Πολιτική

Πολάκης σε Μηταράκη: “Στο σπίτι σου δεν έχεις κατσαρίδες;”

Πολάκης σε Μηταράκη: “Στο σπίτι σου δεν έχεις κατσαρίδες;”
Πολάκης και Μηταράκης είχαν έντονο διάλογο στη Βουλή για τις περιβόητες... κατσαρίδες.

Παύλος Πολάκης και Νότης Μηταράκης είχαν “θερμό” διάλογο νωρίτερα σήμερα στη Βουλή με αφορμή τις… κατσαρίδες. Θυμίζουμε πως ο Νότης Μηταράκης είχε πει πως βρήκαν κατσαρίδες στο Υπουργείο. Κάτι που έφερε την αντίδραση του Παύλου Πολάκη όταν τον αντίκρισε στο περιθώριο της ψηφοφορίας για τον νέο πρόεδρο της Βουλής.

Ο Παύλος Πολάκης εμφανίστηκε χαλαρός στο εντευκτήριο της Βουλής και με διάθεση για… κουβέντα. Όταν βρήκε μπροστά του τον Νότη Μηταράκη, «θυμήθηκε» την κατσαρίδες και ο διάλογος που ακολούθησε θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και… επικός.

«DTT (σ.σ. εντομοαπωθητικό) έχεις;» είπε ο Παύλος Πολάκης στον υφυπουργό Εργασίας Νότη Μηταράκη. Αφορμή η δήλωση του τελευταίου και μια ανάρτηση σχετικά πως όταν μπήκε στο υπουργείο βρήκε δυο φωλιές από κατσαρίδες.

«Εγώ δεν έγραψα προσωπικά για κανέναν. Δεν κατάλαβα γιατί θιχτήκατε όλοι» απάντησε ο Νότης Μηταράκης. Αλλά η απάντηση φαίνεται πως εξόργισε περισσότερο τον Παύλο Πολάκη. «Στο σπίτι σου δεν έχεις κατσαρίδες; Είναι η εποχή που βγαίνουν οι κατσαρίδες τώρα. Δεν έχεις στο σπίτι σου;» επέμεινε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας. «Δεν καταλαβαίνω γιατί το πήρατε όλοι προσωπικά. Μάλλον σας ενόχλησε» ανταπάντησε ο υφυπουργός Εργασίας.

«Άφησες υπαινιγμούς ότι είμαστε βρωμιάρηδες και Μαδουραίοι» είπε ο Παύλος Πολάκης, με τον διάλογο να τελειώνει εκεί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments