Αθλητισμός

Εθνική Ελλάδας: Οι σκέψεις της ΕΠΟ για τον νέο προπονητή – Ποιοι Έλληνες “παίζουν” για τη θέση

Εθνική Ελλάδας: Οι σκέψεις της ΕΠΟ για τον νέο προπονητή – Ποιοι Έλληνες “παίζουν” για τη θέση
Εθνική Ελλάδας: Θολό είναι ακόμη το τοπίο σχετικά με τον αντικαταστάτη του Άγγελου Αναστασιάδη, στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Εθνική Ελλάδος: Ο Άγγελος Αναστασιάδης αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν από τον πάγκο της “γαλανόλευκης” έπειτα από θητεία εννέα μηνών, δίχως τα προσδοκώμενα αποτελέσματα. Πλέον, απομένουν μόνο οι τυπικές λεπτομέρειες για να οριστικοποιηθεί το διαζύγιο των δύο πλευρών, με την ΕΠΟ και τον 66χρονο προπονητή να διαπραγματεύονται για τα διαδικαστικά. Ήδη, έχει αρχίσει η… κούρσα της διαδοχής, με αρκετά ονόματα και περιπτώσεις να βρίσκονται στο προσκήνιο, δίχως όμως να έχει κλειδώσει κάποιο όνομα ως φαβορί για την ώρα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα του “Εθνοσπόρ”, τα πράγματα δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμη όσον αφορά τις σκέψεις των ανθρώπων της ΕΠΟ για τον νέο τεχνικό του ομοσπονδιακού μας συγκροτήματος. Για την ώρα έχει υπάρξει μια πρώτη διαλογή, όσον αφορά περιπτώσεις προπονητών που προέρχονται από τη χώρα και μπορούν κάλλιστα να “θέσουν” υποψηφιότητα. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι Μαρίνος Ουζουνίδης και Τραϊανός Δέλλας, φαντάζουν ως επιλογές που προκρίνονται, μεταξύ άλλων στις σκέψεις των ιθυνόντων, χωρίς, όπως προαναφέρθηκε, να υπάρχει κάποια εξέλιξη για την ώρα.

Παράλληλα, η ΕΠΟ δεν αφήνει και την ξένη αγορά. Η Ομοσπονδία δεν θα έλεγε “όχι” στην προοπτική εύρεσης ενός κόουτς από το εξωτερικό και μάλιστα, όπως αναφέρει το “Εθνοσπόρ”, έχει ανοιχτεί δίαυλος επικοινωνίας τόσο με την Ιβηρική Χερσόνησο, όσο και με την Κεντρική Ευρώπη. Θα μπορούσε λοιπόν, ο επόμενος προπονητής της Εθνικής να είναι Ισπανός, Πορτογάλος, ή πρόσωπο ά λα Σκίμπε, από τη γερμανική σχολή.

Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν το επόμενο διάστημα, καθώς ο χρόνος δεν λειτουργεί υπερ των ανθρώπων της ΕΠΟ. Το καλύτερο δυνατό σενάριο θα ήταν να βρεθεί ο επόμενος πριν από τον Αύγουστο, ώστε να καθοδηγήσει την Εθνική στα παιχνίδια του Σεπτεμβρίου, διαμορφώνοντας μια εικόνα για το υλικό που θα έχει στα χέρια του, εφόσον φυσικά υπάρξει επιλογή κόουτς από το εξωτερικό, καθώς οι εγχώριοι έχουν ένα προβάδισμα, γνωρίζοντας τους διεθνείς σε αγωνιστικό επίπεδο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments