ξενερώσει τον Γερμανό Παγκόσμιο πρωταθλητή. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Φέτελ δεν έχει κερδίσει αγώνα για πάνω από 300 μέρες. Αυτό έχει οδηγήσει τις σχέσεις των δυο πλευρών στα άκρα. Η Ιταλική ομάδα φέρεται να έχει ήδη αρχίσει να σκέφτεται την επόμενη μέρα χωρίς τον έμπειρο οδηγό.

Formula 1: Φευγάτος ο Φέτελ

Ο Φέτελ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020, αλλά τον τελευταίο καιρό υπάρχουν φήμες που θέλουν τις δυο πλευρές να θέλουν να χωρίσουν τους δρόμους τους νωρίτερα. Το σενάριο αναφέρει ότι η φετινή σεζόν θα είναι η τελευταία για τον Γερμανό με τα κόκκινα. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από την Αυστραλία, η Ferrari βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του Φέτελ, ο οποίος θα έχει σαφώς τη θέση του οδηγού νούμερο 2 στην ομάδα, πίσω από τον Λεκλέρ.

Οι Αυστραλοί  αναφέρουν μάλιστα ως πιθανούς διαδόχους του Γερμανού στη Scuderia τον συμπατριώτη τους Ντάνιελ Ρικιάρντο και τον Βάλτερι Μπότας, του οποίου το συμβόλαιο με τη Mercedes λήγει στο τέλος του 2019 και μάλλον δεν θα ανανεωθεί.

Ο ίδιος ο Φέτελ προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία και στο Σίλβερστον έδωσε μία έμμεση απάντηση σε όλες αυτές τις φήμες με την εξής δήλωση: «Γνωρίζω μόνον, ότι θα νικήσουμε σίγουρα αυτή τη χρονιά με τη Ferrari. Ο τίτλος του Παγκόσμιου Πρωταθλητή δεν είναι σίγουρα το τελευταίο πράγμα, που σκέφτομαι, πριν με πάρει ο ύπνος». Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχουν τέτοια δημοσιεύματα. Στο παρελθόν ο Γερμανός είχε διαψεύσει τα σενάρια χωρισμού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments