Lifestyle

Luca Hänni: «Υπάρχουν στιγμές που θέλω να ησυχάσω»

Luca Hänni: «Υπάρχουν στιγμές που θέλω να ησυχάσω»
Luca Hänni: Ο Ελβετός τραγουδιστής που έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στη Eurovision, αλλά και την προσωπική του ζωή.

Luca Hänni: Για τη συμμετοχή του στη φετινή Eurovision, αλλά και την προσωπική του ζωή μίλησε σε συνέντευξη του στο περιοδικό Down Town Κύπρου και στον Γιώργο Πράσινο ο Luca Hänni. Ο Ελβετός τραγουδιστής τόνισε πως η συμμετοχή του στον μεγάλο διαγωνισμό τραγουδιού ήταν μια υπέροχη εμπειρία, όπου γνώρισε εξαιρετικούς ανθρώπους και επαγγελματίες, ενώ υπογράμμισε πως δεν πρόκειται να ξεχάσει την παραμονή του στο Τελ Αβίβ. Επίσης, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια τόσο στην Τάμτα όσο και στην Ελένη Φουρέιρα, τις οποίες γνώρισε εκεί.

Παράλληλα, ο Ελβετός τραγουδιστής, επισήμανε πως βρίσκεται σε σχέση με μια συμπατριώτισσα του, ενώ τόνισε πως έμαθε να δέχεται σχετικά εύκολα την αναγνωρισιμότητα του και την αγάπη του κόσμου, αν και υπάρχουν στιγμές που θα ήθελε να ησυχάσει. Τέλος, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Ελλάδα, αλλά και όσες Ελληνίδες έχει γνωρίσει, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως είναι «κούκλες».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Down Town Κύπρου ο Luca Hänni:

Τι σε εντυπωσίασε και τι σε απογοήτευσε εκεί;

Εκεί γνώρισα εξαιρετικούς ανθρώπους και επαγγελματίες. Δεν θα ξεχάσω σε όλη μου την παραμονή στο Τελ Αβίβ, τη ζέστη στους δρόμους και το κρύο -από τον κλιματισμό- μέσα στο στάδιο (γελάει).

Όλοι εσείς που συμμετείχατε στη φετινή Eurovision, ήσασταν extra τυχεροί γιατί είδατε και τη Madonna!

Δεν τη συνάντησα, αλλά την είδα, όπως όλοι οι άλλοι, όταν βρέθηκε στο «green room» και μίλησε για λίγη ώρα με τον παρουσιαστή. Είναι τεράστια σταρ, αλλά εγώ είμαι πάντα «ήσυχος» στις αντιδράσεις μου.

Γνώρισες την Τάμτα που εκπροσώπησε την Κύπρο, φέτος;

Φυσικά! Γνωριστήκαμε. Είναι υπέροχη, πολύ cool και είχε εξαιρετική performance, με ένα τέλειο χορευτικό. Είχαμε και την ίδια σκηνοθέτη, τη Sacha-Jean Baptiste, η οποία συμμετέχει κάθε χρόνο στη Eurovision.

Και γνώρισες και την περσινή εκπρόσωπο της Κύπρου, την Ελένη Φουρέιρα. Τι έγινε φέτος; Τις είδες όλες μαζί!

Όντως. Γνώρισα και την Ελένη, μιλήσαμε, μου είπε ωραία λόγια και μου ευχήθηκε «καλή επιτυχία» – βγάλαμε και τις απαραίτητες φωτογραφίες.

Είσαι σε σχέση ή δηλώνεις ελεύθερος;

Είμαι σε σχέση! Είμαι πολύ ευτυχισμένος με την κοπέλα μου. Και τώρα που είμαι εδώ, σκέφτομαι να έρθουμε για διακοπές στην Ελλάδα. Και, όπως λέει και το τραγούδι μου, «She got me»!

Πώς δέχεσαι την αναγνωρισιμότητα;

Ένα από το πρώτα που συνειδητοποίησα σχετικά νωρίς, είναι ότι πρέπει να δέχομαι την εκδήλωση αγάπης του κόσμου. Το απολαμβάνω. Σίγουρα υπάρχουν και στιγμές που θέλω να ησυχάσω, όπως π.χ. όταν μπορεί να τρώω σε ένα εστιατόριο, αλλά και πάλι δεν έχω κανένα πρόβλημα όταν με χαιρετάνε. Χθες, αφού προσγειωθήκαμε, βγαίνοντας από τη φυσούνα του αεροπλάνου, ήρθαν κατά πάνω μου κάποιες μαθήτριες λυκείου από την Ελλάδα, που με αναγνώρισαν και ήθελαν να βγάλουμε selfies.

Πώς σου φαίνονται οι Ελληνίδες;

Δεν έχω δει ακόμα πολλές Ελληνίδες, αλλά όσες είδα είναι κούκλες!

Από όλες τις Ευρωπαίες, ποιες είναι οι πιο σέξι;

Η κοπέλα μου, που είναι Ελβετίδα! Μη μου κάνεις αυτή την ερώτηση… Θα διαβάσει τη συνέντευξη! (γελάει).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments