Αθλητισμός

Αμρ Ουάρντα: Τα δεδομένα για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ

Αμρ Ουάρντα: Τα δεδομένα για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ
Αμρ Ουάρντα: Η άδεια του Αιγύπτιου μεσοεπιθετικού τελειώνει και στον ΠΑΟΚ τα πράγματα είναι λίγο πολύ ξεκάθαρα, αναφορικά με το θέμα του.

Άμρ Ουάρντα: Εντός της εβδομάδας, η άδεια του διεθνή Αιγύπτιου ποδοσφαιριστή ολοκληρώνεται και ως εκ τούτου, ο παίκτης θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ με προοπτική να… ξαναφύγει. Οι νταμπλούχοι Ελλάδος δεν φαίνονται “ψημένοι” να κρατήσουν στο ρόστερ τους έναν παίκτη που έχει φοβερές δυνατότητες, αλλά και “λερωμένο” μητρώο, με πολλά εξωγηπεδικά παραπτώματα και βαριές καταγγελίες, όπως η τελευταία που παραλίγο να του κοστίσει τη συνέχεια της παρουσίας του στο Κόπα Άφρικα.   Συν τοις άλλοις, για τον Ουάρντα δεν φαίνεται να έχει σχηματίσει καλή άποψη και ο νέος τεχνικός της ομάδας, Αμπέλ Φερέιρα, ο οποίος δεν δείχνει να τον συμπεριλαμβάνει στα πλάνα του. Οπότε, το λογικό και επόμενο σενάριο είναι η αναχώρηση του Αιγυπτίου, μετά την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ.

Το εμπόδιο είναι όμως ένα, το συμβόλαιό του. Κάτι το οποίο φαίνεται να αποθάρρυνε ομάδες με κύρος αλλά άδειο πορτοφόλι, όπως ο Παναθηναϊκός που έδειξε ενδιαφέρον για την περίπτωσή του, αλλά αδυνατεί να καλύψει το συμβόλαιό του. Παράλληλα, ενδιαφέρον εκφράστηκε και από τις ΗΠΑ και συγκεκριμένα από το Λος Άντζελες, όμως μετά την αποκάλυψη του νέου σκανδάλου, οι Αμερικανοί απέσυραν το ενδιαφέρον τους.

Στον ΠΑΟΚ έχουν πάρει τις αποφάσεις τους, με τη διοίκηση και το τεχνικό team να έχει δώσει εντολή στον τεχνικό διευθυντή, Μάριο Μπράνκο για τον χειρισμό του θέματος Ουάρντα. Ουσιαστικά, ο Μπράνκο ψάχνει για συλλόγους οι οποίοι θα ήθελαν να εντάξουν τον παίκτη στο δυναμικό τους, όμως δεν… βρίσκει. Μέχρι στιγμής, δεν έχει υπάρχει (πέραν ενδιαφέροντος) κάποια επίσημη πρόταση, είτε για τον δανεισμό, είτε για την αγορά του παίκτη, κάτι που φέρνει τον ΠΑΟΚ σε δύσκολη θέση, καθώς όπως φαίνεται ο σύλλογος θα ήθελε να τελειώνει το νωρίτερο δυνατό με το θέμα.

Μάλιστα, οι νταμπλούχοι Ελλάδος είχαν εναποθέσει αρκετές από τις ελπίδες τους στο Κόπα Άφρικα και την παρουσία του Ουάρντα. Ωστόσο ο παίκτης δεν κατάφερε να ξεχωρίσει στη διοργάνωση, κάτι που θα μπορούσε σίγουρα να οδηγήσει σε κατάθεση προτάσεων από συλλόγους του εξωτερικού.

Ο ποδοσφαιριστής σε πρόσφατη συνέντευξη του είχε πει πως δεν ενδιαφέρεται να επιστρέψει στην πατρίδα του για να παίξει ποδόσφαιρο και πως θα συζητήσει με τον ΠΑΟΚ για το μέλλον του. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι ο ΠΑΟΚ δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο να τον αφήσει ελεύθερο δεν υφίσταται αφού θέλει να υπάρξει οικονομικό όφελος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments