Καιρός

Καιρός – Αντίνοος: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από την ΕΜΥ

Καιρός – Αντίνοος: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από την ΕΜΥ
Καιρός - Αντίνοος: Η ΕΜΥ προειδοποιεί με έκτακτο δελτίο καιρικών φαινομένων για τον «Αντίνοο». Που θα χτυπήσει και πως θα εξελιχθούν τα φαινόμενα.

Καιρός – Αντίνοος: Σε πλήρη έξαρση θα βρεθεί σήμερα το νέο κύμα κακοκαιρίας «Αντίνοος», με την ΕΜΥ να εκδίδει νέο έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων. Όπως αναφέρει σύμφωνα με τα νεότερα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε την Τρίτη (15-07-2019), τροποποιείται ως Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται πρόσκαιρα κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

  • Σήμερα Τρίτη (16-07-2019) από τις απογευματινές ώρες το Ιόνιο, η Ήπειρος, η Δυτική Μακεδονία, η Πελοπόννησος, η Δυτική και Ανατολική Στερεά, η Θεσσαλία, πρόσκαιρα η Κεντρική Μακεδονία και κατά τη διάρκεια της νύχτας προς την Τετάρτη (17-07-2019), οι Σποράδες, καθώς και η κεντρική και βόρεια Εύβοια. Τα φαινόμενα στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Μακεδονία και τη Δυτική Στερεά κατά τη διάρκεια της νύχτας θα εξασθενήσουν.
  • Την Τετάρτη (17-07-2019)το νότιο Ιόνιο, η Πελοπόννησος, η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η Ανατολική Στερεά καθώς και η κεντρική και βόρεια Εύβοια. Εξασθένηση από τις μεσημβρινές ώρες.
  • Η Αττική (κυρίως η δυτική και βόρεια) πρόσκαιρα κατά τη διάρκεια της νύχτας της Τρίτης προς την Τετάρτη(17-07-2019).

Δείτε στο βίντεο του meteo.gr πως θα εξελιχθεί η κακοκαιρία «Αντίνοος»:

Διαβάστε Eπίσης

Καιρός σήμερα: Ο «Αντίνοος» φέρνει βροχές, καταιγίδες και χαλάζι

Καιρός: Η πρόγνωση της ΕΜΥ για την Τρίτη (16/7/19)

Περισσότερα