Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για Δευτέρα (15/7/19)

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για Δευτέρα (15/7/19)
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Δευτέρα (15/7/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Δευτέρα (15/7/19).

  • Κριός

Είναι αλήθεια ότι δεν καταλαβαίνετε πάντα τον/τη σύντροφό σας, αλλά είναι σημαντικό να προσπαθήσετε. Ακούστε τι λένε και δώστε προσοχή και στη γλώσσα του σώματός τους. Θα δείτε ότι τελικά δεν είναι και τόσο δύσκολο!

  • Ταύρος

Όταν είστε ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι, είναι εύκολο να πέσετε σε ρουτίνα. Δοκιμάστε κάτι νέο για να κρατήσετε τα πράγματα ενδιαφέροντα για εσάς και τον/την αγαπημένο /η σας. Σκεφτείτε μήπως ξεκινήσετε κάποια μαθήματα για μία δραστηριότητα που μπορείτε να απολαύσετε μαζί.

  • Δίδυμοι

Σήμερα αφιερώστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε δημιουργικούς τρόπους για να εκφράσετε τη ρομαντική πλευρά σας. Σκεφτείτε να μετατρέψετε τα συναισθήματά σας σε λέξεις: Ίσως να διασκευάσετε ένα αγαπημένο τραγούδι για τον/την αγαπημένο/η σας. Μπορεί να ακούγεται χαζό αλλά σίγουρα θα τους κάνει να χαμογελάσουν.

  • Καρκίνος

Ένας απροσδόκητος επισκέπτης απειλεί να καταστρέψει την οικογενειακή σας ευτυχία. Να θυμάστε ότι εξαρτάται από εσάς να αποφασίσετε πόσο χρόνο θέλετε να περάσετε με αυτό το άτομο. Μην αισθάνεστε πιεσμένοι να φιλοξενήσετε κάποιον/α που θα διαταράξει τις ισορροπίες σας στο σπίτι.

  • Λέων

Ζωντανέψτε τη μέρα σας με λίγο φλερτ. Μπορεί να έχετε αρκετές δουλειές να διεκπεραιώσετε από τη λίστα των υποχρεώσεων σας, οπότε κρατήστε ανοικτή την επικοινωνία με τον/την αγαπημένο /η σας ανταλλάσσοντας ερωτικά μηνύματα. Θα κάνει το βράδυ σας πολύ πιο ευχάριστο.

  • Παρθένος

Σήμερα θα βρεθείτε να προσπαθείτε να ισορροπήσετε πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις ταυτόχρονα. Και αν κάτι βγει εκτός ελέγχου, ξέρετε ότι μπορείτε να βασιστείτε στον/στην αγαπημένο /η σας για να σας βοηθήσει να μπείτε ξανά στο σωστό δρόμο.

  • Ζυγός

Σήμερα κάνετε όλα τα κεφάλια να γυρνούν στο πέρασμά σας. Απολαύστε την προσοχή και να ξέρετε ότι φαίνεστε υπέροχοι/υπέροχες! Αφήστε την αυτοπεποίθησή σας να σας κάνει πιο τολμηρούς – προγραμματίστε κάτι ρομαντικό με τον/την αγαπημένο/η σας απόψε.

  • Σκορπιός

Σήμερα θα έρθετε αντιμέτωποι με μια δύσκολη απόφαση και δυστυχώς δεν θα μπορείτε να τους ευχαριστήσετε όλους. Συμβουλευτείτε τον/τη σύντροφό σας και, στη συνέχεια, ακολουθήστε το ένστικτο σας. Να είστε βέβαιοι ότι θα κάνετε τη σωστή επιλογή.

  • Τοξότης

Κάποιος από τους φίλους σας σάς τρελαίνει! Ευτυχώς ο/η αγαπημένος/η σας είναι εκεί για να σας ηρεμήσει. Μοιραστείτε μαζί τους όλες τις τρελές λεπτομέρειες και είναι βέβαιο ότι θα σας κάνουν να τα ξεχάσετε όλα.

  • Αιγόκερως

Σήμερα μπορεί να αισθάνεστε ότι ο/η αγαπημένος/η σας επιζητά περισσότερο την προσοχή σας. Αν θέλουν να μιλήσουν για το τι έχουν στο μυαλό τους, θα σας πουν. Αλλά είτε σας πουν είτε όχι, το βέβαιο είναι ότι θα εκτιμήσουν λίγη περισσότερη τρυφερότητα από εσάς.

  • Υδροχόος

Όταν είστε κακοδιάθετοι, είναι λογικό να είστε κάπως απόμακροι. Αλλά ο/η αγαπημένος/η σας αξίζει κάτι καλύτερο από αυτό. Να είστε ειλικρινείς και ανοικτοί μαζί τους και αυτοί θα ανταποκριθούν ανάλογα.

  • Ιχθύες

Η έμπνευση μπορεί να έρθει από διάφορα μέρη. Ένα τραγούδι που θα ακούσετε στο ραδιόφωνο ή κάτι που γράφει η κούπα του καφέ σας μπορεί να σας φανεί ιδιαίτερα σημαντικό σήμερα. Αν σας συγκινήσει κάτι, μοιραστείτε το με τον/την αγαπημένο /η σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments