Πολιτική

Χρυσή Αυγή: Παραιτήθηκε ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος

Χρυσή Αυγή: Παραιτήθηκε ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος
Χρυσή Αυγή: Μια ακόμα παραίτηση από το ναζιστικό κόμμα είναι πλέον γεγονός, μετά την αποχώρηση του Γιάννη Λαγού και άλλων στελεχών.

Χρυσή Αυγή: Την παραίτησή του από την ναζιστικό κόμμα ανακοίνωσε ο πρώην βουλευτής Μαγνησίας, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, ο οποίος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για «αποσύνθεση εξ αιτίας λαθών». Το «χορό» των αποχωρήσεων από τη Χρυσή Αυγή άνοιξε το Σάββατο ο Γιάννης Λαγός.

Ο Ευρωβουλευτής ανακοίνωσε πως ανεξαρτητοποιείται από το ναζιστικό κόμμα και παίρνει μαζί του πολλούς ακόμη, όπως έγινε με τον Παναγιώτη Ηλιόπουλο. Μετά τη νέα αποχώρηση η διάλυση της Χρυσής Αυγής βρίσκεται όλο και πιο κοντά, καθώς όλο και περισσότερα στελέχη του Νίκου Μιχαλολιάκου αποχωρούν μετά τη μη είσοδο της Χρυσής Αυγής στο Κοινοβούλιο.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Π. Ηλιόπουλου:

«Υπήρξα στις τάξεις της Χρυσής Αυγής εδώ και δεκαετίες. Τότε που δεν υπήρχε η παραμικρή προσδοκία για προνόμια και αξιώματα. Έκτοτε, με σκληρό αγώνα και θυσίες πετύχαμε πολλά και υπέστημεν ακόμα περισσότερα: Δολοφονίες, 18 μήνες άδικης φυλάκισης, αποκλεισμούς και διώξεις. Ακόμη και τα ανήλικα παιδιά μου δέχτηκαν επίθεση από παρακρατικούς αναρχικούς στο κέντρο του Βόλου! Όλα αυτά τα χρόνια ήμουν απολύτως συνεπής στις υποχρεώσεις μου στο Κίνημα – οικονομικές και ηθικές.

Πραγματοποίησα εκατοντάδες ομιλίες στη βουλή και ακόμα περισσότερες σε ολόκληρη την Ελλάδα και υπερασπίστηκα τις θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου με αυταπάρνηση. Αγωνίστηκα σε ένα δύσκολο Νομό, όπως αυτός της Μαγνησίας και κατάφερνα διαχρονικά να τον κρατάω σε ποσοστά ανώτερα από τα πανελλαδικά, με σκληρή δουλειά και υποδειγματική οργάνωση. Αποχωρώ από το Κίνημα χωρίς να έχω αποκομίσει το παραμικρό οικονομικό και προσωπικό όφελος. Όμως, το να βλέπω παθητικά την Χρυσή Αυγή να αποσυντίθεται, συνεπεία αλλεπάλληλων λαθών, είναι κάτι που δεν ταιριάζει στην προσωπικότητα μου και δεν αρμόζει στις θυσίες μου.

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να κλείσει αυτός ο κύκλος. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, όλους τους ανιδιοτελείς Εθνικιστές, για τους Αγώνες που δώσατε και θα δώσετε.

Προσωπικά, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για Πατρίδα, Θρησκεία και Οικογένεια μακριά πλέον από το Κίνημα στο οποίο ανδρώθηκα πολιτικά, στο πλευρό χιλιάδων Άξιων Πατριωτών και ενός νέου Φορέα που εδραιώνεται δυναμικά σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Παναγιώτης Ηλιόπουλος, π. βουλευτής Μαγνησίας»

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments