Ελλάδα

Δολοφονία βιολόγου: Συνελήφθη 27χρονος – Πληροφορίες για ομολογία της πράξης του

Δολοφονία βιολόγου: Συνελήφθη 27χρονος – Πληροφορίες για ομολογία της πράξης του
Δολοφονία βιολόγου: Άνδρας 27 ετών βρίσκεται στα χέρια των Αρχών, με δημοσίευμα να αναφέρει ότι ομολόγησε την πράξη του ενώπιον της αστυνομίας.

Δολοφονία βιολόγου: “Ξετυλίγεται” όπως όλα δείχνουν το κουβάρι της υπόθεσης της Αμερικανίδας βιολόγου, Σούζαν Ίτον, η οποία βρέθηκε νεκρή λίγες ημέρες μετά την εξαφάνισή της. Οι Αρχές συνέλαβαν έναν 27χρονο ο οποίος σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το flashnews.gr φέρεται να ομολόγησε ότι ευθύνεται για τον θάνατο της γυναίκας από τις ΗΠΑ. Ο ίδιος προσπαθούσε να κρύψει τα ίχνη του και την εμπλοκή του στην υπόθεση, όμως υπέπεσε σε ένα λάθος το οποίο οδήγησε την αστυνομία στα βήματά του. Στο μέρος όπου βρέθηκε η σορός της 60χρονης γυναίκας, εντοπίστηκαν ίχνη από το αυτοκίνητο του 27χρονου.  Το εν λόγω εύρημα διευκόλυνε το έργο της αστυνομίας, σχετικά με την άτυχη γυναίκα, η οποία κατέληξε από ασφυξία, σύμφωνα με τα όσα κατέγραψε η ιατροδικαστική έρευνα. Ο 27χρονος, ο οποίος φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα, είναι αγρότης, κατάγεται από το Μάλεμε και κατοικεί σε περιοχή της Κισσάμου, ενώ είναι πατέρας δύο παιδιών.

“Είμαι ηδονοβλεψίας”

Όπως αναφέρει το Cretalive, ο άνδρας φέρεται να ομολόγησε προφορικά, αναφέροντας το γεγονός πως είναι ηδονοβλεψίας και πως στη θέα της 60χρονης ηδονίστηκε. Κάτι που ουσιαστικά επιβεβαιώνει ένα από τα σενάρια των αρχών για σεξουαλικό κίνητρο στον φόνο. Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης πως ο άνδρας είδε την Αμερικανίδα βιολόγο στο δρόμο και τη χτύπησε με το αυτοκίνητο.

Παράλληλα, σύμφωνα με το flashnews.gr, στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται και ένας αλλοδαπός, που εργάζονταν για τον 27χρονο. Ο αλλοδαπός φέρεται να βοήθησε τον δράστη να μεταφέρει και να κρύψει τη σορό της 60χρονης στη δαιδαλώδη τεχνητή σπηλιά που είχε δημιουργηθεί από τους Γερμανούς την εποχή του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τους ιατροδικαστές, η αιτία θανάτου της άτυχης γυναίκας ήταν η ασφυξία. Η 60χρονη Αμερικανίδα είχε εξαφανιστεί στις 4 Ιουλίου και η σορός της εντοπίστηκε έπειτα από πέντε ημέρες και ενώ είχε προηγηθεί πρωτοφανής κινητοποίηση μετά την εξαφάνισή της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments