Αθλητισμός

Μίκι Τζόνστον: Σενάρια για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ

Μίκι Τζόνστον: Σενάρια για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ
Μίκι Τζόνστον: Το όνομα του νεαρού ποδοσφαιριστή επανέρχεται στο προσκήνιο, αυτή τη φορά για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Μίκι Τζόνστον: Δημοσίευμα από τη Σκωτία επαναφέρει την περίπτωση του νεαρού εξτρέμ της Σέλτικ, ως πιθανό στόχο ελληνικής ομάδας. Αυτή τη φορά, το όνομα του Τζόνστον δεν “παίζει” για τον Παναθηναϊκό, που φέρεται να προσπάθησε να κάνει κίνηση, αλλά δέχθηκε “άκυρο”, αλλά για τον ΠΑΟΚ. Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Σκωτίας, ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται να εντάξει στο δυναμικό του τον 20χρονο εξτρέμ με τη μορφή δανεισμού.

Ο Τζόνστον αποτελεί μια εξαιρετική περίπτωση για την ηλικία του. Έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί και στις δύο πλευρές των άκρων. Πέρσι έπαιξε σε 23 ματς, σκοράροντας πέντε φορές στα 1.063 λεπτά που πάτησε στον αγωνιστικό χώρο. Πλην του ΠΑΟΚ, ο Τζόνστον, τον οποίον η Σέλτικ “ψήνεται” να τον παραχωρήσει ως δανεικό, έχει προσελκύσει και το ενδιαφέρον άλλων συλλόγων.

Στη Σκωτία γράφουν ότι η Τσέλσι είναι μια από τις ομάδες που “καλοβλέπει” την περίπτωσή του, ωστόσο μέχρι στιγμής το ενδιαφέρον φαίνεται ότι είναι “φιλολογικό” και δεν έχει μετατραπεί σε κάποια κρούση. Μένει να φανεί εάν το δημοσίευμα έχει δόση αλήθειας, ή ο ΠΑΟΚ έχει στρέψει για τα καλά το ενδιαφέρον του σε άλλες περιπτώσεις.

“Στη λίστα ο Φρανσέρτζιο”

Έναν από τους παλιούς γνωστούς του Αμπέλ Φερέιρα από τον καιρό που βρισκόταν στην Πορτογαλία έχει στη μεταγραφική του λίστα ο ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον Βραζιλιάνο Φρανσέρτζιο, ο οποίος σύμφωνα με το «Sportime», βρίσκεται μια ανάσα από τον «Δικέφαλο του Βορρά». Ο 28χρονος Βραζιλιάνος έχει συνεργαστεί ξανά με τον προπονητή του ΠΑΟΚ στην Μπράγκα. Πρόκειται για ένα ψηλό (1.87) μέσο που κινείται στις θέσεις 8 και 6 και ήταν από τα αγαπημένα παιδιά του Πορτογάλου τεχνικού.

Ο ίδιος αγωνίζεται εδώ και πέντε χρόνια στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα την Πορτογαλία για λογαριασμό των Μαρίτιμο (2014-2017) και Μπράγκα (2017- σήμερα). Την περσινή σεζόν πραγματοποίησε μια γεμάτη χρονιά, μετρώντας 2 γκολ και 6 ασίστ σε 35 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος έχει συμβόλαιο με την Μπράγκα μέχρι και το 2022.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments