Ζώδια

Επανασυνδέσεις ζωδίων: Προβλέψεις για το Σάββατο (13/7/19)

Επανασυνδέσεις ζωδίων: Προβλέψεις για το Σάββατο (13/7/19)
Επανασυνδέσεις ζωδίων: Τι προβλέπει ο αστρολόγος για σήμερα, Σάββατο 13 Ιουλίου.

Επανασυνδέσεις ζωδίων: Προβλέψεις για το Σάββατο (13/7/19).

  • Επανασυνδέσεις  Ζώδια Κριός

Για να καταφέρετε να βγείτε κάποιο επιτυχημένο ραντεβού, θα πρέπει να κάνετε δοκιμές. Για αυτό δεν θα πρέπει να το βάλετε κάτω. Αντί να παραδώσετε τα όπλα και να αποδεχτείτε ότι ποτέ δεν θα βρείτε το άλλο σας μισό, συνεχίστε να προσπαθείτε να βρείτε τον/την επόμενο/η ερωτικό/η σας σύντροφο. Να έχετε επιμονή!

  • Ζώδια Ταύρος

Υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να δίνετε προσοχή στην λεπτομέρεια και στο να παθαίνετε εμμονή με τα μικροπράγματα. Προσπαθήστε να μην φτάσετε σε σημείο να ανησυχείτε διαρκώς για ανοησίες αντί να επικεντρώνεστε στην ευρύτερη εικόνα. Αποκτήστε σωστή προοπτική!

  • Ζώδια Δίδυμοι

Η τάση σας να δίνετε σημασία στην λεπτομέρεια μπορεί να αξιοποιηθεί όχι μόνο στην επαγγελματική αλλά και στην ερωτική σας ζωή. Η επιμέλεια σας εντυπωσιάζει τους άλλους. Προσέξτε όμως να μην πάτε στο άλλο άκρο και αφήσετε την τελειομανία σας να καταστρέψει τον αυθορμητισμό σας.

  • Ζώδια Καρκίνος

Κάποιος φίλος σας μπορεί να έχει τη λύση σε ένα πρόβλημα που σας απασχολεί εδώ και καιρό. Ακούστε τις προτάσεις του και δοκιμάστε κάποιες από αυτές. Σήμερα είναι η ιδανική μέρα για να ανακτήσετε τον έλεγχο!

  • Ζώδια Λέων

Τον τελευταίο καιρό αισθάνεστε περισσότερο εσωστρεφείς από ότι συνήθως. Και αυτό δεν σας βοηθά να πάτε μπροστά. Βγείτε από το καβούκι σας και προσπαθήστε να γίνετε περισσότερο κοινωνικοί. Κάντε σχέδια με φίλους που ξέρουν πώς να συναναστρέφονται με κόσμο.

  • Ζώδια Παρθένος

Σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή για να ασχοληθείτε με κάποιο έργο που θέλατε καιρό να κάνετε αλλά δεν είχατε την υπομονή. Ζητήστε από τους φίλους σας και από αυτόν/αυτήν τον/την σέξι τύπο/κοπέλα να σας βοηθήσουν. Όσο περισσότερη υποστήριξη έχετε, τόσο πιο γρήγορα θα τελειώσετε.

  • Ζώδια Ζυγός

Συνήθως το πρόγραμμά σας βρίθει από κοινωνικές υποχρεώσεις. Αλλά σήμερα αντί να ακολουθήσετε το πρόγραμμά σας, δοκιμάστε να μην κάνετε τίποτα απολύτως. Μπορεί να αργήσετε λίγο να το συνηθίσετε αλλά η αλλαγή αυτή να είναι διασκεδαστική και χαλαρωτική. Προσκαλέστε και κάποιον άλλον για να τεμπελιάσετε παρέα.

  • Ζώδια Σκορπιός

Σήμερα κάντε μια χάρη σε κάποιον φίλο χωρίς να περιμένετε ανταλλάγματα. Ο φίλος σας θα εκτιμήσει την υποστήριξη και την καλοσύνη σας. Να είστε βέβαιοι ότι όταν θα χρειαστείτε και εσείς τη βοήθεια των φίλων σας δεν θα διστάσουν να σας τη δώσουν.

  • Ζώδια Τοξότης

Αν οι άλλοι σας τρελαίνουν σήμερα, ίσως ήρθε η ώρα να πάρετε ένα ρεπό. Κάντε ένα διάλειμμα από τη συνηθισμένη σας ρουτίνα και κάντε σχέδια για μια βραδινή έξοδο στην πόλη. Μια αλλαγή περιβάλλοντος είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεστε.

  • Ζώδια Αιγόκερως

Σήμερα επικοινωνήστε με κάποια άτομα που μένουν μακριά σας και μπορεί να πάρετε μερικά καλά νέα. Είτε πρόκειται για κάποιον συγγενή, παλιό φίλο ή πρώην σύντροφο, πάρτε τους τηλέφωνο και ανοίξτε τις γραμμές της επικοινωνίας.

  • Ζώδια Υδροχόος

Στην αναζήτηση σας για τον επόμενο/η ερωτικό/ή σας σύντροφο, καλό θα ήταν να δείτε κάτω από την επιφάνεια των θαυμαστών σας. Κάποιοι από αυτούς μπορεί να μοιάζουν με το τέλειο ταίρι για εσάς αλλά μόνο κατ’ επίφαση. Οι πρώτες εντυπώσεις δεν είναι πάντα και οι πιο σωστές.

  • Ζώδια Ιχθύες

Μήπως ανησυχείτε για το τι θα ανακαλύψετε όταν βγαίνετε ραντεβού στα τυφλά; Σας είναι δύσκολο να δείξετε εμπιστοσύνη σε κάποιον αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να γίνεστε παρανοϊκοί. Κρατήστε τα καινούργια άτομα που γνωρίζετε σε μια μικρή απόσταση μέχρι να είστε έτοιμοι να κάνετε το επόμενο βήμα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments