Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις ταρώ της Τρίτης (16/7/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις ταρώ της Τρίτης (16/7/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις των ταρώ για σήμερα, Τρίτη, 16/7/19.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις των ταρώ για σήμερα, Τρίτη, 16/7/19.

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) κάρτα ταρώ: 9 των κυπέλλων

Κριέ, προσπαθείτε να βρείτε τη θέση σας, στο δεσμό σας. Δεν γνωρίζετε απαραίτητα τι πρέπει να κάνετε. Μπορεί να μην είχατε κάποια σχέση πριν, ώστε να μπορείτε να είστε σίγουροι για τον εαυτό σας και να μη νιώθετε διστακτικοί. Αλλά μην αφήνετε τον φόβο και το άγχος σας να σας μπερδεύουν. Ζητήστε από τον σύντροφό σας, καθοδήγηση…. ώστε να γνωρίζει πώς αισθάνεστε και να μπορέσει να σας καθοδηγήσει. Δεν θα νιώσετε τόσο χαμένοι. Απλά θυμηθείτε ότι δεν χρειάζεται να το κάνετε μόνοι σας.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου) κάρτα ταρώ: 10 των πεντάκτινων

Ταύρε, η σχέση σας είναι σταθερή. Είστε χαρούμενοι και ερωτευμένοι. Έχετε διαπιστώσει ότι είσαστε πολύ δεμένοι. Θα καταφέρετε όσο προσπαθείτε για τη σχέση σας, να βελτιώσετε τον εαυτό σας, μέσα απ’ αυτήν.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου) κάρτα ταρώ : 5 των ράβδων

Δίδυμοι, μπορεί να περάσετε από κάποιους δύσκολους προσωπικούς αγώνες, που θ’ αρχίσουν να επηρεάζουν τη σχέση σας. Ίσως να έχετε διαχωρίσει τον εαυτό σας από το ταίρι σας. Αυτό δεν είναι καλή κίνηση, γιατί ο σύντροφός σας είναι εκεί, για να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τα προβλήματά σας. Ανοιχτείτε στο σύντροφό σας, κι εξηγήστε του!

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου) κάρτα ταρώ : 8 των ξιφών

Καρκίνε, μπορεί να νιώσετε παγιδευμένοι στη σχέση σας. Μπορεί να μην ξέρετε πώς να αλλάξετε την κατάσταση ή πώς να ξεφύγετε. Πρέπει να αποφασίσετε τι είναι καλύτερο για εσάς. Μην αφήνετε τον σύντροφό σας να θολώσει την κρίση σας. Δείξτε χαρακτήρα!

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου) κάρτα ταρώ: ακόλουθος των πεντάκτινων

Λέοντα, είσαστε εξαιρετικά πιστοί ο ένας στον άλλο. Είστε μαζί για λίγο διάστημα….αλλά είστε πολύ ερωτευμένοι. Κάνετε σχέδια για το μέλλον. Μήπως ακούτε, ακόμη και γαμήλιες καμπάνες;

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου) κάρτα ταρώ : 7 των ξιφών

Παρθένε, ίσως νιώθετε σαν να πιάσατε τον σύντροφό σας, σε μια στιγμή αδυναμίας του. Ίσως όμως, να μην γνωρίζετε όλη την αλήθεια. Αντί να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα, μιλήστε του. Να είστε ειλικρινείς και να περιμένετε το ίδιο σε αντάλλαγμα. Θα ξέρετε αν έχετε εξαπατηθεί, έτσι θα είστε σε θέση να μιλήσετε. Μην πανικοβληθείτε, πριν ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου) κάρτα ταρώ: 9 των πεντάκτινων

Ζυγέ, αισθάνεστε ασφαλείς στη σχέση σας. Έχετε περάσει, μέσα από κάθε είδους προβλήματα και φόβους, αλλά ενωθήκατε περισσότερο μεταξύ σας. Απολαύστε κάθε στιγμή που περνάτε μαζί.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου) κάρτα ταρώ : η σελήνη

Σκορπιέ, ο σύντροφός σας, είναι εκεί για να σας βοηθήσει, σε μερικές από τις πιο δύσκολες στιγμές σας. Αυτό το άτομο θα φέρει φως στον κόσμο σας. Θα σας βοηθήσει να «δουλέψετε» τους μεγαλύτερους φόβους, την κατάθλιψη, και το άγχος σας. Ο σύντροφός σας, είναι ο φωτεινός οδηγός στα σκοτεινά νερά των συναισθημάτων σας.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου) κάρτα ταρώ : 3 των ξιφών

Τοξότη, μπορεί να έχετε καταπέσει, αλλά μπορείτε να απευθυνθείτε στο ταίρι σας για άνεση και καθοδήγηση. Είναι το άτομο που θα σας ακούσει και θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Θα πρέπει να αισθάνεστε άνετα με το ταίρι σας. Και θέλετε να είναι το άτομο στο οποίο θα στρέφεστε, όταν έχετε περισσότερο ανάγκη

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου) κάρτα ταρώ : 2 των ξιφών

Αιγόκερε, ίσως απλώς βρεθήκατε κολλημένοι σε ένα ερωτικό τρίγωνο. Δεν φαίνεται να ξέρετε τι να κάνετε…. ή αν θέλετε να προσπαθήσετε, ακόμη και ν’ ακολουθήσετε αυτό το άτομο. Πρέπει να αποφασίσετε τι σας κάνει ευτυχισμένους, ώστε να μπορέσετε να επιλέξετε αν αυτή είναι μια σχέση, που δεν μπορείτε να ζήσετε μακριά της.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου) κάρτα ταρώ : 5 των ξιφών

Υδροχόε, ίσως διαπιστώσετε ότι υπάρχει κάποια ένταση στη σχέση σας. Μπορεί να διαφωνείτε σε πολλά και ίσως να νιώθετε πως απομακρύνεστε. Πρέπει να προσπαθήσετε να αποβάλλετε αυτά τα αρνητικά συναισθήματα και να αρχίσετε να έρχεστε και πάλι κοντά. Ίσως αν αρχίζατε ξανά τα ραντεβού με το ταίρι σας….αυτό να βοηθήσει ώστε να αναζωπυρώσετε τη φωτιά στη σχέση σας.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου) κάρτα ταρώ: 7 των πεντάκτινων

Ιχθύες, όλη η σκληρή δουλειά που καταβάλατε για τη σχέση σας, θα αποπληρωθεί. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να φοβάστε το μέλλον του δεσμού σας. Αν συνεχίσετε να εργάζεστε για τους στόχους σας μαζί σαν ζευγάρι, θα έρθετε πιο κοντά καθώς μεγαλώνετε και ευδοκιμείτε στη ζωή μαζί.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments