Αθλητισμός

Κολοβός: Έκλεισε στον Παναθηναϊκό – Εν αναμονή ανακοινώσεων

Κολοβός: Έκλεισε στον Παναθηναϊκό – Εν αναμονή ανακοινώσεων
Κολοβός: Ο Παναθηναϊκός ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον 26χρονο διεθνή ποδοσφαιριστή και ουσιαστικά απομένουν οι ανακοινώσεις για να ολοκληρωθεί το deal.

Κολοβός: Τη δεύτερή του μεταγραφή για το καλοκαίρι του 2019 έκλεισε ουσιαστικά ο Παναθηναϊκός. Όπως έγινε γνωστό από το βράδυ της Τρίτης, οι πράσινοι ήρθαν σε συμφωνία με τον 26χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ομόνοια και μετακινείται από το τριφύλλι της Κύπρου σε εκείνο της Αθήνας. Ο σύλλογος απέσπασε το “ναι” του 26χρονου διεθνή ποδοσφαιριστή για συμβόλαιο τριών ετών, το οποίο αναμένεται να υπογράψει τις επόμενες ημέρες. Το θέμα θεωρείται τελειωμένο και το μόνο που απομένει είναι οι υπογραφές και οι ανακοινώσεις. Μάλιστα, με το που συμβεί αυτό, το συντομότερο δυνατό, ο Δημήτρης Κολοβός θα μεταβεί στην Ολλανδία για να ενσωματωθεί στην ομάδα, η οποία πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο Όστερμπεκ. Με το θέμα Κολοβού να κλείνει, ο Παναθηναϊκός μπορεί κάλλιστα να στρέψει το ενδιαφέρον του στις υπόλοιπες περιπτώσεις που τον απασχολούν.

Ο Δημήτρης Κολοβός, ο οποίος έχει περάσει δύο φορές από το χειρουργείο αντιμετωπίζοντας επιτυχώς έναν από τους σοβαρότερους τραυματισμούς που μπορεί να πάθει ένας ποδοσφαιριστής (ρήξη χιαστού), αγωνιζόταν στην Ομόνοια και ήθελε να αποχωρήσει μετά το διαζύγιο με τον Γιάννη Αναστασίου. Ο πρώην τεχνικός του τριφυλλιού τον είχε φέρει στην Κύπρο με στόχο να τον αναγεννήσει, έπειτα από το πέρασμα του από τη Βίλεμ, όπου είχε δοθεί ως δανεικός από τη Μαλίν.

Το προφίλ του Κολοβού

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού εκίνησε το ποδόσφαιρο στον ΠΑΣ Ωρωπού, στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ, με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα της Ένωσης το 2009 και ανέβηκε στη Δ΄ Εθνική. Το 2010 κατέκτησε το Κύπελλο της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής και κλήθηκε στη μικτή της Ένωσης. Την ίδια χρονιά τον εντόπισαν οι υπεύθυνοι του Πανιωνίου και τον ενέταξαν στην ομάδα τους. Έγινε στέλεχος της ομάδας Κ-20 του συλλόγου που πήρε την 3η θέση στο πρωτάθλημα Ελλάδος 2012. Παράλληλα συμμετείχε και σε αγώνες της πρώτης ομάδας από την περίοδο 2010-11. Την επόμενη χρονιά, με προπονητή τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο καθιερώθηκε ως βασικός.

Το καλοκαίρι του 2013 αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό, παρέμεινε όμως ως δανεικός στην ομάδα της Νέας Σμύρνης για μία ακόμη περίοδο.Το καλοκαίρι του 2014, με το τέλος του δανεισμού του, επέστρεψε στον Ολυμπιακό,έλαβε μέρος στην προετοιμασία του συλλόγου, όμως με την ολοκλήρωσή της αποφασίστηκε όπως επιστρέψει εκ νέου ως δανεικός στον Πανιώνιο. Τον Ιούνιο του 2016 παραχωρήθηκε ως δανεικός για έναν χρόνο στη βελγική Μαλίν, πραγματοποιώντας 27 συμμετοχές και 5 τέρματα, με αποτέλεσμα με την ολοκλήρωση του δανεισμού του ο βελγικός σύλλογος να προχωρήσει στην απόκτηση των δικαιωμάτων του.

Στις 4 Ιουλίου του 2018 δόθηκε ως δανεικός στην ολλανδική Βίλεμ II με τον σύλλογο της Ολλανδίας να διατηρεί και οψιόν αγοράς του Έλληνα επιθετικού από το επόμενο καλοκαίρι. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2018 ο Κολοβός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Ομόνοια Λευκωσίας, διάρκειας έξι μηνών συν δύο χρόνων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments