Αθλητισμός

Όγκνιεν Κούζμιτς: Ξύπνησε από το κώμα – Η νέα ενημέρωση

Όγκνιεν Κούζμιτς: Ξύπνησε από το κώμα – Η νέα ενημέρωση
Όγκνιεν Κούζμιτς: Οι γιατροί έβγαλαν τον Σέρβο ψηλό από το τεχνητό κώμα. Σε καλύτερη κατάσταση η υγεία του.

Όγκνιεν Κούζμιτς: Σοκαρισμένη παρακολουθεί τις τελευταίες ημέρες την κατάσταση της υγείας του Σέρβου σέντερ η παγκόσμια μπασκετική κοινότητα. Ο πρώην παίκτης της Ρεάλ, του Παναθηναϊκού και των Ουόριορς, ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο την Κυριακή, το οποίο λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή. Ο Σέρβος ψηλός βρισκόταν μέχρι πρότινος σε τεχνητό κώμα με τους γιατρούς που τον παρακολουθούν να πραγματοποιούν σερί επεμβάσεις για να αποκαταστήσουν τα τραύματά του. Σήμερα, ήρθε η νέα ενημέρωση από τον Ερυθρό Αστέρα, που έφερε εξαιρετικά νέα, καθώς ο Κούζμιτς βγήκε από το τεχνητό κώμα.

Η τελευταία πολύωρη επέμβαση στην οποία επιβλήθηκε ο σέντερ του Ερυθρού Αστέρα βοήθησε αρκετά στο να βελτιωθεί η κατάστασή του. Οι νέες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε στο κεφάλι και τους πνεύμονες δε φανέρωσαν κάποια επιπλοκή. Ωστόσο, ο εγκέφαλός του παραμένει ακόμη σοκαρισμένος από τα πολλαπλά τραύματα. Στην ανακοίνωσή της, η ομάδα του Ερυθρού Αστέρα ευχαρίστησε τους οπαδούς της αλλά και όλους τους φίλους του μπάσκετ που σπεύδουν να αφήσουν μηνύματα για καλή ανάρρωση στον Κούζμιτς.

Όγκνιεν Κούζμιτς: Έτσι έγινε το ατύχημα

Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού και νυν του Ερυθρού Αστέρα επέστρεφε από έναν γάμο και μαζί με τον φίλο του Μπόγκνταν Ίλιτς, και εκείνη την ώρα ένα άλλο διερχόμενο αυτοκίνητο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το δικό τους!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments