Αθλητισμός

Μάρκους Μπεργκ: «Το δέσιμο μου με τον Παναθηναϊκό πολύ πιο ισχυρό από κάθε άλλη επιλογή που είχα»

Μάρκους Μπεργκ: «Το δέσιμο μου με τον Παναθηναϊκό πολύ πιο ισχυρό από κάθε άλλη επιλογή που είχα»
Μάρκους Μπεργκ: Όλα όσα είπε για τον Παναθηναϊκό, τις κρούσεις από Ελλάδα και τη νέα του ομάδα.

Ο Μάρκους Μπεργκ μίλησε στην αθλητική έκδοση της «Aftonbladet», επιβεβαίωσε τις κρούσεις που είχε από την Ελλάδα, δίχως να αναφέρει τις ομάδες και τόνισε πως ο σεβασμός και το δέσιμο που έχει με τον Παναθηναϊκό, είναι πράγματα πολύ πιο ισχυρά από κάθε άλλη επιλογή που είχε.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Οι φήμες που ακούγονταν όλο το καλοκαίρι από την στιγμή που ολοκληρώθηκε το συμβόλαιο μου με την Αλ-Αϊν είναι φανερό πως είχαν κάτι αληθές μέσα τους.

Ωστόσο εγώ είχα μέσα μου την σχέση μου με τον Παναθηναϊκό, με τον οποίο με συνδέει ένα απίστευτα ισχυρό συναίσθημα.

Είναι αλήθεια ότι υπήρξε ενδιαφέρον από πολλές ομάδες, εκτιμώ και νιώθω κολακευμένος από το ενδιαφέρον αυτό, όμως ο σεβασμός και το δέσιμο που είχα με τον Παναθηναϊκό ήταν πολύ πιο ισχυρός από κάθε άλλη επιλογή που είχα».

Ο Μάρκους Μπεργκ ανακοινώθηκε χθες από τη ρωσική Κράσνονταρ, με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο για ένα χρόνο. Ο Σουηδός επιθετικός πραγματοποίησε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Κράσνονταρ τονίζοντας πως είναι έτοιμος για αυτή την νέα πρόκληση στην καριέρα του, ενώ επισήμανε πως θα κάνει ότι καλύτερο για να βοηθήσει την ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάρκους Μπεργκ:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στην Κρασνοντάρ. Είμαι έτοιμος να ξεκινήσω αυτή τη νέα περιπέτεια με σκληρή δουλειά και αφοσίωση. Ανυπομονώ για τη νέα σεζόν και θα κάνω το καλύτερο για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τις προσδοκίες και τους στόχους της.

Σας ευχαριστώ για το θερμό καλωσόρισμα, είμαι ενθουσιασμένος για το ξεκίνημα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments