Αθλητισμός

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Έγινε “παππούς” μέσω του FaceApp

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Έγινε “παππούς” μέσω του FaceApp
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Πως θα είναι, σύμφωνα με τη δημοφιλή εφαρμογή FaceApp, ο ισχυρός άνδρας του μπασκετικού Παναθηναϊκού σαν... παππούς.

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Το FaceApp είναι η νέα εφαρμογή που κάνει… πάταγο και έχει γίνει πλέον η νέα τάση του Facebook. Το συγκεκριμένο application «διαβάζει» μια φωτογραφία μας, είτε υπάρχουσα είτε εκείνης της στιγμής, και την περνά από διάφορα φίλτρα. Μέσα από αυτά βγάζει ένα αποτέλεσμα, το οποίος μας δείχνει πως θα είμαστε σε μερικά χρόνια από τώρα. Ήδη αρκετοί είναι αυτοί που χρησιμοποίησαν την εφαρμογή και πλέον τα social media έχουν γεμίσει με φωτογραφίες χρηστών που δείχνουν -οι περισσότεροι- ευχαριστημένοι από τον γερασμένο εαυτό τους.

Ήδη στο FaceApp έχουν κυκλοφορήσει τα πρόσωπα όλων των αρχηγών των κομμάτων που σήμερα οι βουλευτές τους ορκίστηκαν στη Βουλή. Μάλιστα, το αποτέλεσμα ήταν ιδιαίτερα ξεκαρδιστικό. Πέρα από τους πολιτικούς αρχηγούς, όμως, τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και μια φωτογραφία με τον ισχυρό άνδρα του μπασκετικού Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλο ως… παππού.

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε το «newspao.gr»:

Faceapp: Έτσι θα είναι οι μεγάλοι σταρ του ποδοσφαίρου στα βαθιά γεράματα (pics)

Πραγματικός χαμός έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες στα social media με την εφαρμογή. Το εν λόγω application έχει μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα λειτουργία, καθώς… βάζει τις φωτογραφίες στη… μηχανή του χρόνου και παρουσιάζει πρόσωπα τα οποία είναι γερασμένα. Με λίγα λόγια, εάν έχετε απορία για το πως θα είστε στα δεύτερα και τα τρίτα -ήντα σας, μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή και να τεστάρετε τα αποτελέσματα.

Εάν είστε από τους λίγους που δεν έχουν παρατηρήσει τον «πανζουρλισμό» που επικρατεί παγκοσμίως με τις φωτογραφίες του faceapp, τότε μάθετε ότι η εφαρμογή έχει γίνει trending app σε όλον τον πλανήτη, αν και οι αντιδράσεις δεν λείπουν. Αρκετές ιστοσελίδες αλλά και προφίλ στα social media φιλοξενούν φωτογραφίες από διάσημους σταρ του Hollywood και της τηλεόρασης, πολιτικούς και φυσικά… ποδοσφαιριστές.

Μάλιστα, η διαδικτυακή έκδοση της «As» πήγε το θέμα ένα βήμα παραπάνω, παρουσιάζοντας ένα ποτ – πουρί αθλητών σε μεγάλη ηλικία. Αν λοιπόν έχετε απορία σχετικά με το πως θα μοιάζει ο Μέσι, ο Κριστιάνο, ο Πογκμπά και λοιποί παικταράδες του σήμερα στα βαθιά τους γεράματα, δεν έχετε παρά να σκρολάρετε παρακάτω.

Τα ποδοσφαιρικά αποτελέσματα του Faceapp

Λιονέλ Μέσι

Κριστιάνο Ρονάλντο

Νεϊμάρ

Πολ Πογκμπά

Εντέν Αζάρ

Πεπ Γκουαρντιόλα

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments