Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για το Σάββατο (13/7/19)

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για το Σάββατο (13/7/19)
Ζώδια: Δείτε τι επιφυλάσσει η ημέρα για εσάς και τα αγαπημένα σας.

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για το Σάββατο (13/7/19).

  • ζώδια σήμερα Κριός

Το σύμπαν αρχίζει να διαμορφώνει τις πιο ιδανικές συνθήκες για εσάς, αγαπητοί Κριοί. Αυτές θα σας επιτρέψουν να αρχίσετε να υλοποιείτε ακόμα και τα πιο φιλόδοξα σχέδιά σας! Προσπαθείτε εδώ και καιρό να θέσετε σε κίνηση κάτι μεγαλεπήβολο, που πλέον έχει τα εχέγγυα να σας χαρίσει μεγάλες επιτυχίες. Όλα τα κανάλια επικοινωνίας θα είναι ανοικτά, γι’ αυτό αξιοποιήστε το κλίμα. Ελάτε σε επαφή με τους δικούς σας ανθρώπους, ακόμα κι εκείνους που έχετε να μιλήσετε καιρό!

  • Ταύρος

Τα άστρα σας συμβουλεύουν να θέσετε τον πήχη των προσδοκιών σας λίγο πιο χαμηλά, αγαπητοί Ταύροι. Μπαίνετε σε μια περίοδο που θα δράτε με άλλες πρακτικές και πρέπει να εστιάσετε στην αξιολόγηση των καταστάσεων για τα πιο σημαντικά θέματα της καθημερινότητάς σας. Αρχίσετε να προσαρμόζεστε στις νέες πραγματικότητες το συντομότερο, γιατί όλα γίνονται για το καλό σας!

  • ζώδια σήμερα Δίδυμοι

Νιώθετε να σας κατακλύζει ένα καινούργιο κύμα θετικής ενέργειας και αποφασιστικότητας, αγαπητοί Δίδυμοι! Με αυτή την πολύτιμη ώθηση, θα μπορέσετε να ξεπεράσετε δυσκολίες και εμπόδια που νιώθατε ότι δεν σας επέτρεπαν να εξελίξετε τα σχέδιά σας. Σφύζετε από ζωή, έχετε πολλά όνειρα και μεγάλες φιλοδοξίες. Αξιοποιήστε τον δυναμισμό της περιόδου για να τα πραγματώσετε όλα τώρα!

  • Καρκίνος

Κάποια θέματα ενδέχεται να προκύψουν στο περιβάλλον του σπιτικού σας, αγαπητοί Καρκίνοι. Ο χειρισμός τους θα απαιτήσει μεγάλο μερίδιο της ενέργειας αλλά και του χρόνου σας. Ωστόσο, όσο αναστατωμένοι ή πληγωμένοι κι αν νιώσετε, δεν πρέπει να αντιδράσετε υπερβολικά ούτε να παραδώσετε τα όπλα. Πρέπει να σταθείτε στο πλευρό των ανθρώπων που αγαπάτε, όπως θα απαιτούσατε να κάνουν κι εκείνοι για εσάς.

  • Λέων

Τα άστρα σας καλούν να οργανωθείτε καλύτερα, αγαπητοί Λέοντες! Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε έναν γενικό απολογισμό σε κάθε πτυχή της ζωής σας. Ασχοληθείτε λίγο με τον εαυτό σας, επιθεωρήστε τις στρατηγικές σας, μελετήστε τη στάση σας απέναντι σε συγκεκριμένους ανθρώπους και καταστάσεις. Αυτές οι δραστηριότητες θα σας επιτρέψουν να αποβάλλετε καθετί περιττό από τη ζωή σας. Έτσι θα την αναβαθμίσετε ενώ θα βελτιώσετε και τα επίπεδα της αυτοπεποίθησής σας!

  • ζώδια σήμερα Παρθένος

Μην μένετε θεατές της ζωής, αγαπητοί Παρθένοι! Η αισιοδοξία και ο έλεγχος των αντιδράσεών σας μπορούν να λειτουργήσουν ως καταλύτης, προκειμένου να μην βγείτε από την πορεία που έχετε χαράξει. Μην μένετε κλεισμένοι στο καβούκι σας, αφήστε τους ανθρώπους που σας αγαπούν να σας βοηθήσουν και να σας στηρίξουν. Σύντομα θα είστε πανέτοιμοι να δράσετε αποφασιστικά για να αδράξετε κάθε ευκαιρία που θα προκύψει στον δρόμο σας!

  • Ζυγός

Η ορμή και η αποφασιστικότητά σας θα αποδειχθούν τα καλύτερα όπλα σας αυτή την περίοδο, αγαπητοί Ζυγοί! Οι στόχοι σας είναι πιο κοντά στην πραγμάτωσή τους απ’ όσο φαντάζεστε, γι’ αυτό αδράξτε την ευκαιρία και προχωρήστε. Η ικανοποίηση που θα πάρετε, θα ανορθώσει ακόμα περισσότερο την αυτοπεποίθηση και το κέφι σας. Φροντίστε μόνο να μην κάνετε υπερβολές – αλλά πρέπει να προσφέρετε χρόνο στον εαυτό σας για ξεκούραση και διασκέδαση!

  • Σκορπιός

Αξιοποιήστε τα ανοικτά κανάλια επικοινωνίας, αγαπητοί Σκορπιοί! Αν δείξετε εμπιστοσύνη στο ένστικτό σας, θα καταφέρετε να βρείτε τις πιο αποδοτικές λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε εδώ και καιρό. Είναι απαραίτητο να αποβάλετε μια τάση συντηρητισμού και να δείτε τις καταστάσεις υπό διαφορετικό πρίσμα. Να πιστεύετε στον εαυτό σας και να είστε σε πιο στενή επαφή με τους ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν.

  • Τοξότης

Ξέρετε καλύτερα απ’ τον καθένα πόσο σημαντικό είναι να στηρίζεστε στα δικά σας πόδια και μόνο, αγαπητοί Τοξότες. Αυτή τη σοφία σας καλείστε να επιστρατεύσετε σήμερα: Είναι στο χέρι σας να δραπετεύσετε από τον αρνητισμό που σας περιβάλλει, να κάνετε όσα σας ευχαριστούν και σας φτιάχνουν το κέφι. Μέσα από τέτοιες δραστηριότητες θα φορτίσετε τις ενεργειακές μπαταρίες σας, για να ανανεωθούν οι αντοχές σας και να προχωρήσετε τα σχέδιά σας.

  • Αιγόκερως

Κάποιες δυσκολίες ή εμπόδια ενδέχεται να εμφανίζονται ξαφνικά αυτές τις μέρες, αγαπητοί Αιγόκεροι. Δεν αποκλείεται να σας πιέσουν αρκετά και να σας ωθήσουν να αλλάξετε στάση προς πολλά θέματα. Το ευχάριστο αυτής της συγκυρίας είναι ότι θα γίνετε πιο πρακτικοί και αποφασιστικοί. Αρκεί μόνο να διατηρήσετε την πίστη και την ειλικρίνειά σας, τόσο προς τον εαυτό σας όσο και προς την πορεία που έχετε χαράξει. Να ξέρετε ότι θα βγείτε δυνατότεροι από αυτή τη δοκιμασία, με την αυτοπεποίθησή σας ανορθωμένη.

  • ζώδια σήμερα Υδροχόος

Τα άστρα τάσσονται στο πλευρό σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Αυτό θα σας επιτρέψει να σημειώσετε επιτέλους πρόοδο στα σχέδιά σας, χωρίς άλλες καθυστερήσεις ή δισταγμούς. Να προσέξετε λίγο περισσότερο και τον εαυτό σας, που τον έχετε παραμελήσει τελευταία εξαιτίας του βεβαρυμμένου προγράμματός σας. Ασχοληθείτε με την υγεία, τη φυσική σας κατάσταση αλλά και την εμφάνισή σας. Μια ανανέωση και λίγη ξεκούραση, μπορούν να κάνουν θαύματα στην ψυχολογία σας.

  • Ιχθύες

Πρέπει να ηρεμήσετε και να κατευνάσετε την έντασή σας, αγαπητοί Ιχθύες! Μην επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτα να σας επηρεάσει, μην κάνετε απερίσκεπτες αλλαγές και μην γίνεστε εριστικοί προς τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Σχόλια ή επικρίσεις που θα ακούσετε, μπορεί να οδηγήσουν στο να χάσετε την εμπιστοσύνη και το σεβασμό σας προς κάποιους ανθρώπους – κάτι που θα είναι λάθος. Προτιμήστε να συζητήσετε ήρεμα και ειλικρινά κάθε προβληματισμό σας, για να καταλήξετε σε σωστά συμπεράσματα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments